Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

• 4 mjeseca kasnije...
  • 1 godina kasnije...

Liverpool najbolje prošao na izvlačenju parova za četvrtfinale. Prvo idu na Atalantu, pa na pobjednika utakmice Marseille - Benfica. Ključno u svemu tome je što su do finala izbjegli Leverkusen, Milan, Romu i West Ham, koji su 2., 3., 4. i 5. favoriti takmičenja. Mogli bi nam oni i Villa nabiti nacionalni koeficijent, donijeti 5. mjesto u Ligi Prvaka i omogućiti da 7. na tabeli ide u Ligu Europe.

23 hours ago, Adi said:

Liverpool najbolje prošao na izvlačenju parova za četvrtfinale. Prvo idu na Atalantu, pa na pobjednika utakmice Marseille - Benfica. Ključno u svemu tome je što su do finala izbjegli Leverkusen, Milan, Romu i West Ham, koji su 2., 3., 4. i 5. favoriti takmičenja. Mogli bi nam oni i Villa nabiti nacionalni koeficijent, donijeti 5. mjesto u Ligi Prvaka i omogućiti da 7. na tabeli ide u Ligu Europe.

Ja mislim da vec sada prolaskom Citya i Arsenala 5.mjesto u ligi donosi ligu prvaka. 

Nije još ništa gotovo. Englezi su osvojili najviše bodova, ali im se dijeli sa 8 jer imaju predstavnika više.

Stanje je u ovom trenutku sljedeće:

1. Italija 17.714

2. Njemačka 16.375

3. Engleska 16.250

Italija ima još Milan, Romu, Atalantu i Fiorentinu. Njemačka ima Bayern, BVB i Bayer, Engleska ima City, Arsenal, Liverpool, West Ham i Villu. Pobjeda je 2 boda (za Engleze 0.250, za ostale 0.286), remi je 1 bod (0.125;0.143) u svakom takmičenju je isto. Na dobrom "smo" putu.

• 1 godina kasnije...
  • Popularna objava

Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka.

Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.