Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

Sramotno, Vertongen isfolirao nešto i iznudio crveni za Dnjipro, dva-tri minuta posle toga gol iz ofsajda. Očaj. Ali dobro, barem će igrati još utakmica četvrtkom + sad su na udaru običnih gledalaca. :D

kakva ciganija onaj vertonghen, ladno u primeru može na ljeto..barsa ionako treba stopera

taj crveni je okrenuo utakmicu potpuno, inače sam uvjeren da bi dnipro prošao dalje, jer i ovako su bili odlični..

konopljanki je već neko vrijeme vrijeme za veći klub ;)

ali fertongen, jaooj, što li mu torke nije iščupao onaj nos svinjski..kad je već bio počeo..

ne podnosim ga više nikako, đubre jedno smrdljivo..

PS. bez obzira na sudačke odluke i sve to ostalo, adebayor ima moj naklon, moćan jako kad su duge lopte u pitanju ..iskrene čestitke

gledao sam cijelu utakmicu, i priželjkivao prolaz spudsa...

šteta što svonsi nije više uradio u engleskoj, mišljenja sam da su iskoristili svoju odličnu igru tada, da bi se danas u napulju druga pjesma pjevala, a ovako krc..

• 3 sedmice kasnije...

Porto sa nikad oskudnijim rosterom u posljednjoj deceniji izbacio Napoli.

Žao mi što je Salzburg ispao. Nevjerovatno jaka ekipa energetski, interesantnog presinga i još ponekih fazona kada su u posjedu. Imaju fantastičan sistem i kont'o sam da bi potajno mogli iznenaditi ali kad promašiš prazan gol sa metar i 1v1 situacije pri 1:0 sa igračem više prosto je logično da ga primiš. Obično iz prekida.

BjPD1B3CcAAhfw1.jpg

Slavlje Seville nakon prolaska. Tu je negdje i mješalica za malter.

Juventusu je jedini iole ozbiljan kandidat Benfica protiv koje bi se moglo oznojiti malo vise. Ovo ostalo je vic.

Juventusu je jedini iole ozbiljan kandidat Benfica protiv koje bi se moglo oznojiti malo vise. Ovo ostalo je vic.

i jos finale u torinu čini mi se

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 3 sedmice kasnije...

Emery do titule!

• Autor

1/2 finale (24.04./01.05.2014.):

Sevilla - Valencia

Benfica - Juventus

U finalu očekujem Juventus vs. Valencia. Juve da osvoji, mrzim ih, ali želim ih u finalu Superkupa da im se osvetimo.

I ja se nadam Juventusu u finalu iz 2 razloga. Prvo ih simpatiziram u Italiji, a drugo na finale idem samo ako Juve bude u finalu. U suprotnom prodajem 2 karte za finale...  ;) 

Juventus ako bude igrao kao protiv Lyona, dovidjenja prijatno. 

• 3 sedmice kasnije...

Finale Benfica - Sevilla .. na Mestalji su drame bile, Valencija ga primila u 94-toj minuti.

Drago mi je da je Juve ispao jer ne volim kad ima domaćina što se tiče finala u nekom europskom natjecanju.

Ja sam za Sevillu, mislim da su zaslužili jer igraju sezonu života. 

Bacam pogled na pregled utakmice Valensije i Sevilje. Na kraju, slavlje igrača Sevilje i vidim jednog lika patuljastog rasta sa brojem 7. Iznad broja piše MARIN.

Zaboravio sam totalno da je on tamo.

Žao mi Gandalfa, baš se veselio gledanju Juventusa.

Meni je iskreno žao što je Juve ispao, jer ih simpatiziram u Serii A. Juve je bio i indirektan razlog zbog kojeg sam počeo navijati za Chelsea od 1996. godine tj. od trenutka kad je Vialli prešao iz njega u Chelsea. Juve mi je bio "ljubav" od djetinjstva (vjerovatno zato što je nosio crno-bijele dresove slične onima koje je imala moja prva prava nogometna ljubav - ako se razumijemo...).

Nisam nikad još bio u Torinu i zaista mi je bila želja gledati ih u finalu EL. Ovako mi je to finale totalno neinteresantno i definitivno neću ići na njega, iako imam karte.

Stoga, ako netko zna nekog tko je zainteresiran za odlazak na tu tekmu, a nema karte za nju, ja drage volje prodajem 2 karte 1. kategorije za to finale.

Benfica kad zareda sa finalima pocevsi od 7. maja. Tri finala u razmaku od 20 dana. 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.