Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ajde mrcino trpaj pa nam otjeraj plavušu iz kluba.
Pa nek crkne dubro i takvi koji će morat gledat "traktor bez akumulatora" u prvoj postavi.. :P
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Samo mu je 19 godina. Kakva će ovo igračina bit.

Inače do sadašnjih 20 utakmica zabio je 9 golova i dao 1 asistenciju. S time da je čak 12 puta ulazio s klupe. Po meni vrlo dobra statistika.
steta za WBA izgubise u nadoknadi a nas Lukaku dva gola odlicno se uklopio i Clark ga pusta evo drugu utakmicu zaredom od samog pocetka.
Lukaku 20 utakmica 946 minuta - 9 golova 1 asistencija, uz "igracine" Thomas,Morrison,Dorrans,Odemwingie......
Torres 21 utakmica 1721 minuta - 7 golova 4 asistencija, uz Matu,Hazarda,Oscara....... #-o #-o #-o pa pogresnog smo poslali na posudbu
http://chelseabalkan.com/index.php/item/3416-lukaku-chelsea-me-ne-interesuje-zelim-jos-jednu-sezonu-ostati-u-west-bromu.html

Pametan čovjek, možda se neće više ni vratiti. Previše je razočaran. A vi samo pričajte kako nam ne treba igrač poput Falcaa.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358117221' post='101634']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3416-lukaku-chelsea-me-ne-interesuje-zelim-jos-jednu-sezonu-ostati-u-west-bromu.html"]http://chelseabalkan...west-bromu.html[/url]

Pametan čovjek, možda se neće više ni vratiti. Previše je razočaran. A vi samo pričajte kako nam ne treba igrač poput Falcaa.
[/quote]

Pa dovedemo li Falcaa ovaj se definitivno neće vratit'.
[quote name='CFC1905' timestamp='1358120137' post='101646']
Pa dovedemo li Falcaa ovaj se definitivno neće vratit'.
[/quote]

Ne mora da znaci,njega bi i trebalo pustiti da ostane jos na pozajmici,pa da se vrati u punom sjaju. Naravno da nam treba jos jedan napadac, Kada bi bila ona trampa Torres-Falkao imali bi Dembu i Falkaa, Feruza (ako dobije sansu) i onda se jos vrati Lukaku i mi smo mirni sa napadom bar 5 godina sa tim da kada bi se vratio Lukaku Feruz moze i na pozajmicu negde da se kali... svaki klub ima bar 3-4 napadaca,moramo i mi imati. Igra se na puno frontova,pogledaj Decembar i Januar samo....
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFVlkVukFkBqmhepsa&tmpl=coranto_eng_news

Odičan tekst. =D>
[quote name='Semir' timestamp='1358287635' post='101970']
[url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFVlkVukFkBqmhepsa&tmpl=coranto_eng_news"]http://www.nogometni...oranto_eng_news[/url]

Odičan tekst. =D>
[/quote]

odličan dakako kao i lukaku..
sjećam se te utakmice kao da je jučer bila, a te kontre i lukakuovog remplanja s vrdoljakom pogotovo..
gledam sa tribina i ne vjerujem kakva je to jebena živina, trga nosi sve..
znači vrdoljak, tada je bio u formi, zadnji vezni, jak igrač u duelima pogotovo, i romelu ga onako otrese, kao brzi vlak je protutnjao i odbio ga od sebe..
slično, ali ne baš tako brutalno je i karahera otresao protiv livera mrcina :D

gledam onako sa tribine, i mislim kakav tenkista braćo, a u glavi ga odma uspoređujem s našim velikim didierom..
samo se nadam da će uspjeti u chelseaju kad se vrati iz wba, treba mu samo da ti da igra, jer frajer voli klub, zna igrati, stijena je, znači samo mu dati šansu i uspjeti će garantiram..

samo ne daj Bože da ga uguše opet nekim suludim romanovim hirom od transfera..

sretno romelu :D
ova posudba je pravi dobitak, Romelu igra sve bolje i bolje, te je postao najbolji igrac WBA zasigurno, a njegov momcadski duh ne izostaje, naime danas prilikom gola za 2-2 u 83.minuti svi njegovi igraci su poceli slaviti i zadovoljili se sa bodom, no ne i Lukaku koji je s loptom došao do ekipe i potjerao ih na centar te su umalo postigli još jedan gol no nisu imali srece, nadam se da ovu IGRACINU necemo olako otpisati jer ce on ubrzo izrasti u našeg vec pomalo zaboravljenog TITA!
AKo Ba i Romeo nastave ovim tempom, nema potrebe za dovodjenjem Falcaa...
Imamo 2 napadaca koji daju golove u PL, i Feruza koji je veliki potencijal. TO je i vise nego dovoljno.
Ljudi moji, Luks zabio ove sezone 9 golova u Premiershipu, do sada. Mene samo zanima kakvi to kreteni sjede za velikim stolom u najsvečanijim prostorijama našeg Stamford Bridgea, pa pogrešnom čovjeku dadoše "otpusno pismo", poslaše ga na posudbu ne davši mu nikakvu priliku da pokaže što zna, a ostave čovjeka koji je već davno pokazao što zna, odnosno ne zna, da se bolje izrazim.

Luks mi je, priznajem, najdraži napadač nakon Grande Didiera, ali iz mene ne progovara subjektivnost, nego pak gola objektivnost. Torresa se naprosto treba riješiti i Romelua vratit u klub da zajedno s Dembom pokaže što zna, da se najebe mamice svim stoperima u prvenstvu i Ligi prvaka.
  • 2 sedmice kasnije...
"I know Lukaku quite well," the former Fulham man told the [i]Sunday Mirror.[/i] "I'm not surprised he is doing so well at West Brom.

"It's not so easy to go to a club like Chelsea as a young guy but everybody in Belgium knows what he's capable of.

"I've seen him in a few games and he’s an unbelievable player – strong, he has everything. He has proved this to everyone.

"It’s not for me to decide what Chelsea need but I know Lukaku is a very good player and I'm happy he plays for my national team.

"I don't doubt he has the quality to play for Chelsea. He is a very good player and I'm sure he will succeed there."

Hvali ga saigrač iz reprezentacije pred današnju utakmicu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.