Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1353849757' post='90871']
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/32298_566029573413854_1268535521_n.jpg[/img]
[/quote]
E da mi je znat di je ovdje Torke.
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Torres ima 1 gol svako pola godine :D
[quote name='Semir' timestamp='1353955799' post='91274']
Torres ima 1 gol svako pola godine :D
[/quote]

Torres ima 6.3 golova po treneru :P
[quote name='CFC1905' timestamp='1353883029' post='91101']
Koliko bi dobro bilo da nam Falcao dođe toliko bi bilo i loše jer bi onda Lukaku praktički bio stvar prošlosti, bar u našem klubu.
[/quote]
Zasto ?
Rijesiti se Torresa a Sturridge vjerovatno odlazi tako da bi ostao samo jedan napadac.
A znamo koliko utakmica u sezoni ima.Igrao bi on sigurno,samo da je Torresa prodati.
Izjavljuje kako je sretan u West Bromu i kako se nada da će ostati tamo do kraja sezone.
Dobro i govori, tamo relativno redovno igra, dobije svaku utakmicu 20-30 minuta, a par puta je odigrao i skoro svih 90 minuta, privikao se na momčad, zabija golove i uživa. U Chelseaju bi, kada bi ga vratili u siječnju, ponovo sjedio na klupi jer Torres [size=5][b]mora[/b][/size] igrati, to je valjda već svima jasno.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354135328' post='91701']
01.01. nazad na SB !
[/quote]

Ne daj Bože. Za njega je bolje da ostane tamo. Prelistaj na prethodnu stranicu i pročitaj moj post, sve će ti biti jasno.
[quote name='Brane' timestamp='1354135647' post='91706']
Ne daj Bože. Za njega je bolje da ostane tamo. Prelistaj na prethodnu stranicu i pročitaj moj post, sve će ti biti jasno.
[/quote]

Prelistao :D

Nisam ja mislio da se on vrati i greje klupu, vec kao prva opcija za napad. Ako bi ga sad vratili, kad je u formi i dali mu sansu, imao bi kakvu-takvu sansu da se nametne. Na leto ce vec neka velika napadacka zvezda doci u klub, tako da mu opet ne gine il klupa, il pozajmica, ili cak prodaja, u najgorem slucaju.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354219708' post='91990']
Prelistao :D

Nisam ja mislio da se on vrati i greje klupu, vec kao prva opcija za napad. Ako bi ga sad vratili, kad je u formi i dali mu sansu, imao bi kakvu-takvu sansu da se nametne. Na leto ce vec neka velika napadacka zvezda doci u klub, tako da mu opet ne gine il klupa, il pozajmica, ili cak prodaja, u najgorem slucaju.
[/quote]

Druže moj razumijem ja sve šta ti želiš reć, ali moramo biti svjesni da će Torres biti ( kakav, takav ) prvi napadač kluba sve dok je Benitez na klupi ( čitaj: sve dok Roman to želi; ludi Rus valjda želi pokazati da nije progriješio s Torresovim dovođenjem, šta li već.. ). Sve dok je to tako, Lukaku, kao i ostali napadači, neće imati dostojnu priliku u plavom dresu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.