28. august28. aug comment_374552 Lik je provocirao Mounta jer je prešao u Manchester United a ovaj ispade još veće govno. Kakva hinja od igrača. Fuj. Prijavi
28. august28. aug comment_374554 Kad vidim šta radi i kako se ponaša Julian Alvarez, mogu samo zaključiti da su Argentinci gnjide a mi imamo đinđera i doveli smo još jednu gnjidu da nam brani. Prijavi
28. august28. aug comment_374556 Zamisli ti sta su u Cityu smislili - namjerno cekaju zadnje dane prelaznog roka i tada ce nam poslati sluzbenu ponudu. Ja ne bih prihvatio nista ispod 150 miliona, pa taman nam i presjedio na tribinama godinu dana. Jebem i njega i celavo govno Marescu i citav City. Prijavi
28. august28. aug Autor comment_374557 Bukvalno da nas istovremeno sjebu dok nas pojačavaju. Slažem se Wisey, ali se plašim da Amerikanci tako ne misle. Oni sve gledaju samo kroz novac. Prijavi
29. august29. aug comment_374563 12 hours ago, Wisey said: Zamisli ti sta su u Cityu smislili - namjerno cekaju zadnje dane prelaznog roka i tada ce nam poslati sluzbenu ponudu. Ja ne bih prihvatio nista ispod 150 miliona, pa taman nam i presjedio na tribinama godinu dana. Jebem i njega i celavo govno Marescu i citav City. Ja ga ne bih prodao pa makar presjedio cijelu sezonu. Prijavi
29. august29. aug comment_374565 Imao sam razumijevanja za njega do neki dan, ali bude li pokušavao isforsirati transfer u City onom ćelavom govnetu treba ga ostaviti u u21. Prijavi
30. august30. aug comment_374584 Evo vidim City iskeširao i 100 miliona eura za Gakpa, ne kontam stvarno sta ce čeka ili se namjerno čeka. Bezobrazluk u svakom slučaju, ovo je trebalo davno biti riješeno i svako svojim putem. Magarac navalio u City a on je njima neka 4-5 meta po važnosti izgleda. Prijavi
30. august30. aug comment_374585 Nije samo Fernandez sad u pitanju, Mareska je uso pregovore sa njima dok je Pep lagano vodio Siti, oni su ljudi zadrzali stabilnost kluba, do samog kraja se borili za trofeje dok smo mi propali ko muda kroz pocepane gaće. i sad tom istom treneru, i istom klubu treba da prodas igracha koji ce ih uciniti boljem u ovom momentu, to vise nije ni pitanje novca izigrani smo samo tako jos jednom cu da pomenem, serem se u zivot onom koji je doneo trenera koji je ucestvovao u osvajnju kvadruple titule Prijavi
30. august30. aug comment_374586 Da sam na mjestu uprave prodo bi ga Rralu ili nekom drugom van Engleske za manje para samo da ne bude po njegovom. Prijavi
30. august30. aug comment_374587 Bas ce mu tesko pasti prelazak u Real umjesto Citya. Najidealnije bi bilo da ga mozemo arapima prodati ako bi od njih stigla ponuda. Ili sta bih uradio. Dao bih Cityu Enza pa i na posudbu, ali da iduce sezone moraju dati 200 miliona. Pa da se i mi napravimo nekad ludi. Prijavi
30. august30. aug comment_374619 On izgleda da odlazi, jedino sto mi se ne svidja je sto se sve ostavlja za poslednje dane prelaznog roka i naravno sto prelazi u jednog od konkurenata. Ne znam da li Alosno zeli odmah zamijenu ili planira da igra sa Barcom, Caicedom, Laviom, Jamesom u sredini. Namagarcice nas ako ne potpisemo nikoga kad ovo prodamo, najbolje bi bilo ili cekati zimu ili sledece ljeto, licno bi volio Alex Scotta. Prijavi
30. august30. aug comment_374673 Dok Mareska drka kurac, zajedno sa našim direktorima koji su ga doveli, mi prva dva kola igramo bez Kaiseda I Enca koji češe dupe i gricka kokice fala bogu pa smo dobili jel ne želim da znam kako bi se sad Alonso pljuvao Prijavi
31. august31. aug comment_374685 Ne znam sad sta se ceka i ne znam gdje je zapelo. Romano je jedno 3 puta morao objaviti da postoji dogovor izmedju igraca i kluba, ne znam ko i sto onda razvlaci ovo sve, to bi volio. Najbolje za sve je sto je sklonjen iz ekipe, cisto da se ne dizu bilo kakve tenzije ni na tribinama ni medju ekipom. Prijavi
31. august31. aug comment_374700 Negdje sam čitao da ga nećemo pusiti za ispod 120M i da ga nećemo pustiti dok ne nađemo zamjenu. Ne znam jel City ponudio lovu, ali zamjenu još nismo našli, tako da se vjerojatno to čeka Prijavi
31. august31. aug Autor comment_374719 [Eduardo Burgos] Manchester City and Chelsea finalize the transfer of Enzo Fernández for a record amount: 140M€ plus variables. With the player, everything would already be agreed upon, pending the 'Blues' to close his replacement in the coming hours. Prijavi
31. august31. aug comment_374730 Sve na stranu ali nismo ga trebali prodati nikome u Premiershipu, stvarno mi nije jasno zasto ovo radimo. Prodati jednog od najboljih igraca rivalu u ligi je meni lično van pameti, odsustvo ambicije, što je najjače nismo se odupirali nego smo im davali rokove i cijene, pa nakon isteka rokova opet nastavili čekati. Malo žalostan potez, to je kao da su oni nama prodali Rodria ili Halanda, a znamo da oni to nikad ne bi uradili za ne znam koje milione. Prijavi
31. august31. aug comment_374732 @King Chelsea Bilo je za ocekivati nakon toliko neuspjesnih sezona, totalno van borbe za ozbiljne trofeje, sa losom ekipom i mijenanjem trenera - da ce najbolji igraci pozeljeti odlazak. Naravno, idealno bi bilo prodati ih van Engleske. Enzo se na kraju pokazao kao supak teske klase. Vec u pola prosle sezone poceo je koketirati s Madridom, evo sad svim silama pokusava otici kod celavog govneta. Nema postovanja prema Chelseaju koji mu je ipak pruzio mnogo. Nas klub i Uprava su dovedeni bas u tesku poziciju zbog njegovog ponasanja. Mozemo izgubiti puno ha prodali, ha ne prodali. Prijavi
31. august31. aug comment_374734 ja bas gledam drugacije prvo bih zeleo da crknu sportski direktori pa uprava mareska i onda igrac Prijavi
31. august31. aug comment_374737 Ako je utjeha prodajemo ga treneru koji ga ne zna koristiti. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374747 Realno sve sto kaze za ovaj transfer je u pravu. Vjerujem da smo zaradili dovoljno love da mozemo dozvoliti sebi da ga ne prodamo, nismo doveli dostojnu zamjenu i realno kao sto kaze Scholes, Gusto i James u sredini da igraju, realno ne ide. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374776 Pa sta ce ti nezadovoljan igrac i igrac koji jebe citavu ekipu sa svojim zahtjevima. Ne treba nam neko ko nece da igra za nas koliko god bio odlican. Ne moze i ne treba dobiti vecu platu od Jamesa i Caiceda. Oni svi potpisu novi ugovor ukljucujuci i Pedra, a on kao hoce vecu platu od njih sviju. Prijavi
1. septembar1. sep Autor comment_374780 Ako je za utjehu - ovako će za 2 godine jebavati i City kad bude htio preći u Real. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374787 ne znam, kako je Totenhem prodao Modrica, Bejla, Kejna van Junajted je prodao Bekama i Ronalda isto van a bogami svi su bili vece zvezde od Enca ovo sto se sad desava je sve posledice Mareskinog angazovanja. tacka Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.