9. august 2013.13 god. comment_138093 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć. Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138126 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć. Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Samo je Zurnal rekao da je otisao Abu, ali mislim da ce igrati jos ove dve utakmice i onda ide jer ima jos 6 meseci do isteka ugovora. Bice igraca koji ce moci barem malo da ga zamene Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140233 Rijeka odliÄna, borili su se svi kao lavovi, sve Äestitke, Å¡teta Å¡to nisu izdržali bez primljenog pogotka, onda bi im bilo puno puno lakÅ¡e, jer Stuttgart ima gol u gostima, al realno nisu zaslužili 2:0, al opet kažem Å¡teta, sve u svemu pobjeda je super i nadam se da će ići dalje Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140242 Navijam za Rijeku. Vidi se da sjajno rade u klubu i nadam se da će uspjeti proći Stuttgart. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140283 A ova Rijeka neku tajnu krije, igraju dobro kao prije. :dres: Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142117 Ma bravo, bravo Rijeka !! Kakva borbenost i volja za pobjedom .. da spomenem, 2500 Armade je bilo na stadionu ! http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/pogledajte-ludilo-armadina-festa-u-stuttgartu---300691.html# Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142133 al ne kuzin zasto moi sugradani blate ovo stae rijeka napravila :O meni bas drago i navijat cu za nju Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142137 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć.Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Opet imam pravo, Rijeka uspjela proć, Vojvodina ostala bez crnca zato i bez LE, a Partizan se kao Å¡to sam i najavio namuÄio i ispao Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142149 sve pohvale za ekipu Rijeke,zasluzeno su dosli u grupnu fazu europalige i jos jedan dokaz da manji klubovi mogu i imaju kvalitetu za europu,ogromna je razlika izmedju HNL i Bundeslige ali to se ne gleda nego samo kako odigras protiv neke ekipe. Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142204 Štutgart (Barcelona) vs. Rijeka (Chelsea) ,, strijelac Mujanović (Torres) 90+4' ... konacan rezultat 2:2 nakon autobusa gostujućeg tima ! hahahahaha Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142215 Štutgart (Barcelona) vs. Rijeka (Chelsea) ,, strijelac Mujanović (Torres) 90+4' ... konacan rezultat 2:2 nakon autobusa gostujućeg tima ! hahahahaha Samo sto je ovdje taj gol imao veliku vaznost, nama nije :D Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142247 Opet imam pravo, Rijeka uspjela proć, Vojvodina ostala bez crnca zato i bez LE, a Partizan se kao Å¡to sam i najavio namuÄio i ispao Oumaru je najveca budala na Balkanu. Umesto da uvede Vojvodinu u LE, podigne sebi rejting i izbor klub au koji ce otici, on otisao u neki levi klub u Belgiji. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142620 Oumaru je najveca budala na Balkanu. Umesto da uvede Vojvodinu u LE, podigne sebi rejting i izbor klub au koji ce otici, on otisao u neki levi klub u Belgiji. Dan posle sto je otisao da "obidje devojku" je dobio ponudu Genka. Genk bi platio 700.000E Vojvodini i imao bi platu od 350.000E, a ovako ima platu istu kao sto je imao i u Vojvodini 150.000E Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_144967 Nisam niÅ¡ta drugo ni oÄekivao kada sam vidio da Bony igra Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146578 Nisam ocekivao da ce Waregem biti toliko los protiv Rubina... Zao mi Hazarda... Prijavi
25. oktobar 2013.12 god. comment_148630 Koje je ovo smece postalo ccc. Moram se sloziti s tobom . Ova grupna faza je toliko jadna da niti jednu utakmicu nisam cijelu odgledao -.-' Prijavi
20. februar 2014.12 god. Autor comment_164626 Potez Konopljanke veÄeras http://www.mozzartsport.com/vesti/ukrajinski-mesi-provozao-njutona-u-vrtesci-video/71072 Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164639 Danas opet dosta loše suđenje po ovim sažecima svih utakmica kaj su prikazani. Čini mi se da svirana dva penala (jedan za Rubin, drugi se ne mogu sjetiti) na istu foru kao i u utakmici City - barcelona, kontakt bio van 16m ali sudac svira penal. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164640 Danas opet dosta loše suđenje po ovim sažecima svih utakmica kaj su prikazani. Čini mi se da svirana dva penala (jedan za Rubin, drugi se ne mogu sjetiti) na istu foru kao i u utakmici City - barcelona, kontakt bio van 16m ali sudac svira penal.i meni odnija sto eura. Betis sto sansi ima Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164680 Al je benitez pokazao svoje taktiÄko znanje u drugom poluvremenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.