Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Takodjer smatram da je Costa vec bivsi.

Opcije su tri, Morata, Belloti, eventualno Auba i to je to. Jesu li oni bolji od Lukakua, vrijede li te pare sto traze za njih pitanje je veliko, ali nemamo izbora.

Ako Michy ode, vjerujem da ce Llorente doci, al za prvu spicu od ove trojice neko, cetvrti ne postoji. Bar ne ovog prelaznog roka.
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Od te tri Aubameyang je najbolja solucija. Michya ne treba davati po mom misljenju, nego mu povecati minutazu. Pokazao je dosta toga obecavajuceg pred kraj sezone.
Ovaj Belotti je macak u vreci, smijesne cifre opet za relativno nepoznatog igraca koji nista nije postigao u karijeri. Taj mozda vrijedi 25 miliona a oni traze 100. Slicno je i za Moratu, jer on ni u Realu ne igra. Mada je ipak malo poznatije ime.
Llorente nepotreban.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Slazem se wisey, ali to je tako sada. Nekoga cemo debelo preplatit, te vrlo moguce da bude novi Torres.

U Lukakuu smo mogli imati rasnog strijelca, momak je vec dokazan, ali ispao je levat i to je to.

I da, ja bih cini mi se ipak rizikovao s Bellotijem, pa sta bude. Iako smtram da se klub okrenuo Morati 100%
Nadam se Belottiju cak prije nego Morati, mnogo dobar igrac sveukupno gledajuci, dosta dobar dribling, jako dobra igra glavom, dobar pass, dosta brz u naletu, tehnicki dosta dobar.. Auba je sigurno najbolja trenutno opcija ali on ima 29 godina a on bas zavisi o brzini, tako da nezz koliko pametno bi bilo

Sada će mafijaš morati klečati pred Costom da ostane  :))  :))  :))  :)) . A United dovede Lukakua iz zahebancije, nije da im treba. 

Ajde Antonio, reci hvala Mourinhu jer ti je ostavio gotovu ekipu i reci hvala Costi kojeg tretiraš ko govno

Nisam pogledao šta je Champion napisao, ali mogu da pretpostavim pa ću ućoravo naslepo da ostavim ovo, kontam da je relevantno, ali procenite da li je šuk

686823900.jpg

Ahahahahaahahha joj igija kraljaa

Jadan champion ove godine na tabletama zavrsio, jos ako talijanski mafijas zavrsi ispred Mourinha i naredne sezone ja ne znam hoce li to njegov organizam podnijeti

Mjesec dana mu je oporavak trajao, sljedece sezone kad Conte ponovo naguzi sve redom, mislim da se Championu kraj pise, nece moci izdrzati.
E da, ovaj bi transfer mogao i na 100 miliona funti izaci:
75 u kesu, 15 u bonusima i Rooney u Everton (vrijednost oko 10 miliona).

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/883680325636894721

E sad mi nije žao što je otišao u United,nek nisu krmetu debelom dali pare koje traži majku mu pohlepnu.On i Mendeš crna kuga fudbala.

Mislim da treba rizikovati sa Belotiijem i da je bolji igrac od Morate. Auba ima 28 godina, u najboljim je godinama, pitanje je koliko jos moze igrati na vrhunskom nivou i da li vredi dati 70m za njega. 

Kao drugog napadaca ostaviti Batsuaia, rotirati ih i nadati se da ce neko od njih eksplodirati. 

Jebo sve opet mi je žao što nije kod nas došao. Ne mogu shvatiti nikako današnje igrače.Razumijem kada Oscar pređe u Kinu, kada Gerrard ode u MLS, kada Xavi u Katar i tako to ali ne mogu shvatiti da navijaš za jedan klub, ponudi ti se osvarenje sna, da zaigraš u istom tom klubu, isti uslovi ti se nude i ti opet odeš u ljutog rivala. To nikako ne mogu da shvatim. 

Mino najomraženiji lik u fudbalu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WUYYiMKCNIg[/media]

Precjenjujete Contea i dalje, može on do sutra pričati upravi koga da dovedu, ali ti igrači neće doći upravo zbog njega.....Ne funkcioniraju ovdje stvari kako treba. 

Lukaku je vjerojatno odbio dolazak jer ga je uprava kluba maknula u Everton, a ne Mourinho. Očito je da nije bilo nikakvih razmirica između njih. 

Abramovič isto cicija sa 10 milijuna funti. Sad će mu Real uvaliti grijača klupe za 70 milijuna......

ne mogu shvatiti da navijaš za jedan klub, ponudi ti se osvarenje sna, da zaigraš u istom tom klubu, isti uslovi ti se nude i ti opet odeš u ljutog rivala. To nikako ne mogu da shvatim. 

I to kod istog lika koji ga je šutnuo prvobitno iz kluba, nakon što je čitavo leto proveo ganjajući Rooneya (igrača kog sad nudi kao bonus uz pare za Lukakua) i koji ga je zamenio Eto'om.

Još pre mesec dana priča kako je on taj koji donosi odluke i na kraju ode u klub koji je više novca platio njegovom AGENTU. Toliko o njegovom karakteru. :))

Aj, Champion umjesto da baljezgaš gluposti raci šta kažeš na mafijaša Moua i njegovu aferu ne plačanja poreza?

Ne znam ja tu ništa jer se ne vodi nikakav postpuak protiv Mourinha niti je optužen za išta. Conte je imao suspenziju od godinu dana zbog namještanja. Mislim da je jasno tko je kriminalac. 

Kaze ovaj navijac Chelseaja, da nije mogao reci ne "najvecem" klubu na svijetu, da imaju najbolji stadion i najbolje navijace.

Gnjida!

Meh, ništa loše nije rekao, da je FK Sarajevo ponudilo 15 miliona njegovom agentu, za njih bi rekao da su najveći klub na svetu.

Jebo sve opet mi je žao što nije kod nas došao. Ne mogu shvatiti nikako današnje igrače.Razumijem kada Oscar pređe u Kinu, kada Gerrard ode u MLS, kada Xavi u Katar i tako to ali ne mogu shvatiti da navijaš za jedan klub, ponudi ti se osvarenje sna, da zaigraš u istom tom klubu, isti uslovi ti se nude i ti opet odeš u ljutog rivala. To nikako ne mogu da shvatim.
Mino najomraženiji lik u fudbalu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WUYYiMKCNIg[/media]

Imal neko ikakav dokaz da je Lukaku navijac Chelsea? Lik sere od kako je dosao u Englesku, da je navijac odabrao bi klub ne bi velikog rivala. Nadam se da ce dobiti svizduke cim kroci na nas stadion.

Meni nije nesto zao sto nije dosao kod nas, mislim da ne vredi vise od 50m evra i to u danasnjem ludom vremenu kada su svi preplaceni. Ima osecaj za gol, jak je u duelu i dobro igra glavom, ima solidan sut, ali je nekako trom i po meni nije neki tehnicar. Nije u top10 napadaca na svetu, za 100m koliko smo nudili za njega, moze se naci bolji igrac. Samo sto ta potraznja mora biti brza i efikasna, ne sme se cekati poslednji trenutak!

O njegovim ljudskim kvalitetima ne vredi govoriti, nikad mi nije bio simpatican, uvek je bio kukavica i nikad nije imao karaktera sto je sada i dokazao. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.