19. januar 2012.14 god. comment_18722 [quote name='sisa01' timestamp='1326975554' post='18677'] Nije najvishlji, [b]najveci je Lukaku 1.91[/b] a ove sad cu staviti ekipu po velicini, msm one najvece [b]Cech 1.96[/b] Lukaku 1.91 Drogba 1.89 Alex 1.89 Ivanovic 1.88 Sturridge 1.88 Cahill 1.88 Luiz 1.88 Mikel 1.88 Terry 1.87 I tako dalje [/quote] Kako je 1.91 vece od 1.96? Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18727 Sturridge po slici izgleda k'o da je manji barem nekih 7-8 cm od Cahilla. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18747 [quote name='Semir' timestamp='1326982310' post='18722'] Kako je 1.91 vece od 1.96? [/quote]Mislio sam na slici da je Lukaku najveci, a kasnije sam uzeo i popisao sve najvishlje igrace, pa sam kasnije dodao Cech-a i tak ispao [quote name='diablo_bih' timestamp='1326982825' post='18727']Sturridge po slici izgleda k'o da je manji barem nekih 7-8 cm od Cahilla.[/quote] Ako laze goal.com i transfermarkt.de lazem ija [url="http://www.goal.com/en-gb/people/england/15696/daniel-sturridge"]http://www.goal.com/en-gb/people/england/15696/daniel-sturridge[/url] [url="http://www.goal.com/en-gb/people/england/10619/gary-cahill"]http://www.goal.com/en-gb/people/england/10619/gary-cahill[/url] [url="http://transfermarkt.de/de/daniel-sturridge/profil/spieler_47082.html"]http://transfermarkt.de/de/daniel-sturridge/profil/spieler_47082.html[/url] [url="http://transfermarkt.de/de/gary-cahill/profil/spieler_27511.html"]http://transfermarkt.de/de/gary-cahill/profil/spieler_27511.html[/url] [b]To je sve do slike, kako je koi stao xD[/b] Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18773 Morao bi kakuLu ući ako budemo vodili sa 2 razlike Norwich, ako ni tada ne uđe onda posudba. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18788 Definitvno nisu taÄne te informacije. TakoÄ‘er, volio bih, da Torres zabije dva gola u prvom poluvremenu i onda izadje oko 65. minute, a zamjeni ga Lukaku. I onda 83. minuta, Lukaku pogodi stativu. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18827 [quote name='how yes no' timestamp='1326991453' post='18788'] Definitvno nisu taÄne te informacije. TakoÄ‘er, volio bih, da Torres zabije dva gola u prvom poluvremenu i onda izadje oko 65. minute, a zamjeni ga Lukaku. I onda 83. minuta, Lukaku pogodi stativu. [/quote] I Lamps odbijanac pospremi u mrezu ! Prijavi
20. januar 2012.14 god. comment_19015 Kad bi bilo tako, bilo bi super, al nece Lukaku uc ni ovu tekmu..sere Boas Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19276 [b] AVB on Lukaku 'I thought Lukaku could threaten more in behind and offer more mobility and Fernando was looking tired. Lukaku came in to the game strong and making good movements so sharpness and freshness were why we made the decision.'[/b] Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19350 Jel to znaÄi da je zadovoljan? I kako je igrao Lukaku, može li netko ukratko nisam gledao zadnjih 20ak min. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19352 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327185099' post='19350'] Jel to znaÄi da je zadovoljan? I kako je igrao Lukaku, može li netko ukratko nisam gledao zadnjih 20ak min. [/quote] solidno ima je jedan dobar sprint i dribling i lipo je doda u sredinu ali tu nije bilo nasih ( pozicioniranje) Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19367 Mozda bi Lukaku i trebao dobiti vise prostora za igru u nastavku sezonu.. danas je u prvom kontaktu s loptom predriblao nekoliko igraca i dosao od centra do kaznenog i uputio centarsut.. ii stvarno je nevjerovatan u duelu Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19371 Steta sto ne dobija vise sansi. Tu me AVB najvise razocarao. Ocekivao sam mnogo vecu minutazu za njega. Ako nema hrabrosti da ubacuje Lukakua jednog od najboljih mladi igraca na svijetu kog ce to mladog igraca forsirati( izuzev Sturridgea). Razumio bi da su nasi napadaci u vrhunskoj formi pa da za Lukakua nema mjesta ali u ovoj situaciji da imamo torresa koji nije dao go 4 mjeseca i Drogbu koji je pred odlaskom. Zaista ne znam zasto ovaj momak nikako ne igra. Da bi Lukaku bio u prvoj postavi treba da Drogbu i Torresa udari grom, cini mi se da tako razmislja AVB. Vrlo je jak u duelu kao stvoren je za Englesku,. Mnogo bolji od Torresa koji se boji svakog duela i koji izgubi loptu svaki put kad krene u driblng. Najgore je sto ne moze na posudbu! Njemu je sad potrebno sto vise utakmica da se razvije ali ovako to nece ici ako ce igrati za drugi tim. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19377 [quote name='mata10' timestamp='1327187572' post='19367'] Mozda bi Lukaku i trebao dobiti vise prostora za igru u nastavku sezonu.. danas je u prvom kontaktu s loptom predriblao nekoliko igraca i dosao od centra do kaznenog i uputio centarsut.. ii stvarno je nevjerovatan u duelu [/quote] Vidiš nekako mi to Äudno zvuÄi - pojam Lukaku i driblanje. Uvijek sam mislio da je on nešto kao Mario Gomez tip igraÄa koji treba da pospremi loptu u gol. Ne mogu ga zamisliti da dribla nekoga ... Ako tko ima video dokaz ovoga neka postavi, rado bih volio vidjeti. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19389 Itekako on zna driblati. Ima finu tehniku i brzinu za onakvu stijenu. Stvarno kad ga pogledaš nikad nebi oÄekivao da tako zna igrati, ali eto haman zna. A prodor je bio dobar, po desnoj strani. Dobio loptu i krenuo, jedan se borio s njim ,al nemožeš sa zidom. I tako proÄ‘e ga i ubaci u sredinu, al gle Äuda, nigdje naših. Prijavi
21. januar 2012.14 god. Autor comment_19392 Nije to bio onaj, nazovi brazilski, dribling kao što imaju ovi majstori poput Mate, nego je dao sebi kratki for i pretrÄao igraÄa izguravajući ga tijelom odnosno svojom masom. To je ono što mu najbolje ide, što to više bude radio, bit će bolji. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19398 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327188016' post='19377'] Vidiš nekako mi to Äudno zvuÄi - pojam Lukaku i driblanje. Uvijek sam mislio da je on nešto kao Mario Gomez tip igraÄa koji treba da pospremi loptu u gol. Ne mogu ga zamisliti da dribla nekoga ... Ako tko ima video dokaz ovoga neka postavi, rado bih volio vidjeti. [/quote] Slazem se i meni je tako izgledalo.. medutim danas je pokazao da ima i sasvim pristojnu tehniku Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19466 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327188528' post='19392'] Nije to bio onaj, nazovi brazilski, dribling kao što imaju ovi majstori poput Mate, nego je dao sebi kratki for i pretrÄao igraÄa izguravajući ga tijelom odnosno svojom [b]masom[/b]. To je ono što mu najbolje ide, što to više bude radio, bit će bolji. [/quote] Ma isti k. ko Drogbin prodor samo što je Lukaku brži od njega. I da, masa je mama. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19474 treba probati gore mata-lukaku-torres ,,, mozda bi ga torres hranio asistencijama :Da bi sigurno ..a biti ce ovaj nas lukaku igracinaaa ja kad sam vidio kak ih covjek pretrca najezio sam se ,,,jos samo da je tada lampard bio tu u igri ,,ja mislim da bi on tu naletio ,,uvvijek frenki naleti gdje treba Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19494 Hmmm pricati da se Drogba nesmije prodati , da ce Torres proraditi samo treba da igra , a opet pricate da Lukaku treba vise prostora za igru ,slazem se treba ali brate kako ? Drogba , Torres , Lukaku , Kalou jedan ili cak 2 su visak , strah me da Lukaku nece nikako dobiti priliku dok je Didier u klubu , jer je on ispred njega ! Treba se napraviti mjesta za njega ! Napad je jedina pozicija u klubu koja je popunjena , a mi opet trazimo pojacanja ! Svakako je Lukaku jedan od najtaletovanih napadaca ali strahujem da ce postati prosjek ako ga VB nepocne vise koristiti Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19506 i evo ti politike kluba 70 milki za 2 napadaÄa 1 nije zabio 4 mjeseca drugi ni neigra nemogu Norwichu dat gol a onda se priÄa o nekoj LP pa sramota. Za Lukakua nema mjesta zato što AVB igra samo s jednim isturenim i na tu poziciju gura Torresa koji se pad budala povuÄe jer on glumi nekog playa umjesto da bud u šesnaestercu i trpa golove, al kao što rekohon igra odliÄno i ovo kako igra mi se sviÄ‘a i zadovoljans am dok ekipa pobjeÄ‘uje kad to prestane ako ekipa ne pobjeÄ‘uje i ako ne igra dobro napadaÄ od 50 miliona eura bi trebao sam rješavat utakmicu pogotovo Norwich. Stoga zakljućak je . il Torresa prebacit na krilo na kojem Mata igra pa da djele minutažu pa da se on može igrat play-a ili da bude Ä‘oker s klupe dok Lukaku igra u špici od prve u svim suprotnim slućajevima Chlsea i dalje neće moć zabijat ekipama tipa Norwich , a Lukaku će trunut i propast na klupi. Naravno dok se Lamps ne oporavi i opet poÄne vadit cjelu ekipu iz govana. Šteta velik talent došao u odliÄnoj formi a gle ga sad... ccc ne sviÄ‘a mi se što AVB radi Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19516 nisam baš bio optimistiÄan glede Lukakua, ali mali me juÄer jako ugodno iznenadio, neka tako nastavi i bit će velik igraÄ Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21265 ajde avb trpaj ga u igru više, ionako je oÄajna, ne može ništa zajebat... go lukaku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.