10. april 2013.13 god. comment_116251 Ne vjerujem u to, Spaha. Nema Newcastle puno šansi u uzvratu. Bilo bi dobro da bar Basel očuva prednost. Imali bi tad bar jednu brigu manje u ždrijebu za polufinale. Ne igra Bale , odma' se sanse Baselu povecavaju za jedno 20-tak % . Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116284 Ne znam sta bi vise volio da spursi ispadnu ili prodju. Jer ako prodju imat ce vise utakmica na kontu. Ako ne prodje opet lakse nam je sa baselom nego njima. Inace najbolje bi bilo da ode se na produzetke i nek se igraci isstrose pofajn pa nek prodje ko god zeli.. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116296 Ne znam sta bi vise volio da spursi ispadnu ili prodju. Jer ako prodju imat ce vise utakmica na kontu. Ako ne prodje opet lakse nam je sa baselom nego njima. Inace najbolje bi bilo da ode se na produzetke i nek se igraci isstrose pofajn pa nek prodje ko god zeli.. Sparsi dobijamo u nedelju 200% veruj mi.Nikada Chelsea nije zeznuo na vakvih bitni utakmice.A sta nece da igra Bejl to je prednost za nas.Oni nek igraju EL i nek im se povrede sve igrace :) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116299 Sparsi dobijamo u nedelju 200% veruj mi... Imaš samo mali feler u prognozi. Ta utakmica se NE IGRA u nedjelju. U nedjelju igramo FA kup s Manchester Cityem. ;) Utakmica s Tottenhamom je odgođena i ne zna se još kad će se uopće igrati... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116376 Protiv mrtvog Rubina, cijim igracima treba 93 minuta da uopste pogode gol Spanskog velikana Levantea :-? A za 80-ak minuta nama su uvalili tri komada. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116395 A za 80-ak minuta nama su uvalili tri komada. Gde su bili u prvom mecu, kad je bilo vazno :-? Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116423 http://t.co/p1O2GfsmHe CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116431 Gde su bili u prvom mecu, kad je bilo vazno :-? Uvalili gol posle 35 minuta. :D Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116437 Basel prođe na penale. Chelsea jedini Engleski predstavnik u Evropi! Pride of England. U igri su još: Chelsea, Fener, Basel i Benfica. Sutra izvlačenje. Volio bi da izbjegnemo Benficu, ko je po vama najteži mogući protivnik? Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116438 U stvari kad bolje razmislim, ja bih ipak Fener u 1/2 finalu. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116440 Ja bih ako nije problem da ova ekipa odigra u skladu sa svojim potencijalom i u skladu sa svojom vrednoscu i reputacijom koji ima poslednjih 10 godina. E u tom slucaju neka dobijemo koga god treba i neka taj odigra najbolje sto moze sto se mene tice. Ispao je Atl.Madrid,Zenit,Napoli,Totenhem,Inter,Lion,svi Nemci,svi Englezi,svi Italijani,svi Spanci...Ako nismo u stanju da uzmemo ovo posle svega ove sezone sto smo zasrali,e onda da ga jebem. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116448 Fenerbache. Odmah sam rekao da mi je nekog iz Lazio-Fener. A Lazio je ubio fenerbache. Inace vise mi je bitno da drugu tekmu igramo kuci pa da dobijemo bilo koga. Najgore moguce je da dobijemo benficu a prvu kuci igramo Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116467 Benficu bi i ja volio izbjeći. Najviše mi paše Basel, makar dobro je i ako Fenera dobijemo Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116470 Basel uradio veliki posao za preostale polu-finaliste. Iako su ove sezone pobedjivali cak i veliki Bayern, najslabija su ekipa od preostalih 4. Kokosari ih nisu shvatili ozbiljno, i zato su i prosli kako su prosli. Verujem da ce Chelsea izbeci Benficu. Plavci i Orlovi su dva najatraktivnija tima, i predodredjeni za finale. Chelsea vs Fenerbahce Benfica vs Basel Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116484 Samo sam se nadao da Tott'ham ne prodje , jer oni bi nam bili jedini pravi protivnik u daljnjem natjecanju. Ovako, meni je svejedno tko ce nas zapast , za klasu smo bolji od sva 3 kluba . Najmanje bi nam odgovarao Fener radi turske atmosfere i teskog gostovanja, Benficu smo rutinski rijesili prosle godine u LP a Basel nema taj kvalitet da nas prođe . Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116486 Samo sam se nadao da Tott'ham ne prodje , jer oni bi nam bili jedini pravi protivnik u daljnjem natjecanju. Ovako, meni je svejedno tko ce nas zapast , za klasu smo bolji od sva 3 kluba . Najmanje bi nam odgovarao Fener radi turske atmosfere i teskog gostovanja, Benficu smo rutinski rijesili prosle godine u LP a Basel nema taj kvalitet da nas prođe . Pa Tott'ham je ispao sinoc o.O ? Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116488 Pa Tott'ham je ispao sinoc o.O ? Pa tjekom utakmice sam se nado da nece proc i hvala Bogu nisu . Procitaj dalje post , nemoj odma quote. Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116492 Chelsea - Fener Basel - Benfica Moje neke prognoze.. :) Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116494 Pa tjekom utakmice sam se nado da nece proc i hvala Bogu nisu . Procitaj dalje post , nemoj odma quote. Vjeruj da sam procitao ali nisam te skontao :) Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116497 Bolje nije moglo. Najlaksi protivnik, revans kod kuce. Idemo u Amsterdam ! I da dodam. Svaka cast cikici na onome "S obizorm da je UEFA iz Svajcarske" Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116510 Do juče skoro pa apatija u odnosu na utakmice LE,ne sećam se da sam u poslednjih 10 godina gledao dosadniji dvomeč od ovog protiv Rubina Sad pošto su ispali i Totenhem i Njukasl,Čelzi jedini brani čast Londona,ne Engleske nego Londona pošto je Junajted ponos Engleske sad svim srcem kao i uvek,u intat svima do pehar !!! Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116520 svaka cast nistelroyu :D Idemo biti prvi klub koji je osvojio LP pa EL. (tim redosilijedom) xD Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.