10. maj 2012.14 god. comment_47499 [quote name='how yes no' timestamp='1336600053' post='47391'] Joj, žalosna je slika bila Muniaina i ostalih kako plaÄu, ali iskreno ja sam se malo i smijao faci Ikera. Kao balavac kakav, ali opet svaka Äast, pokazali su da stvarno vole i igraju za klub svim srcem. Ja sam bio za MadriÄ‘ane veÄeras, ali ne nešto pretjerano, eto možda zaradi Tiboa. Utakmica solidna, Bilbao napadao, ovi se disciplinovano branili uz ubojite kontre i eto osvojiše. I htio bih poruÄiti [u][i]Hemingveju[/i][/u], da ako nije nek ponovo pogleda ovu veÄerašnju tekmu. Džaba posjed, džaba silovanje lopte, kad protiv tebe igra ekipa koja se zna braniti i koja je i više nego efikasna u kontrama. Ovako nešto bi i Bayern vrlo lahko mogao dobiti, kao što je Bilbao veÄeras, dakle po turu.. [/quote] Gledao sam utakmicu sinoć i uživao u dobrom finalu. Atletico je zasluženo osvojio EL. Iako su moje simpatije bile na strani Bilbaa, prednost sam dao Atleticu zbog iskustva i dobre forme u EL (ovo im je bila 12. pobjeda u nizu). Posjed lopte je moćno oružje ako ga znaš pametno iskoristiti. Barcelona i reprezentacija Španije su dominantni u odnosu na svoje protivnike zbog veznog reda i posjeda. Ako mislite da je to stil igre koji može igrati svaka ekipa i koji se sastoji samo od bezveznog dodavanja i pimplanja lopte na sredini terena onda se varate. Tiki-taka je najteža moguća verzija igranja fudbala. Ova verzija totalnog fudbala zasnovana na posjedu, igri kratkih pasova, visokom i intenzivnom presingu, mijenjanju pozicija je najdominantniji i najsavršeniji stil koji postoji. Na TV-u to možda izgleda jednostavno, ali je na terenu dosta komplikovano i složeno: http://www.youtube.com/watch?v=JcCJOcbFY7A http://www.youtube.com/watch?v=lGuaQ1khn2k Bunker sastavljen od 2 bloka, taktiÄka disciplina, maksimalno zalaganje na terenu, dobra kontra i realizacija, dosta sreće - to je jedini naÄin na koji se može igrati protiv ovakvog stila igre. Chelsea, Inter, reprezentacija Švicarske, pa i Real u zadnjem El Clasicu su to najbolje pokazali. IgraÄi Bayerna ne igraju tiki-taka, ali nastoje da budu što dominantniji u posjedu - da igraju ofanzivno, da stvaraju dosta prilika i daju mnogo golova. Nije sve u posjedu, ali ono što hoću da kažem je to, da ekipa koja ima više loptu u nogama ima veće šanse da dobije utakmicu - logika. Ja sam ti rekao zbog Äega smatram da će Bayern dobiti: bolja ekipa, veliki motiv + domaći teren! Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47596 Ja ne spomenuh tika-taku. Već samo to, da posjed lopte ne znaÄi puno, ako ispred sebe imaš ekipu koja se zna braniti. Bilbao iz ove sezone po emni igra sliÄno Bayernu i držat loptu i stvarat puno prilika, puno golova. Ali ovako, doÄ‘e Atletico, koji se odÄino brani i koji ima fenomenalnu kontru i op, izgubiše finale. No nebitno, ti svoje, ja svoje i doviÄ‘enja. Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47604 sve rekao nebitni posjed i stil igre su samo sredstvo da se doše do onog glavnog, a to je gol i na kraju pobjeda, Chelsea je igrao defanzivo i na kontre, Barca posjedom i pressingom , 2 razliÄita sredstva, Chelsea je u svojem bio bolji, spretniji i mora se priznat sretniji i nema uopće polemike oko zasluženosti finala, deÄki su odigrali fantastiÄno, al nije ovo tema za to.... Atleticu Äestitke, za njih sam navijao vjerojatno malo zbog Courta a i nekako su mi draži, na kraju se ispostavilo da 1 Äovjek može napravit prevagu, Bilbao nema širinu klupe i to ih je vjerojatno uništilo makar je ovo što su napravili velik supjeh i Äestitke njima na tome. P.S Mournho nije izmislio defanzivan nogomet, on ga je samo odliÄno primjenio i od tad se to zove "mourinhov stil" postojao je nogomet i taktika puno prije Josea Prijavi
16. maj 2012.14 god. comment_49202 [url="http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/400-athletic-bilbao-fans-travelled-hungary-see-europa-180349205.html"]http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/400-athletic-bilbao-fans-travelled-hungary-see-europa-180349205.html[/url] Malo je reći idioti. Prijavi
16. maj 2012.14 god. comment_49326 Citao neki dan u novinama. 400 ljudi nije znalo da putuju u kriv grad, euforija ili isli na madjarice? Prijavi
16. maj 2012.14 god. comment_49328 [quote name='stifmeister' timestamp='1337206466' post='49326']Citao neki dan u novinama. 400 ljudi nije znalo da putuju u kriv grad, euforija ili isli na madjarice? [/quote] Vjeruj da Rumunke ne zaostaju sekunde. Naprotiv.. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65557 Anži - Honved 1:0 Milsami - Aktobe 4:2 Hazar - Leh Poznanj 1:1 Liepajas Metalurgs - Legija 2:2 Naftan - Crvena zvezda 3:4 Lokomotiva Plovdiv - Vitese 4:4 Renova - Gomel 0:2 Levadija - Anortozis 1:3 Metalurgi Rustavi - Viktorija Plzenj 1:3 Inter Baku - Asteras Tripolis 1:1 JJK - Zeta 3:2 Olimpija - Tromso 0:0 Diferdanž - Gent 0:1 Å ahtjor Soligorsk - Rid 1:1 Arhus - Dila Gori 1:2 AIK - Hafnarfjordur 1:1 APOEL - Senica 2:0 Bnei Jehuda - Å irak 2:0 EskiÅ¡ehir - Sent Džonston 2:0 Tirana - Alesund 1:1 Levski - Sarajevo 1:0 Metalurg Donjeck - ÄŒelik NikÅ¡ić 7:0 Mlada Boleslav - Tor 3:0 Rozenborg - Ordabasi 2:2 Ruh - Metalurg Skoplje 3:1 Slaven - Portadaun 6:0 Spartak Trnava - Slajgo Rovers 3:1 DaÄija - Elfsborg 1:0 Rapid BukureÅ¡t - MiPa 3:1 Jang Bojs - Zimbru 1:0 Tvente - Inter Turku 1:1 Žalgiris - Admira 1:1 Servet - Gandzasar 2:0 Makabi Netanija - KuPS 1:2 Mura - CSKA Sofija 0:0 Osijek - Kalmar 1:3 Slovan Bratislava - Videoton 1:1 Hajduk Split - Skonto 2:0 Vojvodina - Suduva 1:1 Å iroki Brijeg - Sent Patriks 1:1 Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65603 [b]Skupina 1[/b] [b]Nositelji [/b] [b]||||||[/b] [b] Nenositelji:[/b] Khazar Lankaran/Lech Poznan [b]||||||[/b] Slovan Bratislava/Videoton Naftan Novopolotsk/ Crvena Zvezda [b]||||||[/b] Eskisehirspor/St Johnstone Differdange/Gent [b]||||||[/b] JJK Jyvaskyla/FK Zeta Levski Sofia/Sarajevo [b]||||||[/b] VMFD Žalgiris/Admira Wacker Marseille [b]||||||[/b] AIK/FH Hafnarfjordur Sparta Prague [b]||||||[/b] Omonia [b]Skupina 2[/b] [b]Nositelji [/b] [b]||||||[/b] [b] Nenositelji:[/b] Dinamo Moscow [b]||||||[/b] [b]NK Osijek or Kalmar FF [/b] Bursaspor [b]||||||[/b] Arsenal Kiev Young Boys/Zimbru Chisinau [b]||||||[/b] Spartak Trnava/Sligo Rovers Steaua Bucuresti [b]||||||[/b] Renova or Gomel ND Mura 05/CSKA Sofia [b]||||||[/b] Dundee United Liverpool [b]||||||[/b] Maccabi Netanya/ KuPS Kuopio [b]Skupina 3[/b] [b]Nositelji [/b] [b]||||||[/b] [b]Nenositelji:[/b] Hannover 96 [b]||||||[/b] Å ahtor Soligorsk/SV Ried Athletic Bilbao [b]||||||[/b] Servette/Gandzasar Kapan Liepajas Metalurgs/Legia VarÅ¡ava [b]||||||[/b] Lokomotiv Plovdiv/Vitesse Arnhem Anzhi/Budapest Honved [b]||||||[/b] Inter Baku/Asteras Tripolis Rosenborg/Ordabasy Shymkent [b]||||||[/b] Å iroki Brijeg/St Patrick's Athletic Maritimo [b]||||||[/b] [b]Slaven Koprivnica/Portadown[/b] [b]Skupina 4[/b] [b]Nositelji [/b] [b]||||||[/b] [b]Nenositelji:[/b] Metalurgi Rustavi/Viktoria Plzen [b]||||||[/b] Rapid B./MyPa APOEL/FK Senica [b]||||||[/b] AC Horsens Heerenveen [b]||||||[/b] [b]Hajduk Split/Skonto FC[/b] Inter Milan [b]||||||[/b] Vojvodina/FK Suduva Dacia Chisinau/IF Elfsborg [b]||||||[/b] Ruch Chorzow/ FK Metalurg Skopje Rapid BeÄ [b]||||||[/b] KF Tirana/Aalesunds [b]Skupina 5[/b] [b]Nositelji[/b] [b]||||||[/b] [b]Nenositelji:[/b] Metalurg Donjeck/ ÄŒelik Niksic [b]||||||[/b] Milsami Orhei/FC Aktobe PAOK [b]||||||[/b] Arhus/ FC Dila Gori Genk [b]||||||[/b] Bnei Yehuda Tel-Aviv/FC Shirak Levadia Tallinn/Anorthosis [b]||||||[/b] NK Olimpija Ljubljana/Tromso FC Twente/Inter Turku [b]||||||[/b] Mlada Boleslav/Thor Akureyr moj Slaven je rijeÅ¡io pitanje prolaska već u prvoj tekmi, jedan od sljedećih mogućih protivnika jest Athletic Bilbao EDIT:kao Å¡to sam i priželjkivao, Athletic Bilbao dolazi u KC i igrat će protiv Slaven belupa! Hajduk protiv Intera Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65784 svi hrvatski predstavnici dobili moćne rivale, moglo bi tu biti puno trpanja Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65792 pazi ovo...Dinamo će ako prođe u sljedećem pretkolu Lige prvaka igrat protiv nekog tamo Sheriffa, a Hajduk i Slaven u pretkolu Europske lige protiv Intera i Bilbaa Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65794 Što ti je reć bit nositelj, ustvari ne nositelj.....gadna stvar Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65826 Hajduk može konkurirati Interu. Dok s druge strane, Slaven je puno, puno lošiji od Hajduka dok je Bilbao bar duplo bolja ekipa od Intera. Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65912 Å to se tiÄe Slavena i Bilbaoa, siguran sam samo da je Dubro u deliriju i da je već spreman ić na tekmu Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68459 Danas ( Äetvrtak ) na rasporedu od naÅ¡ih: 21:00h - [b]Vojvodina[/b] - Rapid Vienna [b]Sarajevo[/b] - Zeta Athletic Bilbao - [b]Slaven Belupo[/b] 20:45h - [b]Hajduk[/b] - Inter [b]Crvena Zvezda[/b] - Omonia Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68467 [quote name='Brane' timestamp='1342902174' post='65912'] Å to se tiÄe Slavena i Bilbaoa, siguran sam samo da je Dubro u deliriju i da je već spreman ić na tekmu [/quote] Ipak dubro ne ide na tekmu radi Å¡altera poznatog pod nickom chelseathebest Btw. Sarajevu, Vojvodini i Zvezdi, prolaz je, rekao bih, imperativ. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68476 Veceras uz ne toliko meni drago Sarajevo :) Husejinovic 2 gola. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68478 Ne znam za Sarajevo, ali nemoj da se cudis ako vec veceras Vojovodina i Zvezda zavrse "evropsku pricu". Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68480 nadam se da cemo ostvarit sto bolji rezultat pred uzvrat u Crnoj Gori dobili smo novog golmana Bandovica koji prije branio u Velezu a Adilovicu zelim sve naj bolje u Grckoj Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68489 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1343904494' post='68467'] Ipak dubro ne ide na tekmu radi šaltera poznatog pod nickom chelseathebest Btw. Sarajevu, Vojvodini i Zvezdi, prolaz je, rekao bih, imperativ. [/quote] ccc, ja bih se zakl'o da ne odem na tekmu. Sta je to uradio? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.