28. oktobar 2012.13 god. comment_85740 Upravo pogledao hajlajtse sa utakmice i Lukaku je prije postignutog gola imao 2 stopostotne Å¡anse, 1 na 1 sa Krulom, ali u oba sluÄaja je Krul odbranio. Å teta Å¡to i to nije pospremio u gol, ali nema veze neka on igra to je najbitnije. Već 3 gola postigao zasada, samo nek ovako nastavi Prijavi
28. oktobar 2012.13 god. comment_85741 Lukaku igra jako dobro kolko sam ga ja do sad gledao, i sigurno da bi bio pojaÄanje za Chelsea, danas gledam Trkea odbija se od Ferdinanda ko da je od gume, svaku loptu koju primi dobije ju izvan 16 M i samim time je majne opasan po gol, joÅ¡ kad on uÄ‘e u one svoje komplikacije pa umjesto da Å¡utne on ide izvodit Äarolije i onda ode sve u pizdu materinu, Lukaku je baÅ¡ tip napadaÄa kakav bi Chelsiju trebao,brz je mlad okretan, snažan ima tehniku i dibrling, jedino da se malo realizacija pojaÄa, al mislim da bi to utakmicama doÅ¡lo, bilo bi ga dobro povuć već u 1. mj. bio bi veliko pojaÄanje. Prijavi
28. oktobar 2012.13 god. comment_85742 Realno, danas je trebao dati hattrick. Ovakve lopte kakve je on dobio bi svaki napadaÄ poželio, mada se mora i njegova kretnja pohvaliti odnosno pravovremeno otvaranje. Ipak, ne smiju se one prilike maÅ¡iti i zbog toga im je na kraju doÅ¡la kazna. Dva Äista zicera, oba puta sam 1 na 1 sa Krulom, imao vremena da se namjesti i 'pita golmana u koju će stranu'... Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85755 PromaÅ¡io dva zicera u prvom poluvremenu, prvi koji bi ih doveo u vodstvo, drugi za eventualno izjednaÄenje, ali slabo je reagovao. Dva puta na isti naÄin Å¡utira i Krul mu dva puta skida. Ali sve ukupno je bio jako dobar, nevjerovatno je brz i jak. Eh drugo poluvrijeme nisam gledao, ali vidio sam gol, odliÄno je glavom spremio i Å¡to je najvažnije, on se dobro postavlja, uvjek je u prilici. Realizacija će nadoći, bitne su minute, koje on jako dobro koristi... Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85786 Još je mlad, realizacija će doći. Bitno da igra, ima dobro kretanje, zabije gol i to je to. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85834 Evo njegove igre, svaka cast majstore samo tako udaraj. [url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6yoN_6huhE8"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6yoN_6huhE8[/url] Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85854 Onakvih uraganskih 10 minuta ovoga momka protiv Citya u proÅ¡lom kolu nije moglo proći neopaženo - juÄer je odmah startao ispred Longa. Ovom momku vjerujem beskrajno, vjerujem da će nastaviti razvaljivati u West Bromu i vjerujem da će se za ne tako vremena preseliti na Stamford Bridge. Jak je ko bik, dobar u skoku, lijepo se kreće, ima dobru tehniku i dribling, kao Å¡to ste i vi rekli, treba malo poraditi joÅ¡ na zavrÅ¡nici, ali sam siguran da će se i to popravljati kako bude rastao broj minuta provedenih na terenu. Lukaku kakvog smo gledali na pripremama u Chelseajevu dresu nije pravi Lukaku, a svi oni koji u to nisu vjerovali u to doba, imaju priliku sada se uvjeriti. Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jako, jako dobar napadaÄ, a ne bandera kako su neki govorili. Ova posudba je pun pogodak i bit će joÅ¡ bolja. Ne bih ga dovodio u sijeÄnju jer će zasigurno viÅ¡e igrati u WBA-u nego kod nas, a to je ipak najbitnije za mladog napadaÄa. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85911 Ja bih njega ostavio do kraja ove sezone . Neka se momak kali a mi cemo nekako pregurati s Sturrigde-om i Torres ali zato kad se zvijer vrati s posudbe ima da nisti . Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85916 Vidim da se prica da cemo ga u januaru vracat,pa ako su istine sto se govori o Falcaou onda se to sigurno nece dogodit jer jedan ispada ukoliko se Luks vrati i dovede Falcao...mislim da bi Torke mogo ispast sumnjam da bi htio bit na klupi... Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86560 [img]http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/multimedia/dynamic/00302/Romelu-Lukaku-_302981k.jpg[/img] Pola Äovjek, pola zvijer - ime mu je Romelu Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86621 Ja pjesnika i rima Romelu će tek da postane zvijer, da nam kasnije bude makar kao Drogba, ako već ne može bolje. Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86633 Mogao bi ovaj momak zajedno sa svojim zemljakom Edenom dugo godina nositi plavi dres. Prijavi
5. novembar 2012.13 god. comment_87209 Na klupi je veÄeras za West Brom protiv Southamptona. Nemam neÅ¡to pametno raditi pa mislim da ću gledati tekmu. Prijavi
5. novembar 2012.13 god. comment_87221 [quote name='Wisey' timestamp='1352143227' post='87209'] Na klupi je veÄeras za West Brom protiv Southamptona. Nemam neÅ¡to pametno raditi pa mislim da ću gledati tekmu. [/quote] Da si reko da startuje, pa i da se pogleda.... Prijavi
5. novembar 2012.13 god. comment_87250 UÅ¡ao zadnjih 20 minuta i odigrao za zaborav sem jednog centarÅ¡uta Brunta nakon Äega je ovaj odliÄno uhvatio volej ali pored gola. Prijavi
5. novembar 2012.13 god. comment_87252 [quote name='how yes no' timestamp='1351870141' post='86621'] Ja pjesnika i rima Romelu će tek da postane zvijer, [b]da nam kasnije bude makar kao Drogba, ako već ne može bolje[/b]. [/quote] MAKAR kao drogba pa nije drogba kalou, pa da lukaku bude MAKAR kao on, svaÅ¡ta ću i proÄitati zbilja.. lukaku da postigne upola manje golova i asista od drogbe, bit će fenomenalno... a o znaÄaju ekipi, prebitnim golovima u prebitnim utakmicama, karakteristikama voÄ‘e na i van terena itd. da ne govorim.. da se razumijemo, i ja simpatiziram lukakua, i naravno da bi želio da uspije, i to ne bilo gdje nego u chelseaju, upravo zato Å¡to je i sam navijaÄ chelseaja.. Prijavi
6. novembar 2012.13 god. comment_87307 Kol'ko vidim nas Romeo odigrao lose na poslednjem mecu. Najgore od svega sto i Long i Odemwingie igraju odlicno, a to umanjuje sansu za vecu minutazu... Nek svaki put igra po 20 minuta - ja zadovoljan. Prijavi
6. novembar 2012.13 god. comment_87310 [quote name='drogba 11' timestamp='1352152868' post='87252'] MAKAR kao drogba pa nije drogba kalou, pa da lukaku bude MAKAR kao on, svaÅ¡ta ću i proÄitati zbilja.. lukaku da postigne upola manje golova i asista od drogbe, bit će fenomenalno... a o znaÄaju ekipi, prebitnim golovima u prebitnim utakmicama, karakteristikama voÄ‘e na i van terena itd. da ne govorim.. da se razumijemo, i ja simpatiziram lukakua, i naravno da bi želio da uspije, i to ne bilo gdje nego u chelseaju, upravo zato Å¡to je i sam navijaÄ chelseaja.. [/quote] Dobro je ba, Å¡ta si se zapalio Lukaku ima potencijal da bude bolji od Drogbe, a slažem se i ja s vama, da će biti super ako bude upola kao Didier. Ono sam rekao tek onako Å to se tiÄe sinoćnje tekme, nije bilo dobro. Kad je uÅ¡ao, WBA se već povukao, samo su Äuvali gol. Imao je jedan fantastiÄan centarÅ¡ut za Brunta Äini mi se, ali ovaj ne pogodi. InaÄe kad se zagradi, ne mogu mu niÅ¡ta. Prejak je. Prijavi
6. novembar 2012.13 god. comment_87411 [quote name='how yes no' timestamp='1352206713' post='87310'] Dobro je ba, Å¡ta si se zapalio Lukaku ima potencijal da bude bolji od Drogbe, a slažem se i ja s vama, da će biti super ako bude upola kao Didier. [b]Ono sam rekao tek onako[/b] Å to se tiÄe sinoćnje tekme, nije bilo dobro. Kad je uÅ¡ao, WBA se već povukao, samo su Äuvali gol. Imao je jedan fantastiÄan centarÅ¡ut za Brunta Äini mi se, ali ovaj ne pogodi. InaÄe kad se zagradi, ne mogu mu niÅ¡ta. Prejak je. [/quote] i ja sam tek onako planuo hahah.. ne volim kad se udara na didiera ni najmanje.. samo relax i paziti malo koje rijeÄi se biraju, živio Prijavi
8. novembar 2012.13 god. Autor comment_87705 [quote name='how yes no' timestamp='1352206713' post='87310'] Dobro je ba, Å¡ta si se zapalio Lukaku ima potencijal da bude bolji od Drogbe, a slažem se i ja s vama, da će biti super ako bude upola kao Didier. Ono sam rekao tek onako Å to se tiÄe sinoćnje tekme, nije bilo dobro. Kad je uÅ¡ao, WBA se već povukao, samo su Äuvali gol. Imao je jedan fantastiÄan centarÅ¡ut za Brunta Äini mi se, ali ovaj ne pogodi. InaÄe kad se zagradi, ne mogu mu niÅ¡ta. Prejak je. [/quote] Da žonglira s loptom na glavi i u isto vrijeme trÄi punim Å¡printom, ne može bit bolji od Didiera, kamoli kad je ovakav dvometraÅ¡ki pinokio. Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87717 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1352369188' post='87705'] Da žonglira s loptom na glavi i u isto vrijeme trÄi punim Å¡printom, ne može bit bolji od Didiera, kamoli kad je ovakav dvometraÅ¡ki pinokio. [/quote] Traktor, Pinokio.... Sta li je sledece Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87752 [quote name='how yes no' timestamp='1352374443' post='87736'] Whisper, ostaje nam da Äekamo... Å ta li će biti [/quote] tribamo pitat dubru Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.