15. januar 2025.1 god. comment_361763 1 hour ago, Adi said: Sanchez vrhunska forma Jackson sve radi fale samo golovi James kapiten kapitenski pitanje je vremena kad ce eksplodirati ova masinerija i puniti protivnicke mreze do kraja. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362093 Njegovi izrazi lica danas su rekli sve. Od reakcije na bravuru Sancheza do toga da je počeo ignorisati protrčavanja Jacksona i ekipe. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Autor comment_362108 Još malo pa će početi vagati šta je veća greška: to što je došao u Chelsea ili što se uopšte ženio. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362469 Losiji veceras nego inace. 16 puta izgubljen posed, promasena velika sansa. Svakako se ocekuje poboljsanje, tim pre sto ce dobiti i Felixove minute Prijavi
4. februar 2025.1 god. Autor comment_362498 Kažu da se pomirio s bivšom. Mora da mu je odmah počela kvocati. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362864 Valjda je lik svjestan da je Liga Prvaka sve dalja i dalja i da je već sada jasno da mi ni naredne sezone nećemo igrati to takmičenje. Po mom mišljenju, trener je najveći krivac za trenutno stanje na terenu. Forsirao je igrače da igraju cijelu utakmicu i od 5 izmjena on napravi jednu i sada imamo situaciju da nema ko igrati. Nemamo napadača a januar je bio skoro kada smo morali kupiti jednog, bilo kakvog, iskusnog kao što smo nekada Anelku kupili u januaru. Ova situacija nam je pokazala kakvog amatera za trenera imamo. Imali smo napadača ali nije bilo golova, sada nemam ni napadača. Ne bi me čudilo da na kraju sezone, ostanemo bez Enza i Palmera. Takvi igrači zaslužuju da igraju u samom vrhu evropskog nogometa. Prijavi
25. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362940 Pisem komentar u 70oj minuti. Sramota je da veceras nece upisati asistenciju, u 4 navrata je saigrace spojio sa golom ali ovi su iskoristili ravno 0 tih sansi. Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362941 Na kraju on i Caicedo, pored palmera, se najviše isplatiše. Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362942 Just now, Plavac98 said: Na kraju on i Caicedo, pored palmera, se najviše isplatiše. Da, a neki ih tjerali sa foruma. Sva sreca pa se forumasi ne pitaju nista. Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362943 5 minutes ago, Plavac98 said: Na kraju on i Caicedo, pored palmera, se najviše isplatiše. I Cucurela je ovu i proslu sezonu vrlo dobar rekao bi da se isplatio, Jackson kakav god bio itekako se isplatio jer je placen nesto ispod 40tak miliona, Gusto je takodjer dobar, nije prime James ali vrlo upotrebljiv, Tosin je okej jer je doveden za free, za Neta je jos rano da se sudi ali je meni Neto bolji od svakog naseg krila. Ko se nije isplatio: 1. Fofana je broj jedan, omjer ulozenog dobijenog nista. Mnogi ljudi zaboravljaju koliko je on placen. 2. KDH takodjer nista, vec na ljeto ga vidim na izlaznim vratima kluba. 3. Najvece razocarenje za mene je Nkunku, bas sam mnogo ocekivao od njega kao igraca, i onako mi je gotivan i drag igrac ali ovo sto pruza u dresu Chelsea je iapod svakog nivoa. 4. Mudryk - nesto slicno kao Nkunku s tim da je ovaj mlad jos uvijek pa se kao ceka. Imao je dobrih trenutaka u dresu Chelsea, par bljeskova ali nikad kontinuitet. Taman kad je uhvatio neku formu desi se ovo sa dopingom. 5. Golmani - niti jedan nije opravdao ulozeni ne bas mali novac. Na ljeto po novog golmana a ovo rastjerati 6. Disasi,Badiashile - dovoljno govori cinjenica da na ljeto moramo ici po novog stopera. Ima tu jos igraca tipa: Felix,Uguchukwue,Cukvemeka,Andrey Santos… Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362945 Lavia se također nije isplatio, date su ogromne pare i igra svaku 10. utakmicu. Da igra kao Kante svaku nije dovoljno. O Andreyu Santosu ćemo suditi naredne sezone kada se očekuje neka ozbiljnija minutaža. Madueke isto nije promašaj, najviše me iznenađuje koliko ga zdravlje služi što je bio problem u PSV-u. Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362947 Ja bi rekao da se Santos vec isplatio, sigurno ga vec sada mogu prodati za 30tak miliona (sto se nadam nece desiti). Prijavi
26. februar 2025.1 god. comment_362948 1 hour ago, Bari said: I Cucurela je ovu i proslu sezonu vrlo dobar rekao bi da se isplatio, Jackson kakav god bio itekako se isplatio jer je placen nesto ispod 40tak miliona, Gusto je takodjer dobar, nije prime James ali vrlo upotrebljiv, Tosin je okej jer je doveden za free, za Neta je jos rano da se sudi ali je meni Neto bolji od svakog naseg krila. Ko se nije isplatio: 1. Fofana je broj jedan, omjer ulozenog dobijenog nista. Mnogi ljudi zaboravljaju koliko je on placen. 2. KDH takodjer nista, vec na ljeto ga vidim na izlaznim vratima kluba. 3. Najvece razocarenje za mene je Nkunku, bas sam mnogo ocekivao od njega kao igraca, i onako mi je gotivan i drag igrac ali ovo sto pruza u dresu Chelsea je iapod svakog nivoa. 4. Mudryk - nesto slicno kao Nkunku s tim da je ovaj mlad jos uvijek pa se kao ceka. Imao je dobrih trenutaka u dresu Chelsea, par bljeskova ali nikad kontinuitet. Taman kad je uhvatio neku formu desi se ovo sa dopingom. 5. Golmani - niti jedan nije opravdao ulozeni ne bas mali novac. Na ljeto po novog golmana a ovo rastjerati 6. Disasi,Badiashile - dovoljno govori cinjenica da na ljeto moramo ici po novog stopera. Ima tu jos igraca tipa: Felix,Uguchukwue,Cukvemeka,Andrey Santos… Slažem se za Kukurelju i Gusta, pa i za Tosina donekle za ove ostale s kojima si zadovoljan i ne baš. Džekson se finansijski možda i isplati, ali u drugim aspektima nas košta debelo. Prevelika minutaža, polaže se ogromno povjerenje u njega i ne traži se, bar ne aktivno, pojačanje.Iskreno radije bih da smo doveli nekog totalnog promašaja za 30 miliona umjesto njega i dosad bi već našli nekog novog. Neto, po meni, ni na koji način se ne isplati,jako loš učinak. Usporedbe radi, prošle sezone Mudryk za 1500 minuta imao 5 golova i 2 asistencije, Neto ove sezone nakon 1300 ima 3 gola i 4 asistencije. Ne zna da dribla, kad igra 1v1 svaki put baci po 3-4 lažnjaka i ili centrira ili vrati nazad u sredinu. Tosin je ok rotacijski igrač, jedini je problem što takvih na njegovoj poziciji imamo još 4. Prijavi
1. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_362985 Meni je Enzo top klasa, to što igra trenutno u ovakvom timu je neko drugo pitanje, da je recimo sada u Liverpulu, svršavali bi na njega... no da kažem samo nešto za Dzeksona, on mislim da nije doveden kao top pojačanje, nego je prosto eto, kupljen jel je bio dostupan za neke normalne pare, zato mu ja i ne skačem na glavu za njegove bravure, samo sam uvek tvrdio da neće biti taj koji će nas odveti do titule, što ne mora da znači da se u nekoj budućnosti može pokazati kao odličan squad igrač i više od toga Prijavi
1. mart 2025.1 god. comment_362986 @chiba slazem se. Mislim da nas do titule ne bi odveli ni Delap ni Sesko recimo. Za uspeh je potrebna klasa, Premijer liga ne ceka nikoga. Mi trenutno imamo Cucurellu Jamesa, Enza, Caiceda i Palmera koji mogu u tu kategoriju. Za takmicenje u ovoj konkurenciji treba nam barem jos 2 top igraca, stoper i spic. Ali umesto da nasi pljunu tih 150 miliona za dva kvalitetna pojacanja i time zaokruze ono sto zovu projektom oni ce opet pokusavati da izmisle toplu vodu pa cemo biti blizi trenutnom Unitedu nego Liverpoolu. Prijavi
29. maj 2025.1 god. Autor comment_364674 Pomirio se sa ženom, zato ga je i krenulo.. Počeo češće jebavati i rezultat je tu. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364676 Podigao je fizicku spremu za nivo vise u odnosu na pocetke kod nas. Mnogo je laksi i pokretljiviji, zato se cesce nalazi u gol sansi a stize i defanzivno pomoci. Uvijek smo znali da zna lopte. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364964 Spada u 5 najboljih igrača za prethodnu sezonu. Iako ga se stavljalo na potpuno neprirodnu poziciju trudio se na njoj i uspio nešto da donese. Siguran sam da bi puno više donio u nekoj drugoj ulozi, ali te pozicije na terenu u ovoj formaciji nema. Klub se treba potruditi da kada nekoga platiš 120 miliona da imaš mjesto u timu koje mu najviše odgovara. Ima malo osjećaja za ubaciti se naprijed, ali je operisan od šutanja lopte. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.