Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

svaka cast nistelroyu :D

Idemo biti prvi klub koji je osvojio LP pa EL. (tim redosilijedom) xD

Posto se finale EL igra nekoliko dana prije finala LP , mogli bi u isto vrijeme imati obe titule :D

Posto se finale EL igra nekoliko dana prije finala LP , mogli bi u isto vrijeme imati obe titule :D

Bravo kralju za komentar,stvarno je tako B-)

Dace Bog. 

• 2 sedmice kasnije...

Joj kakva noć, ukupno 7 puta se tresao okvir gola. 5 puta kod Fenera i 2 puta kod nas.

Ne znam kako je Basel uspeo da izbaci Kokoske, te da dobija Bayern, United, Zenit... 

Chelsea je dobio mec sa iskoriscenim desetim delom potencijala, i trecinom snage. 

Uzdamo se u Fener. Cak iako uspeju da iznenade Benficu, znatno su slabiji rival.

Al kako navijaci Benfice mocno navijaju...

article-2318571-199898ED000005DC-849_634

Gaitan nogom udario Gonula u glavu, ni žutog nije dobio

strašno

Ovo je bio brutalan udarac ne znam da li je bilo namjere ali je izgledalo zastrasujuce...

http://www.gazprom-football.com/en/CL-Ticketmania-gespeichert.htm

Gasprom organizuje izvlacenja za 2 ulaznice za finale i nocenje u  Amsterdamu :D Mozda nekog od nas pogodi,sta znas :D vredi pokusati :)

Uf kako sam se ispalio,ovo je za LS, a ne znam zasto sam mislio da je za LE. Pa dobro,mozda je i ovo ok :D

Uređeno , autor izmjene: grena

http://www.gazprom-football.com/en/CL-Ticketmania-gespeichert.htm

Gasprom organizuje izvlacenja za 2 ulaznice za finale i nocenje u  Amsterdamu :D Mozda nekog od nas pogodi,sta znas :D vredi pokusati :)

Uf kako sam se ispalio,ovo je za LS, a ne znam zasto sam mislio da je za LE. Pa dobro,mozda je i ovo ok :D

Joj da me hoce izvuci, kako bi hladno prodao kartu :D

Joj da me hoce izvuci, kako bi hladno prodao kartu :D

heheh :D bar da je za Amsterdam peske bi krenuo,ali daju za London :D ispravio sam se,ne znam jesi video :D 

A u onom prihvatanju uslova za igru pise da se karta ne moze preneti na drugu osobu :D tako da to pada u vodu :D 

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.