1. novembar 2024.1 god. comment_359692 8 minutes ago, hamco said: Hoces da ti priznam nesto? Bez zajebancije, Kepu sam dosta vise kritikovao nego sto je mozda zasluzio ali cesto samo jer samo znao da ces ti reagovati Isto sad radim za Chilwella ali ocito si skonto da hajpam Kad smo kod Chilwella, kunem se da bih mu dao sansu. Hahahaha pa isto je i kod mene, al u tome je i car foruma 🤣 Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359712 On 11/1/2024 at 7:37 AM, hamco said: @soxx nisu prikazali sva dodavanja i samim time nije fer. Imao je 2x izbacivanje u prostor kroz dubinu Mudryku iz cega su se stvorile gol sanse i imao je nekoliko line braking pasova za Felixa iz kojih je on sutao. Ali da je opao u formi to svakako jeste. Takodjer ne treba sad praviti veliku stvar od toga, ako se dozove imamo odlicnog igraca u njemu. Na srecu ima sad Lavia, samo daj boze zdravlja. Imao je koju dobru utakmicu u Čelsiju do sad od kada je došao ali na kraju dana, igrač bez kojeg možemo i koji se nije pokazao kao važan i neizostavan faktor na sredini terena. Po mom mišljenju i Kovačić i Jorginho su bili mnogo bolji i korisniji od njega. Duga je sezona, ima još utakmica ali ako se do kraja sezone ne pokaže, onda ga treba prodati dok još ima dobru cijenu. Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359726 Ja ne znam da iko ikada odradi zamjenu igraca, samo se prica o tome hahaha Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359730 Ma patka sigurno, al ja bi odma podpiso, crnac barem trkač ako nista drugo. Pa maltene smo mi ljetos odradili, iako ne oficijano transfer Conora i Felixa su bili zamjena, samo zbog financijski žongliranja oficijalno nisu. A zamjena igrača koji igraju istu poziciju, to se jedino sjećam kad je Zlatan zajebo se ošo u Barcu, da osvoji LP, a iz Barce Eto'o u Inter i osvojio LP te godine. 🙈 Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359737 Inače ne vidim potrebu da odradimo ovakvu zamjenu kad imamo Caiceda i Laviu, bolje ga prodati za pare i kupiti nešto što nam treba. Bolje da nam ponude Rudigera ili Courtoisa . Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359744 Ma ne koristimo ga kako treba, smiješno je reći, ali Potter ga je znao koristiti. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360174 Danas je bas dobar bio. U odbrani i napadu davao sve od sebe, bez komplikovanja. Ma odavno nije bolji mec odigrao. I ovo je dokaz sta konkurencija radi, odmah se podize nivo zalaganja, borba za mjesto u prvih 11 itd. Prije je mogao muda ceskati i opet bi iducu bio automatski starter. Prijavi
30. novembar 2024.1 god. comment_360308 živo me interesuje kako bi izgledali on i Kante na terenu, ali jbg, taj film nećemo gledati Prijavi
30. novembar 2024.1 god. comment_360310 Igrali su zajedno. Kako si uspio zaboraviti Lampardove taktike sa 5 nazad i 4 zadnja vezna? Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360384 Kako je počeo igrati otkako je odjebo ženu i djecu iz svog života. Šalu na stranu, godi mu ova pozicija otkako ne mora da se vraća previše nazad. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360390 Enzu zadesila suprotna sudbina u odnosu na Kepu. Što se tiče gola - i čorava koka zrno ubode. Iza ovog gola je 100 pokušaja kojih bi se i Jorginho postidio. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360404 Proslava za sponzoruše, da znaju da je slobodan Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360490 To je to od njega, obavio posao za sezonu, mozda vidimo jos gol i dve asistencije. Prijavi
7. decembar 2024.1 god. comment_360533 On 12/5/2024 at 6:53 PM, Igi said: To je to od njega, obavio posao za sezonu, mozda vidimo jos gol i dve asistencije. Pa da, samo dok novu ribu nadje, onda nazad u prosek 😅 Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360588 Ženu na ulicu, dijete u sirotište, a trofej Premier Lige na Stamford Bridge. Ideeeemoo IL CAPITANO. Južnoamerički mentalitet sa dovoljnim IQom da bude jedan od najboljih veznjaka. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360596 Konačno je počeo igrati onako kako je igrao za Argentinu na Svjetskom. Mislim da ima potencijal da radi još više stvari na terenu. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360598 Sve bolji i bolji, samo neka nastavi ovako. Ima preduslove da bude jedan od lidera ove ekipe. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360599 Stvarno je zadnji mjesec dana podigao igru ne jednu nego dvije ljestice vise. Neka ovako nastavi. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. Autor comment_360610 Kako to da ga sada Maresca pogrešno ne koristi? Kako golovi zamaskiraju situaciju. Odbij golove i imaš neki prosjek. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360614 4 minutes ago, reLo said: Kako to da ga sada Maresca pogrešno ne koristi? Kako golovi zamaskiraju situaciju. Odbij golove i imaš neki prosjek. Ma odbij go i opet je odigrao vrlo dobro,Palmera je spojio s golom i cini mi se Jacksona izbacio 1 na 1 , trcao je kao navijen i svuda ga je bilo. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360615 7 minutes ago, reLo said: Kako to da ga sada Maresca pogrešno ne koristi? Kako golovi zamaskiraju situaciju. Odbij golove i imaš neki prosjek. Imao hrpu napravljenih prilika, kako ih pronalazi u 16, bas igra vrhunski. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.