Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Autor
Očekujem da Inter na čelu s gospodinom Stramom osvoji ovo i satare sve!

[img]http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Andrea+Stramaccioni+Calcio+Como+v+FC+Internazionale+Qu2Fqf98J9Rl.jpg[/img]
  • Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

• 4 mjeseca kasnije...
I Bale doktorirao slobodnjake http://trollfootball.lockerdome.com/media/106361540?utm_campaign=SMCT&utm_source=FB&utm_medium=102643085&utm_content=106361540
Caragher je izbacio Liverpol,napravio veliku gresku i tako poklonio pogodak Zenitu,sto se Suareza tice igracina jeste i on drzi Liverpol ali da je simultant i da voli prigovarati i po tome je veliki kreten.
  • 2 sedmice kasnije...

2-0 Tot vodi protiv Intera,vec(20 minut)......sta reci nego cestitam AVB majstore,tari sve redom!

Još da nadodam da je Tottenheam na čelu s AVB-om zadnji poraz doživio početkom 12 mjeseca protiv Evertona.

Zenit na rubu eliminacije,izgubili su od Bazela sa 2-0.

Mi umesto ovo k'o iz picke da osvojimo,pitanje je da li cemo Steauu proci.

Kokoske oducile od fudbala mrtvi Inter. Kako tecan i seksi fudbal igraju. Njihova najljepsa igra u posljednje vrijeme. A ova ekipa u spicu napada nema neku zivotinju, a dovesce i to i tek ce onda biti perverzija. Dembele uzorao teren. Izvukao ga AVB jer mu treba tenk da razori LFC. Kako igra Moussa mocni, kako kupi lopte, kako vuce prema naprijed. Perfekcija. Strasan igrac.

Ma gdje da se ne napalim kad cujem da je Mikel najjaci zadnji vezni. Zamislis Dembelea pored Lampsa i to je savrsenstvo.

Totenhem igra u skladu sa kvalitetom igrackog kolektiva i u skladu sa kvalitetom imaju i rezultate...Naravno prednjaci Bejl,ali ima tu jos sjajnih igraca pocevsi od golmana Lorisa pa zavrsivsi do Defoa.Takodje bih kao i 12.covek pohvalio sjajnog Dembelea koji stalno napreduje i postaje pravi stub Totenhema.

Oni nisu nikakvo iznenadjenje i nisu "problem".

Najveci problem i najvece iznenadjenje smo mi i to jedno od vecih u ovoj deceniji u evro-fudbalu.

Kako citam komentare ljudi na netu po forumima,kako pricam sa ljudima u svom okruzenju,svi se slazu da je Celsi ogromno razocarenje...To je ono sto me boli.

Kokoske oducile od fudbala mrtvi Inter. Kako tecan i seksi fudbal igraju. Njihova najljepsa igra u posljednje vrijeme. A ova ekipa u spicu napada nema neku zivotinju, a dovesce i to i tek ce onda biti perverzija. Dembele uzorao teren. Izvukao ga AVB jer mu treba tenk da razori LFC. Kako igra Moussa mocni, kako kupi lopte, kako vuce prema naprijed. Perfekcija. Strasan igrac.

Svakom utakmicom Spursa Dembele dize svoju igru.
Kakav prvi korak. :-O

Sinoc je briljirao i ako ovako nastavi ne treba cuditi ako upadne u idealnih 11 Engleske lige na kraju sezone.

Rubin i Levante bi prema svemu sudeći mogli otići do produžetaka, a vrlo vjerovatno i penala pošto nijedna ekipa ne može dati gola. Zenit ima još 15-tak minuta da postigne gol kojim bi anulirali Baselovu prednost. Inter, s druge strane, vodi kući protiv Spudsa 1:0. Tamo je 35. minut u toku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.