1. septembar1. sep comment_374788 Ukoliko ne iscijedimo klub koji je krijuci pregovarao sa nasim bivsim trenerrom, ja bi ga ostavio da trune i to na tribine ne na klupu, ovi supci su cekali zadnji dan da posalju ponudu, kupili prije njega 3 igraca. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374789 Meni je veca sramota sto nismo trazili 150 miliona za njega. Sramota je da se tek ovako rjesavamo jednog od najboljih igraca u ligi. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374792 Ma oni ako prodaju igrača direktnom rivalu nakon što se ono izdešavalo i sa Čelzije ja vala iz revolta bar 6 meseci neću ništa da napišem na forumu Prijavi
1. septembar1. sep comment_374799 vidimo se za 6 meseci, a onima gore pobrojanima želim da umru od muke jebo ih Siti jda ih jebe u usta kukavička Prijavi
1. septembar1. sep Autor comment_374800 4 minutes ago, chiba said: vidimo se za 6 meseci, a onima gore pobrojanima želim da umru od muke jebo ih Siti jda ih jebe u usta kukavička Daj ne jebi, nemoj mi diablovih fora kad nije htio ući na forum jer sam rekao da je Chelsea židovski klub. 😀 Prijavi
1. septembar1. sep comment_374803 Još daju evo i Essuga na posudbu.. Lavia 🤣 , već povrijeđeni Caicedo, ona kidara Barco 🤣 i stakleni Reece James kao opcije wow.. al hajd možda vidimo prvu formaciju bez centralnih veznih. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374804 Retardi nisu obezbijedili zamjenu prije prodaje i naravno svako ce te sa užitkom ispaliti u posljednjim satima prelaznog roka za bilo koga, kakvi debili na kraju ispadoše.. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374805 Ma pare nam uopšte nisu bile potrebne, imali su rok da pregovaraju, nisu ništa napravili i zdravo. Nema prodaje, ostaješ, ako nećeš imaju tribine, pa nek Maresca ganja Dewsbury Halla i nek ga dovodi u klub. Nisam zadovoljan, ali vjerujem da je neki veznjak spreman da dođe. Da se Caicedo ne muči sa ozljedama na početku sezone, mišljenja sam da nam ne bi ni trebao niko. Prijavi
1. septembar1. sep Popularna objava comment_374810 Cistih 125 miliona odstete, bez bonusa. Transfer dogovoren. Sve u svemu, u jako nezavidan polozaj je nas klub doveden. Ponasanje igraca je bilo takvo da samo prodajom stitis mir, unutar ekipe zadrzavas samo one koji zaista zele biti tu i braniti grb Celzija na terenu. Ostavljanjem ovakvog karaktera tjerajuci neki svoj inat nazalost ne bismo nista dobili, iako svi mi navijaci zelimo upravo da ga se zakuca na tribine. Ono sto smatram da smo pogresno napravili jeste izlazenje u javnost s onim rokom, odnosno curenje informacija. A onda dozvolimo da nas jebu do zadnjeg dana prelaznog roka tako da nemamo sansu dovesti zamjenu. Valjda su izvukli lekciju iz ove situacije. Bit ce nam vrlo tesko izvuci sezonu sa staklenim Laviom i Jamesom, cak je Caicedo krenuo s ozljedama. Mogao bi se Henderson naigrati, Essugo ocigledno nije taj nivo jer ga je Xabi prekrizio nakon priprema. Sto se Enza tice, pisam ih sve redom. I njega i agenta mu Pastorea a posebno se pokenjam po glavi celavom smradu Maresci. Ako su neki dosad smatrali da nam City nije rival, nadam se nakon ovoga da su uvidjeli neke stvari. Prijavi
1. septembar1. sep Popularna objava comment_374818 Zelim mu da mu neko slomi nogu na debiju za City i da propusti ostatak sezone. 🚬 Prijavi
1. septembar1. sep comment_374825 Ni jedan igrac nije veci od kluba pa ni Enzo, ostaje zal sto ih nismo izmuzli a mogli smo. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374826 Morao sam banovati Chibu, zamolio me Do ponedjeljka da odmori od ove sage. Krivo je i meni sto je otisao Enzo i to u City, ali morao je jbg, a i dobre su pare. Nadam se da ce ova sadasnja linija izdrzati do januara. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374827 Preveslali su nas pošteno. Nismo mogli ostaviti igrača koji nije posvećen klubu, nismo mogli naći zamenu nije bilo vremena. Zabili nam nož u leđa samo tako, ajde što su ga zabili nego i okrenuli. Samo da tučemo taj City na terenu, sve sa ćelavom prevarom od trenera i izdajnikom. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374831 Nije da ce mi tesko pasti njegov odlazak, ni zbog njegovog fudbalskog znanja ni zbog njegovog mentaliteta i ponasanja... Da je otisao za ove novce u Real bilo bi lakse, ovako ostaje u ligi i to u direktnom konkurentu, bice zvizdanja na prvoj utakmici protiv Citya... On i celava prevara ovo dizu na visi nivo... Krivo mi je kako smo lose ovo odradili, pisaj Enza ali kako nismo doveli jednog kvalitetnog veznjaka, izbora je bilo i u engleskoj i van engleske, morao se dovesti neko dobar a ne Barco i Henderson, jedan nedovoljno dokazan, drugi star i nedovoljno dobar. Ni ovaj Camara ni Kone mi nisu tip igraca koji bi nam mozda i trebao kad racunas da imaml Caiceda ali opet bolje i to nego nista Prijavi
2. septembar2. sep comment_374854 Prebacujte ga u bivse nabijem ga, smahnuo je 8-cu a nije je ni zasluzio. Prijavi
2. septembar2. sep Autor comment_374858 Ali fascinantno je da je lik skupio 170 nastupa za 2,5 godine. To je podatak vrijedan respecta. Za sve ostalo - jebem mu majku. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374862 Nekad je mounta jebavo kad je otisao u united. A vece govno od mounta Prijavi
2. septembar2. sep comment_374864 Veći lažov od Mounta,a ispao bi možda i veće govno da su se naši protivili njegovom transferu u City. U svakom slučaju mirno razriješena situacija, profit 20 miliona solidno, moglo se možda i više izvući. Jedino loše za nas u ovom transferu što nije dovedena zamjena. Njemu i ćelavom sve najgore u Cityu, ćelavog nikad nisam gotivio ni njegov pristup igri, ni izjave, ama baš ništa, a Enzo mi je bio jedan od najdražih igrača u ekipi. Uvijek je davao sve od sebe na terenu, imao je loših, ali i odličnih tekmi, i bio je vazda nabrijan. Poštivao sam njegovu odluku da ode u Real, jer mi nažalost nismo ni blizu Reala govoreći o trenutnom stanju, ali ovo u City je glupo i neprincipijelno bilo. Dabogda i tebe i city ćelo ukanalio i da vas još poklopi i FA sa 115 optužbi i Bogu hvala. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374879 Najjace mi je onaj neki oprostaj sto je lafo napisao na IG, pa sine presao si u City jebeni, koji ti je kurac Mount je i dalje najvise razocarao ali on je makar presao u klub za koji je navijao od malena AL ONDA ISPADA JOS VECA ZMIJA Nek prodje ovaj ko mount u unitedu i bice ok Prijavi
3. septembar3. sep Popularna objava comment_374881 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Najjace mi je onaj neki oprostaj sto je lafo napisao na IG, pa sine presao si u City jebeni, koji ti je kurac Mount je i dalje najvise razocarao ali on je makar presao u klub za koji je navijao od malena AL ONDA ISPADA JOS VECA ZMIJA Nek prodje ovaj ko mount u unitedu i bice ok Bio je navijač Chelseaja od malena, pa kad je prešao u United postao je navijač Uniteda od malena. Dogodine će biti navijač Coventrya od malena. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374882 Treba kontaktirati Mourinha da ucini uslugu. Samo treba za par meseci da pusti buvu u medije kako se Real interesuje za ovog pacova. Vec na zimu ima da pocne da flertuje sa njima i nece biti sav svoj a onda narednog leta opet da ga odjebu. Cisto da narusi odmah svoj odnos sa novim klubom. Prijavi
4. septembar4. sep comment_374907 Ukoliko cityev projekat španski glavić propadne, ovaj će početi kukati za madridom nakon 2 sezone ili eventualno barsom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.