Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1329567704' post='27456']Do kada će ovaj momak, nezasluženo, sjediti na klupi ?[/quote]

dok ne smrsa.

Procitaj ovo: [url="http://thechels.net/2011/12/learning-lukaku/"]http://thechels.net/2011/12/learning-lukaku/[/url]

Valjda je AVB odlučio da će Torres igrati ali je morao i Drogbu uvrstit u momčad pa je Lukaku zbog toga otpao, šteta.
neka se Drogba i Lukaku izmjenjuju u vrhu napada, a Torres neka lijepo preseli na klupu do ljetnog prijelaznog roka
u svakom slučaju Lukaku sigurno nemože biti gori od Torresa, a i s igrom će postajati sve bolji i bolji, dok ova panjina od torresa postaje sve gori i gori
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329613538' post='27775']neka se Drogba i Lukaku izmjenjuju u vrhu napada, a Torres neka lijepo preseli na klupu do ljetnog prijelaznog roka u svakom slučaju Lukaku sigurno nemože biti gori od Torresa, a i s igrom će postajati sve bolji i bolji, dok ova panjina od torresa postaje sve gori i gori[/quote]

Dobro nakon 125 istih tvojih postova skontali smo da ti ne odgovara Torres i uredu je. Ne moraš sad na svakoj temi ga pljuvati.
meni se iskreno jebe što on zabija po rezervama , drago mi je al iskreno jebe mi se, raÄ‘e da se njega uvrsti u ekipu u jedno 2-3 utakmiceda odigra većinu vremena ako ne i 90 minuta, pa da mi možemo znat na čemu smo , dal je dobar, il bi ga trebalo gurnut na posudbu da se kali u engleskoj naravno, jer ovako nije ni vrit ni mimo , dajte dečku da pokaže što zna, pa da se postavi dijagnoza i pravilno radi s njim jer ovako ćemo bezveze potratit 18 milja i što je važnije velik i obećavajuć talent
[quote name='Vinko' timestamp='1329648038' post='27818']
meni se iskreno jebe što on zabija po rezervama , drago mi je al iskreno jebe mi se, raÄ‘e da se njega uvrsti u ekipu u jedno 2-3 utakmiceda odigra većinu vremena ako ne i 90 minuta, pa da mi možemo znat na čemu smo , dal je dobar, il bi ga trebalo gurnut na posudbu da se kali u engleskoj naravno, jer ovako nije ni vrit ni mimo , dajte dečku da pokaže što zna, pa da se postavi dijagnoza i pravilno radi s njim jer ovako ćemo bezveze potratit 18 milja i što je važnije velik i obećavajuć talent
[/quote]
mi ubiti ni ne znamo kakav je on
http://www.24sata.hr/nogomet/borussia-m-zeli-na-ljeto-uzeti-romelua-lukakua-na-posudbu-254977

ne znam ima li istine u ovim medijskim naklapanjima..
ali da se mene pita (a ne pita me se), on bi ostao u chelseaju i dobivao što je više moguće šansi (što je već i trebao s obzirom na igru ekipe, jer lošije ne može)..
pa kad je haos nek je haos do kraja
on treba dobivati vise sansi i vecu minutazu, placen je preko 20 mil i njega drzati na klupi nimalo nije pametno

a ako bude gdje isao na posudbu volio bih da ostane u engleskoj, tj da ode u neki engleski klub
Treba da ostane, zbog jednog jedinog razloga i to je da ako bude ovde tri godine pre 21 rodjendana, onda moze komotno da se racuna kao nas igrac - za UEFA i Premier LEague takmicenja. Znaci ne bi ulazio u kvotu stranaca.

That is all.
Bilo bi lepo kada bi otišao u Borusiju, jer u Nemačkoj svi napadači se pokažu. Ima Nemačka neki dobar uticaj na napadače.
[quote name='zulu' timestamp='1330117015' post='29736']
Treba da ostane, zbog jednog jedinog razloga i to je da ako bude ovde tri godine pre 21 rodjendana, onda moze komotno da se racuna kao nas igrac - za UEFA i Premier LEague takmicenja. Znaci ne bi ulazio u kvotu stranaca.

That is all.
[/quote]
Ja i zaboravio na to. Znači ima potencijalnu opciju da bude home-grown. :) Al ne znaš s našim majmunima nikad, pa oni su Bertranda toliko slali na posudbe da se na kraju momak nije uspio ugurat u tu grupu već ga računaju kao associated trained. :rolleyes:
[quote name='Wisey' timestamp='1330123397' post='29771']
Ja i zaboravio na to. Znači ima potencijalnu opciju da bude home-grown. :) Al ne znaš s našim majmunima nikad, pa oni su Bertranda toliko slali na posudbe da se na kraju momak nije uspio ugurat u tu grupu već ga računaju kao associated trained. :rolleyes:
[/quote]

Pazi, on ce vec godinu dana s'nama biti. Ako ode na pozajmicu godinu dana, jos ima dve godine kod nas tako da ce se racunati kao Homegrown ako to samo bude jedna pozajmica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.