24. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190662 http://www.klix.ba/sport/nogomet/tri-gola-koja-su-obiljezila-trece-kolo-evropske-lige/141023196 Tri gola koja su obilježila treće kolo EL (iznad) Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190684 Lamela nije 18 mjeseci čestito zadržao loptu u svom posjedu na 3 sekunde a onda uradi ono. Kakav gol bokte, ono ni na šupči nisam viđao. Ide u bookmark odma'. Gol sezone i tačka. Jedino da neko petom da gol sa 20 metara. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193709 totenham - Partizan 1:0 Partizan se nije predao,igrali smo hrabro a meč je inače prekidan 4 puta u prvom poluvremenu prvo poluvremene se igralo 60 minuta :hljeb: :hljeb: Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193712 Ono sto sam gledao od EL.. mogu da kazem, Rijeci skidam kapu do poda, igraju kuci kraljevski i svaka im cast na tome i zelim im prolazak. A Dinamo nabijem na .... pobede 5:1 prvu i sada izgube i rumune nabijem na.... Lukaku i Dembica su dali golove ono sto sam pratio ispratio malo. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193715 Ja mislio sinoć bar pregled golova pogledat i nisam na kraju ni to ispratio.. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193721 Rijeka apsolutni hit. Da ih posluzi sreca u Sevilji, zasluzili su je. Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194964 uh kako bi volio kad bi se večeras desilo iznenađenje..kad bi rijeka pobjedila i prošla u nokaut fazu..jer zaslužili su definitivno.. navijati ću i gledati ali sumnjam u taj ishod nažalost..mislim da su šansu propustili kad su doma imali sevillu na koljenima, i primili izjednačujuću gol za 2-2 u zadnjim sekundama.. velika šteta, ali i veliki primjer kako se može, hoće i mora..primjer i za "moj" dinamo, a i za klubove na našem balkanu.. AJMOO RIJEEKOOOOO as I said...još je bilo dobro, izdržavali se naleti seville,pokušavalo se nešto i onda drkanje kramarića s lažnjacima u lijevom kutu priotivničke polovice..uzeli mu loptu, brza transformacija u napad za 1-0 seville.. i tu je kraj priče jer protiv sevillinih najjačih 11 rijeka u gostima nema šanse...š t e t a ali barem su osvjetlali obraz hrv nogometa koliko su mogli.. za razliku od dinama koji je takav odron..dođu im ovi zeleno-bijeli pijanci iz škotske bez 6 bitnih igrača..i oni jedva pobjede...a o golovima kakve su primili suludo je uopće trošiti i slovo, a kamoli riječi...jad jadova, neš ti grupe, tehnički hendikepirani seltik, ASTRA GIURGIU braćela, i kršteni salzburg koji jedini liči na nešto i zaslužuje te bodove koje ima, jer su uređena i organizirana ekipa.. u takvoj grupi kad ne izboriš 2. mjesto, možeš se poklopit ušima i šutit...samo.. al ko da gledam, lipanj 2015., opet priče o atomskom dinamu..etc etc itd itd..AH Uređeno 11. decembar 2014.11 god., autor izmjene: drogba 11 Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195267 Mislim da će utakmica Wolfsburg - Sporting biti sjajna za pogledati, Bešiktaš (Demba Ba) će izbaciti Liverpool, Roma bi trebala rutinski, kao i Everton. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195274 Sevilla - Borussija meni nekako najzanimljiviji par pa onda Spursi - Viole . Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195275 Ma kakvi Spursi zanimljivi, oni ne mogu na PESu odigrat zanimljivu utakmicu Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204159 Slina Balotelli uze loptu iz ruke Hendersonu i odluci da puca penal iako su Sterling i Sturridge ispizdili, a Hendo kapiten ko zadnja sisica klima glavom u fazonu "Ma neka ga, aj" kakav mlakonja. Kako ih kara idiot hahah. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204165 od ove sezone pobednik LE ide u LŠ?? Juče gledao Selitk - Inter,dobra utakmica,mogo je Selitk i do pobede ali su se ispromašivali u drugom poluvremenu uz veliki kiks njihovog golmana za treći pogotak Intera. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204212 To je pametna stvar, time ce se poboljsati utakmice, imaju za cega da se bore. Pametno. Inace ove godine je jaka LE. Bilo je dobrih utakmica. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204215 Znači ako Totenhem, Everton ili Liverpul osvoje LE, Arsenal ostaje bez LŠ sledeće sezone? Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204218 [media]https://www.youtube.com/watch?v=X_Nyj5jkEPQ[/media] Baš me zanima kako bi završilo da je u igri bio Steve G Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204221 Znači ako Totenhem, Everton ili Liverpul osvoje LE, Arsenal ostaje bez LŠ sledeće sezone? ne,nema veze sa tim(ako nisam nešto promašio) a pisalo se (mada sam to samo preleteo) da je to baš zbog engleza i ubačeno zato što oni godnama unazad "bojkotuju" to takmičenje videćemo šta će Totenhem da napravi,oni igraju 26 februara sa Fiorentinom u gostima,revanš a posle toga,već 1 marta sa nama finale na Vembliju Pok je nešto ranije šatra prozivao Murinja i ostale trenere kako kukaju zbog rasporeda ...baš sad da ga vidim kako će da odradi naredni period...u nedelju im dolazi na megdan WH jebeš mu sve ako nekome ne znači novac od LŠ a tek klubu kao što je Totenhem sa Levijem na čelu Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204222 Ukoliko lpool osvoji ovo a ne bude u top4. Englezi bi imali onda 5 predstavnika u LP Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204256 Ukoliko lpool osvoji ovo a ne bude u top4. Englezi bi imali onda 5 predstavnika u LP KOliko je to sigurno? Mislim dobro bi to bilo, ali sta ako npr. pobjedi neko od ovih, a zavrsi u top 4, da li bi opet islo 5. Ne znam stvarno sta su naumili. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204257 Sigurno 100% I ja sam se pitao. Mislim da idu onda samo 4 Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204258 A gluposti jebo te :S Uglavnom vidi se da su se klubovi poceli truditi u EL. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.