14. maj 2014.12 god. comment_174938 Bravo Sevilla! Ode nakon ovoga Raketa u neki veliki klub, ja mislim da će to biti Real Prijavi
15. maj 2014.12 god. comment_174943 Već proletiše 52 godine od legendarne kletve i zadnjeg evropskog trofeja. Još samo 48 godina. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183234 Parovi play-offa Evropske lige:Sarajevo - Borussia M.Astana - Villarreal Zwolle - SpartaAsteras - Maccabi Dnipro - HajdukQarabag - TwenteHJK - Rapid BečZimbru - PAOKOmonia - Dinamo MoskvaLyon - AstraNeftci - Partizan Elfsborg - Rio AveKarabukspor - St. Etienne Panathinaikos - Midtjylland Grasshoppers - Club BruggeRijeka - SheriffApollon - Lokomotiv MoskvaYounb Boys - DebrečenSpartak Trnava - ZurichAEL - TottenhamDinamo Minsk - NacionalPetroul - Dinamo ZagrebTrabzonspor - RostovSplit - TorinoAktobe - LegiaLokeren - HullRuch - MetalistPSV - ShakhtyorStjarnan - InterFeyenoord - ZoryaSociedad - Krasnodar Prijavi
28. august 2014.12 god. Autor comment_185312 Zaboravili smo na ovu temu. Evo i ovo gotovo (play-off). Jel sutra ždrijeb? Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185333 Danas je zrijeb u 13 casova Šešir 1: Totenhem, Inter, Napoli, Sevilja, Dinamo Kijev, Viljareal, Fiorentina, Salzburg, Metalist, PSV, Lil, Kopenhagen Šešir 2: Steaua, Standard, PAOK, Seltik, Bešiktaš, Volfsburg, Dnjepar, Panatinaikos, Trabzon, Sparta Prag, Borusija Mehengladbah, Klub Briž Šešir 3: Everton, Jang Bojs, Dinamo Zagreb, Cirih, Legija, Estoril, Partizan, Gengamp, Torino, Fejnord, Sent Etjen, Rio Ave Šešir 4: Slovan Bratislava, Alborg, Apolon, Krasnodar, Astra, Rijeka, Asteras, Karabak, Helsinki, Dinamo Minsk, Dinamo Moskva, Lokeren valjalo bi Rijeka i Partizan u istoj grupi da budu, da mogu jedni drugima uzet bodove ako vec ne mogu ostalim timovima :D Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185351 Vrlo teška grupa za Partizan, protiv Totenhema, Dembinog Bešiktaša.. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185352 Dinamo mora ovo proći, ovo nije nimalo teška skupina, da se to svakako proći, mogu biti drugi.. Rijeka jako jako teško može išta napraviti, uspjeh bi bio svaki bod jer realno su sva 3 kluba prejaka. Partizan ima šanse kao i Rijeka, gotovo nikakve, Tottenham i Bešiktaš će ih rastavit, a i Asteras je jak, posebno kod kuće. Što se tiče Engleza, siguran sam da Tottenham prolazi, a vjerujem da i Everton može proći. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185370 Teska grupa ali idemo dalje. Izvucemo bod protiv Totenhema a onda juris na Besiktas i Dembaru,moze i Rijeka da pokaze srce na teren i prodje, a Dinamo ce proc jedino ako Seltik nastane da propada, jer Salzburg je prvi sigurno, a Dinamo se mora borit sa Seltikom, nije ni Astra za podcijenit. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185374 Dinamo je kvalitetniji od Celtica, a još i više od Rumunja. Pokazao je to u zadnjem pretkolu. [url=https://imageshack.com/i/p41T6sZaj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/idNPsDabj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/exbyfvMpj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/ip67lzLdj][/URL] Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185388 Vrlo teška grupa za nas(Partizan) ali realno kad pogledaš samo u L grupi Partizan bi imao REALNE šanse za prolaz dalje u svim ostalim grupama ekipa iz prvog i drugog šešira je kvalitetnija i jača od nas, tako da sve je to isto. Protiv Tottenhama se nema šta tražiti, pobjediti Grke u oba meča i nešto pokušati ubosti protiv Turaka i to je to. Dinamo isto tako nema lake protivnike, lako je napisati moraju proći ali neće to biti sekunde lako Salzburg i Celtic nisu tako loši kao što mislite. Rijeka samo da se čuva da ne bude ekipa za poboljšavanje gol razlike i to je to. Prijavi
2. oktobar 2014.12 god. comment_189322 Ucera ga BA Totenhemu... :D Ni penal ko covjek ne umije izvest :D Prijavi
2. oktobar 2014.12 god. comment_189323 Koliko je ovo takmićenje ispod Lige prvaka pa to je bruka, igra se milion utakmica i rijetko za neku utakmicu možeš reći "evo ovu utakmicu vrijedi pogledat". Ja večeras kao bio počeo gledat Celtic-Dinamo i jbt zaspao sam možda je bila 15 minuta i probudio se a oni igraju nadoknadu.. Prijavi
2. oktobar 2014.12 god. comment_189324 Koliko je ovo takmićenje ispod Lige prvaka pa to je bruka, igra se milion utakmica i rijetko za neku utakmicu možeš reći "evo ovu utakmicu vrijedi pogledat". Ja večeras kao bio počeo gledat Celtic-Dinamo i jbt zaspao sam možda je bila 15 minuta i probudio se a oni igraju nadoknadu.. Kako moj jaran voli reći, ovo je za nas da odigramo tiket pa imamo šta pratiti uz kahvicu u gradu. Prijavi
2. oktobar 2014.12 god. comment_189332 Kako moj jaran voli reći, ovo je za nas da odigramo tiket pa imamo šta pratiti uz kahvicu u gradu. Ma isti sam, i ja odigram tiket čisto da se ima šta pratit... Ali na ovoj Ligi Lopova rijetko da možeš uzet lovu, svaki iskusni igrač kladionice zna da se pare dižu ponedeljkom i petkom tj. danima kada nemaš puno izbora :D Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. Autor comment_189343 Ma ovo natjecanje treba ukinuti Bgm. Pa vi pričajte šta hoćete. Naći neki novi model i format općenito UEFA klupskih natjecanja. Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189371 Vidi se da je UEFIN projekat, propali projekat kao i svaki njihov u zadnjih par godina. Takmičenje je klasično sviranje kurcu i niko ne obraća pažnju na njega. Utakmice se pogledaju onako ako nemaš šta raditi i ako ti je dosadno Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190634 https://www.youtube.com/watch?v=eXepe2f6778 šta lijep jebo te hljeb odavno boljeg gola vidio nisam evo iz više uglova Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190636 Odličan gol, onaj retard od komentatora na BHT i ne konta da je bila rabona :D Ne smijem ni zamislit šta bi bilo da je Messi dao ovakav gol, pa ja mislim da ne bi mogao ući na interenet dok ne pogledaš snimak gola, bio bi zahtjev "Molimo vas pogledajte video da bi pristupili interenetu, nakon što video pogledate pet puta, pošaljite na email sa porukom da ste oduševljeni". Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190637 Realno gol sezone, ne moze ljepse, bolje od ovoga. Mora osvojiti nagradu za to Lamela! Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190648 Realno gol sezone, ne moze ljepse, bolje od ovoga. Mora osvojiti nagradu za to Lamela! Zaboravljaš da Mikel još uvijek nije dao gol ove sezone, ne bi se ja još zaletao sa takvim izjavama.. Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190650 Zaboravljaš da Mikel još uvijek nije dao gol ove sezone, ne bi se ja još zaletao sa takvim izjavama.. Pa kazem ove sezone, Mikel ce da zavuce skaricama, ali rabonom, sa 40 metara u finalu lige sampiona, to je ona tekma kad je vec zavrsena sezona, barem sto se tice liga i kupova. btw. zabio je Miki ove sezone u nekom kupu ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.