14. novembar 2012.13 god. comment_88662 eto šta navijač WBA kaže o Lukaku-u [i][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]At the moment, I wouldn't have him in our starting X1. For a player which costs £18million I was expecting a bit more from him. I understood that he would have areas of his game which are raw and would need developing but there seems to be an abundance of raw areas and at times it shows. Don't get me wrong, he can produce a moment of magic and has taken his goals superbly well but I personally think he has a negative effect on our side. As the loan striker, he doesn't put in the effort required, nor do the channel work as we'd like. His touch is very much hit and miss, as is his passing ability. He had some very good chances to win us the game at Newcastle and managed to miss them both which in the end has cost us the game. Whether he will make the required progress to feature for Chelsea in the future, I don't know, but it would help if he discovered that he has a right foot. It is incredibly frustrating to see a player of his supposed ability so one footed.[/color][/color][/color][/color][/i] Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88701 Mislim da je njegov transfer više bio 'hajmo ga pokupiti da to ne urade ostali' nego što je to nešto proračunato i planirano odrađeno. Al ajde, vidjet ćemo. Mada bio sam pomalo skeptičan jer sam znao kakva će očekivanja biti, a da on nije tome ni blizu dorastao. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90711 Upravo je postigao zgoditak iz penala za WBA, ali penala nije trebalo biti (greška suca). Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90712 Zamijenio danas u 70. minuti Longa i već zabio gol, istina iz penala. Vodi West Brom 1-3, Lukaku solidan. Nakon toga, imao još dvije fantastične prilike i samo Bog je spasio Sunderland da im Lukaku ne zapečati sudbinu; prvi put presjekao kratku loptu Sunderladnova stopera i došao na nju prije golmana, odmah opalio po golu, ali je bio totalno mrtvi kut tako da je lopta otišla jedno metar od gola; drugi put lijepo izbjegao zaleđe s lijeve strane, ostao 1 na 1 sa stoperom, napravio od njega budalu driblingom i silovito opalio te pogodio stativu. Šteta, golčina bi to bila. Nakon toga asistirao i za 4. pogodak West Bromwich Albiona. Sve u svemu, sjajno iskorištenih 25 minuta; nimalo ne bi bilo začuđujuće da bude u prvih 11 sljedeću utakmicu. Uređeno 24. novembar 2012.13 god., autor izmjene: Brane Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90713 Pogodio stativu, nakon nejverovatnog mješanja štopera, sigurno pogodio sa bjele tačke, i na kraju - istrčao kontru i upisao asistenciju, šta reći za ovog majstora? Svaki put oduševi, najviše mi se sviđa što mu niko ne može lopte uzeti Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90715 Ali on nema mjesta kod nas prošle sezone i jebem ti logiku. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90716 dao gol iz penala koji nije postojao,odlicno igra u WBA i ova posudba je pun pogodak,i ako neigra redovno pruza odlicne partije. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90726 [img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/483474_395411460533054_995704076_n.jpg[/img] Asistencija i gol danas. Bravo majstore ! Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90734 Zemo care kako neigra redovno svaku tekmu dobije 25-30 minuta , opet odličan, gol asistencija i stativa, jest gol iz nepostojećeg penala al to nas ne zanima, fino ga je zabio, asistencija takođe jako dobra odlična lopta s jednog na praktički drugi kraj igrališta, i odlično provozao svog čuvara na biciklu al nažalost stativa :/ opet odličan što veli hunter nitko mu loptu nije mogao uzet :) Kao što rekoh na Souhut, jedino u chelsiju napadač na posudbi nemilice trpa i asistira i briljira a napadač u klubu.... ništa, to je prava rječ ništa, ne radi ništa, osim što smjenjuje managere. Kud sreće da je nejga RDM imao na raspolaganju. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90745 Zahvaljujući klupskoj politici ovavkve stvari će se konsantno ponavljat. Svaka čast "mali" Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90749 Dosta dobar danas, Steve ga je u pravom trenutku gurnuo u igru. Na kraju oba igrača s klupe postižu golove (Lukaku i Fortune). Iskoristio umor Sunderlandove odbrambene linije koja je cijelo vrijeme morala ganjati nezgodnog Longa. Zadovoljan sam, neka nastavi u tom ritmu. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90762 [quote name='CFC1905' timestamp='1353776536' post='90745'] Zahvaljujući klupskoj politici ovavkve stvari će se konsantno ponavljat. Svaka čast "mali" [/quote] Ovakve stvari se i trebaju ponavljati, da je Lukaku ostao kod nas sad bi davao izjave "da je zaslužio barem jednu utakmicu da počne od prve minute" Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90773 A jest izlevatio Bardslija, svaka mu dala... Samo čudno, da ovako dobro igra "traktor bez akumulatora" Neka ga do kraja sezone tamo, bit će bolje, a onda molit Boga da Guardiola ne postane trener Chelsea, inače ništa od njegove igre u istom. Kod Mourinja recimo, sigurno da bi igrao često... Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90786 I da, da mu je ono ušlo što je pogodio stativu uuuuffff .. Golčina bi bil i to kakva.. Ja mislim da onaj Bardsley (hyn me podsjeti) i dalje ne zna gdje se nalazi. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90804 [quote name='hunter' timestamp='1353779399' post='90762'] Ovakve stvari se i trebaju ponavljati, da je Lukaku ostao kod nas sad bi davao izjave "da je zaslužio barem jednu utakmicu da počne od prve minute" [/quote] Dobro ova je jedna od onih koji su pogodili. Ali sjetimo se Josha prošle sezone. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90805 Za nešto više trebat će mu konstantnost i mjesto u prvoj postavi. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90871 [img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/32298_566029573413854_1268535521_n.jpg[/img] Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91050 [url="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AteRBcgIJFU"]https://www.youtube....d&v=AteRBcgIJFU[/url] Romeluova izvedba protiv Sunderlanda. Obratite pozornost na priliku koja počinje oko 40. sekunde. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91101 Koliko bi dobro bilo da nam Falcao dođe toliko bi bilo i loše jer bi onda Lukaku praktički bio stvar prošlosti, bar u našem klubu. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91164 Samo trpaj majstore, nadam se da ces nam se vratit dobar kao Sturridge iz Boltona <3 Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91184 [quote name='Chester' timestamp='1353926467' post='91164'] Samo trpaj majstore, nadam se da ces nam se vratit dobar kao Sturridge iz Boltona <3 [/quote] ja se iskreno ne nadam nejgovu povratku, tj. želio bi da ostane tamo još sezonu-dvjie, bolje da je tamo u stabilnom klubu s odličnim manaerom i sigurnom minutažom, nego da se vrati ovdje gdje se treneri mjenjaju ko čarape, gdje vjerojatno nebi "smio" igrat pored toresa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.