Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

[quote name='Caeruleus' timestamp='1336574418' post='47191']Ja znam da će večeras crveno-bijeli pobjediti, a ostalo me ne pitajte.[/quote]

Neće, pobijedit će zeleni.

Bring it on Madrid !

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3q3n6LAb31r5wttjo1_500.jpg[/img]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336587638' post='47310']
Pričaju sad na HRT-u kako je Atletico Madrid osnovan 1903. godine od strane Baskijskih studenata kao podklub ni manje ni više nego - Athletic Bilbaa.
[/quote]
[b]Founded[/b] April 26, 1903 (109 years ago)
(as [i][b]Athletic[/b] Club de Madrid[/i])
October 4, 1939 (72 years ago)
(as [i]Club [b]Atlético[/b] de Madrid[/i])
Jebo ja sebe kad cijelo poluvrijeme ne zamisljam Falcaoa u Chelseajevu dresu, samo gledam kako bi nam dobro dosao, ne bi nam bilo kraja, zvijer je prava!
ps. dobro Courtois brani, kupi sve sta dođe pred njeg
[quote name='bbj26' timestamp='1336592259' post='47334']
Jebo ja sebe kad cijelo poluvrijeme ne zamisljam Falcaoa u Chelseajevu dresu, samo gledam kako bi nam dobro dosao, ne bi nam bilo kraja, zvijer je prava!
ps. dobro Courtois brani, kupi sve sta dođe pred njeg
[/quote]

odnosno 1 obrana i 1 boksanje to je sve što je imao :D
Previse lako je Atletico dobio ovu utakmicu. Ono sto su momci iz Bilbaoa pokazivali u ranijim fazama takmicenja obecavalo je veliki spektakl veceras. Ali, pre svega mnogo iskusniji tim je iskoristio svaki promil tog iskustva da dobije mec. Svaka cast upravi Bilbaoa na nacinu poslovanja, Bielsi sto je ove momke doveo na prag slave, igracima na svemu sto su do sada pokazali. U njima se ogleda lepota i sustina fudbala kakav stvarno jeste, i treba da bude.
Madridjani su bili bolji, hrabriji i to im je donelo rezultat. I njima sve cestitke na prikazanom, i nadam se da ce sledece sezone debelo zagorcavati zivote Realu i Farceloni :)
cestitam atletiku na tituli,zanimljivo falkao i prosle godine najbolji strijelac i osvojio trofej,evo i ove najbolji strijelac i osvojio opet trofej
Joj, žalosna je slika bila Muniaina i ostalih kako plaču, ali iskreno ja sam se malo i smijao faci Ikera. Kao balavac kakav, ali opet svaka čast, pokazali su da stvarno vole i igraju za klub svim srcem.

Ja sam bio za MadriÄ‘ane večeras, ali ne nešto pretjerano, eto možda zaradi Tiboa.

Utakmica solidna, Bilbao napadao, ovi se disciplinovano branili uz ubojite kontre i eto osvojiše.

I htio bih poručiti [u][i]Hemingveju[/i][/u], da ako nije nek ponovo pogleda ovu večerašnju tekmu. Džaba posjed, džaba silovanje lopte, kad protiv tebe igra ekipa koja se zna braniti i koja je i više nego efikasna u kontrama.
Ovako nešto bi i Bayern vrlo lahko mogao dobiti, kao što je Bilbao večeras, dakle po turu..
[quote name='how yes no' timestamp='1336600053' post='47391'] I htio bih poručiti [u][i]Hemingveju[/i][/u], da ako nije nek ponovo pogleda ovu večerašnju tekmu. Džaba posjed, džaba silovanje lopte, kad protiv tebe igra ekipa koja se zna braniti i koja je i više nego efikasna u kontrama. Ovako nešto bi i Bayern vrlo lahko mogao dobiti, kao što je Bilbao večeras, dakle po turu..[/quote]

Sa ovim nisi rekao nista novo sto ne znamo, klasicna Murinjovska filozofija. Sto vise nadapas upadas u njegovu zamku. Kad se samo sjetim kakoje igrao sa Interom protiv Barce.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336601225' post='47402'] Sa ovim nisi rekao nista novo sto ne znamo, klasicna Murinjovska filozofija. Sto vise nadapas upadas u njegovu zamku. Kad se samo sjetim kakoje igrao sa Interom protiv Barce.[/quote]

Pa baš da je Murinjovska, nije. I možda nisam ništa novo rekao, ali htio sam reći da ima još jedan dokaz kako ne može baš se toliko pouzdati na napad Bayerna. Sve je do toga, koliko ti protivnik dozvoli, a večeras Madrid nije dao svog gola, baš kao što vjerujem da neće ni Chelsea.

Naprijed, ako šta uleti, ako ne, nema veze. Bitno je da ne primiš, jbg ljudi izmislili i penale, tako da...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.