Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Pa ne može posuđeni igrač igrati protiv svog kluba u Premier ligi, ili u čitavoj Engleskoj (u svim takmičenjima u Eng)
Ma mi bi njega usrali kad bi doveli u januaru.. Koliko god mi fanovi bi voljeli njega nazad.. On ako se vrati nece dobiti opet prilika kako treba..
Trener ce usrat i nece ga pustat i mi cemo psovat opet, pokvarismo igraca.. nek stoji do ljeta pa aBd sljedece godine krene drogbinim stopama.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_me9wjgZdeE1rqgnryo3_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_me9wjgZdeE1rqgnryo2_250.gif[/img]
Po svemu sudeci Traktor ostaje u WBA i posle januara...

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8307725/Chelsea-boss-Rafael-Benitez-is-not-planning-to-recall-Romelu-Lukaku-from-West-Brom
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Blues_95' timestamp='1356194464' post='96085']
Dao go za vodstvo WBA -
[/quote]

Ispostavilo se - gol za pobedu.
Meci mrcino! Meci!
16 utakmica, 11 puta usao sa klupe, postigao 6 golova i upisao asistenciju.

Najpametnije bi bilo vratiti ga u januaru, i dati mu sansu u startnih 11. Ako ne pokaze potreban kvalitet na leto dovesti napadaca.
U svakom drugom slucaju ce najverovatnije ili propasti ili napraviti karijeru negde drugde.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356264655' post='96241']
16 utakmica, 11 puta usao sa klupe, postigao 6 golova i upisao asistenciju.

Najpametnije bi bilo vratiti ga u januaru, i dati mu sansu u startnih 11. Ako ne pokaze potreban kvalitet na leto dovesti napadaca.
U svakom drugom slucaju ce najverovatnije ili propasti ili napraviti karijeru negde drugde.
[/quote]

ako je tores dobio 2 godine onda ovaj barem godinu dana može dobit, em što je mlađi em što je isti Drogba (čitaj tip napadača koji nama i više nego odgovara) em što igra u puno boljoj formi od spomenutog tukca
Kako bi bilo bolje da forsiraju njega, a ne govno od Torresa, mladji je od njeg, VOLI CHELSEA, stvarno steta sto je otisao na posudbu, sad ako dodje Falcao, ili neki drugi napadac, Lukaku ce propast ako ostane kod nas, ali stvarno steta, kad gledam njega isto kao da gledam Velicanstvenog!
Secam se tekme Srbija - Belgija, otisao ja da vidim Hazard-a, lije kisa, jos su mi bili uvalili tapkarosi neke fals karte, ali ipak ja udjem na stadion i nekako dospem do prvog reda. Na jedno dvadesetak metara od mene, Lukaku! Zagreva se, trckara, i u jednom trenutku se okrece prema meni (bilo nas je 10-15 u prvom redu, zbog kise, svis u se bili povukli pod nadstesnice) i tu su nam se pogledi ukrstili, kao da me je neka divlja zver pogledala, visok, jak, na trenutak mi se ucinilo da je Legenda ispred mene. Otisao sam kuci mokar do gole koze, ali ipak srecan! Nadam se da ce dobiti vise sansi u Chelsea u sledecoj sezoni, taman kad nam Torres ode.
Evo opširnog sažetka utakmice; vrijedi pogledati; imao je Romelu, osim gola, i nekoliko vrlo dobrih šansi. Gol u stilu Velikog. Nemam šta više poželjeti. Na kraju imate i intervju s Lukakuom u kojem govori da je trenutno u nogometnim godinama kada bi sjedenje na klupi u Chelseaju bilo pogubno za njega i njegovu karijeru, stoga smatra da je bolje da ostane i ovu i sljedeću sezonu u West Bromu gdje ga trener Clarke izrazito cijeni i daje mu šanse za igru, a samim time i za napredak. Nakon toga, po njegovim riječima, vratio bi se u Chelsea kao puno bolji, iskusniji igrač kojega ne bi mogla snaći sudbina klupe.

http://www.footytube.com/video/west-bromwich-albion-norwich-city-dec22-149645
Da je danas pogadjao, povecao bi sanse da zaigra u prvoj. Ovako pored Longa i Odemwinge-a tesko...
Ali dobro, neka se navikava na PL, bice od njega napadac.
[img]http://cdn1.sbnation.com/imported_assets/1364317/carragher-lukaku_medium.gif[/img]

Zvijer. Vjerujem da ne treba ni spominjati na kojeg igrača podsjeća ovim potezom.
Joj kako se danas Evansa oslobodio, otro ga od travu ko slinac haha :D
Ako nadjem onu pokretnu slicicu stavit cu :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.