Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
54 minutes ago, Adi said:

Ono kako je Reijnders odigrao za City protiv Wolvesa je primjer kako se igra pozicija na koju Maresca stavlja Enzu. On ima dosta dobrih kvaliteta, ali ovo nije njegova pozicija i nikad neće postati. I što je najgore Palmer se prebacuje na drugu stranu da mu omogući više prostora.

Jel se samo meni cini ili je Enzo nabacio koju kilu viska i postao tromiji nego kad je tek dosao?

Mislim da Fernandez jeste vrhunski igrač ali ne igrač koji će preterano dominirati, to što je plaćen onolke pare je problem poremećaja na tržištu... ja ne znam kolko bi onda koštao jedan Lampard, Skols, Dzerard

za Enza mislim da je neka situacija ne bukvalno ista kao sa Modrićem, teško je naravno bilo kog igrača uporedjivati sa hrvatom, više to pominjem u kontekstu da Modrić nije bio toliko na glasu u Totenhemu, njegove kvalitete su pre svega videli oni koji su gledali premiership i naravno Totenhem, MOTD

tako isto mislim i za Enza, u nekoj bolje napadački posloženoj ekipi kao što to "nažalost" Pep zna da uredi, verujem da bi i ovaj naš gangsta izdominirao, isto kao što sam siguran da bi lego ko budali šamar, da predje sutra u Real ili Bajern

treba pomenuti i to da je Ernandez i dalje mlad, a nadam se samo da će najbolje godine doživeti kod nas, okružen kvalitetnim igračima, da je momak potencijal veliki to jeste

on zapravo tek sad ulazi u najbolje godine, a već ima velike uspehe iza sebe, i što je najbitnije, nije imao povrede

napravio je glupost danas kada ga je neki krmak iz Fulama prešo pa ga je posle izlevoltiran gurnuo a ovaj kapiram da može za doručak da ga pojede, klasična argentinska njuška, mora da se kontroliše

jako težak meč danas za njega ali je isterao na kraju, ne može sam nikako, ovo danas nije išlo, i sva sreća pa je završio sa golom i asistencijom a mogo je da bude tragičar kao kapiten

definitivno najviše dolazi do izražaja kada i ostatak tima bar na nešto liči, jel onda ima kome da doda i može da napravi višak, da se ubaci iz drugog plana, ovako je samo jedan čunj iako ima želje

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Veceras puno bolji od svog partnera na sredini terena, naravno nije im bila ista uloga na terenu.

Enzo je danas odigrao kao Kross iz najboljih dana, kakve je lopte dijelio a posebno na pocetku utakmice. Na kraju zasluzeno priznanje za igraca utakmice.

14 hours ago, Bari said:

Veceras puno bolji od svog partnera na sredini terena, naravno nije im bila ista uloga na terenu.

Enzo je danas odigrao kao Kross iz najboljih dana, kakve je lopte dijelio a posebno na pocetku utakmice. Na kraju zasluzeno priznanje za igraca utakmice.

Moi je bio lagan jer bukvalno nije imao posla tokom cele utakmice. Wolvesi se nisu dovoljno trudili da igraju fudbal da bi ga trigerovali da nesto uradi. Realno je trebalo da ga Mareska zameni odmah nakon drugog gola jer odmor mu je preko potreban. 

To malo posla sto je bilo na sredini kupio je super motivisani Enzo koji je stvarno odigrao top utakmicu. 

2 hours ago, Whisper said:

Moi je bio lagan jer bukvalno nije imao posla tokom cele utakmice. Wolvesi se nisu dovoljno trudili da igraju fudbal da bi ga trigerovali da nesto uradi. Realno je trebalo da ga Mareska zameni odmah nakon drugog gola jer odmor mu je preko potreban. 

To malo posla sto je bilo na sredini kupio je super motivisani Enzo koji je stvarno odigrao top utakmicu. 

Ono sto je bilo posla nije bas najbolje odradio ili smo se samo razmazili pa nam dobre partije nisu dovoljno dobre nego navikli na vanserijski nivo od njega. Bio je spor u par situacija, onda i ona situacija kod zutog kartona.

Helem, nek se odmori i budi spreman nakon pauze. Ide li on na obaveze reprezentacije?

Enzo je u zadnje vrijeme jedan od boljih igraca iako vuce ovu neku povredicu. Protiv Wolvesa je igrao blize nasem golu i nekoliko puta je izbacio Garnacha ispred odbrane, mislim cak 3x da je to uradio i to sve na first touch. Prvi put kad je Garnacho promasio gol, drugi put kad je dodao Garnacho a ovaj poslao u 16m pas i treci put opet Garnachu kod gola Neta.

Protiv Barselone recimo to ce biti krucijalno, to nam otvara vrata pobjede jer ono sto Barselona igra sa visokom linijom je samoubistvo.

image.thumb.png.a9b6e3ba0b7bca104608b3382ea6d001.png

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.