13. februar 2012.14 god. comment_26051 [quote name='how yes no' timestamp='1329088220' post='25916'] Zna se dobro ko je taj tulavac ovdje... Ti mi našao pričat o tome, a šta si sve pisao o Lampardu.. Pametniji bi bio, da se ne javljaš, kad o ovome raspravljamo. A to što je Cole bio dobar prethodnih sezona, šta ću mu ja. Bitna je sadašnjost, a u sadašnjosti nema prevelike razlike među njima... [/quote] ali čekaj...hhahhaha pa WTF ti napadaš Colea koji je odigro loše nekoliko tekmi, a Torresa koji je u godinu dana odigro 2 dobre tekme, a sve ostalo sranje ti braniš sorry al tako nešto ja ne kužim nit ću ikada kužit Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26056 Bog ti dao zdravlje, daleko od toga da ja toliko napadam Cole i daleko od toga da je Torres imao samo dvije partije dobre. To ti pričaj kome hoćeš, ali nisi upravu. Ja sam pokrenuo ovu priču zbog toga što, nakon svake tekme se napada Bosingwa ( naravno s razlogom ), a Cole koji isto tako zakaže, ne spomene se. Samo zato što je prije bio dobar. To po meni nije uredu. Ako ćemo kudit igrače, treba kudit sve (rekao sam koga bi mogli izostavit), a ne našli ste dva-tri igrača i njih pljujete poslije svake tekme, čak i prije iste samo zato što ih ne volite. Ne zanima me, nek budem crna ovca ovdje, nije važno, al po meni niste realni po pitanju ocjenjivanja igrača. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26059 I cecha hvale svaku tekmu, niko da spomene ono ispucavanje sto dovede barem 3 sanse svaku utakmicu protivnickom timu Prijavi
13. februar 2012.14 god. Autor comment_26061 [quote name='how yes no' timestamp='1329142198' post='26056'] Bog ti dao zdravlje, daleko od toga da ja toliko napadam Cole i daleko od toga da je Torres imao samo dvije partije dobre. To ti pričaj kome hoćeš, ali nisi upravu. Ja sam pokrenuo ovu priču zbog toga što, nakon svake tekme se napada Bosingwa ( naravno s razlogom ), a Cole koji isto tako zakaže, ne spomene se. Samo zato što je prije bio dobar. To po meni nije uredu. Ako ćemo kudit igrače, treba kudit sve (rekao sam koga bi mogli izostavit), a ne našli ste dva-tri igrača i njih pljujete poslije svake tekme, čak i prije iste samo zato što ih ne volite. Ne zanima me, nek budem crna ovca ovdje, nije važno, al po meni niste realni po pitanju ocjenjivanja igrača. [/quote] Dobro, nek je Cole loše odigro, al ja ne vidim da je toliko puhalo po Coleovoj strani protiv Evertona kao po Bosingwinoj, isto tako ne vidim da je Cole kriv za gol dok Mr. OneEyeBrow jest.[quote name='diablo_bih' timestamp='1329142361' post='26059'] I cecha hvale svaku tekmu, niko da spomene ono ispucavanje sto dovede barem 3 sanse svaku utakmicu protivnickom timu [/quote] A šta ćeš, postade nam Čech ko Kelava, skida sve živo a loptom ne bi slona pogodio, a nemoš ga popljuvat kad ti je spasio guzicu od još 2 gola primljena.. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26066 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329142450' post='26061'] Dobro, nek je Cole loše odigro, [u][b]al ja ne vidim da je toliko puhalo po Coleovoj strani protiv Evertona[/b][/u] kao po Bosingwinoj, isto tako ne vidim da je Cole kriv za gol dok Mr. OneEyeBrow jest. A šta ćeš, postade nam Čech ko Kelava, skida sve živo a loptom ne bi slona pogodio, a nemoš ga popljuvat kad ti je spasio guzicu od još 2 gola primljena.. [/quote] Itekako je puhalo, Donovan je prolazio kako je htio.. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26075 [quote name='how yes no' timestamp='1329142198' post='26056'] al po meni niste realni po pitanju ocjenjivanja igrača. [/quote] a ti si jako realan po pitanju toga , to se pogotovo vidi na Torresu Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26086 [quote name='how yes no' timestamp='1329143575' post='26076'] Eto vidiš opet nisi realan. [/quote] da, ja nisam realan... ajmo po redu... kad dovedeš igrača u klub imaš neka očekivanja od njega Torres je došao kod nas i ruku na srce, kolko god ga ti ili bilo tko drugi simpatizirao, mora se priznati da je on debelo zakazao...nije ni blizu ispunio očekivanja... i jedan veliki klub si nesmije dopustiti da mu loši igrači igraju...to što Torres može bolje ,ali neće ili šta već, je njegov problem a ne naš, i mi sigurno nismo mjesto koje će njemu služiti da počne igrat kako se od njega očekuje nije Torres jedini loš..ima kod nas nekoliko takvih...ali nesmijemo zažmirit na nikoga kako je jedan Malouda definitivno zaslužio nogu(hvala mu za one dobre prijašnjih sezona, ali više nije pravi), e pa bogami i Torres je vidim da vas dosta ovdje simpatizira Torresa(kao što cure npr vole Ronalda), ali frende, malo objektivnosti nebi škodilo...Torres je sveukupno gledajući zaslužio nogom u guzicu i otjerat ga treba što prije Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26088 Ne, dobro je momci. Koliko sam ja skontao how yes nou (xD) je bilo krivo (glup izraz) što svi krivicu svaljujemo na Bosingwu kod poraza. I upravu je. Čim gubimo Bosingwa je svima kriv. Ali kad skontate malo, nije on sam kriv. Nije on sam sjebo sve golove... p.s. jel se iko sjeća ovog njegovog šmekerskog poteza? http://www.youtube.com/watch?v=TkrqJq-f_Lk&feature=related Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27364 Evo necu da seljacim, da psujem i da vredjam Bosingwu sto je toliko los. Ja necu njega da krivim nego cu jednostavno pustiti statistiku da radi svoje, a vi onda dodjite do svog misljenja sami. [url="http://alrickbrown.com/the-jose-bosingwa-effect/"]http://alrickbrown.c...osingwa-effect/[/url] NB: Ne verujem da je on jedini krivac, i imao je on svoje dobre momente, ali jednostavno ovo dokazuje sta sam mislio vece vreme. Da Bosingwa cak nije ni bolji napadac od Baneta, a kamoli da pricamo o defenzivnoj strani. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27367 [quote name='zulu' timestamp='1329538830' post='27364'] Evo necu da seljacim, da psujem i da vredjam Bosingwu sto je toliko los. Ja necu njega da krivim nego cu jednostavno pustiti statistiku da radi svoje, a vi onda dodjite do svog misljenja sami. [url="http://alrickbrown.com/the-jose-bosingwa-effect/"]http://alrickbrown.c...osingwa-effect/[/url] NB: Ne verujem da je on jedini krivac, i imao je on svoje dobre momente, ali jednostavno ovo dokazuje sta sam mislio vece vreme. Da Bosingwa cak nije ni bolji napadac od Baneta, a kamoli da pricamo o defenzivnoj strani. [/quote]ipak je ovaj tekst mnogo toga objasnio Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30598 Novi sam na forumu pa nisan citao sve dosad (ne da mi se sad sve citat ), pa evo da se prikljucin raspravi. Bosingwa je za mene totalni promašaj od igrača, za beka je najvazniji broj ponavljanja po strani što ne čini loše. Ali je zato defenzivno kriminalan, mogu nabrojati najmanje 10 gresaka ove sezone koje su direktno ili indirektno dovele do primljenog gola. Centaršut mu je ispod prosječan, mozda samo malo presubjektivan ali mi Bosingwa nije ni medu 20 najboljih desnih bekova na svijetu. Ivanovic mi je puno bolji od njega iako ni on nije klasicni bek, smatram da je ta pozicija najlosije pokrivena u Chelsea-u i da prije svega trebaju pronaci vrhunskog beka. Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30654 [quote name='Didier1188' timestamp='1330356887' post='30598'] Centaršut mu je ispod prosječan, [/quote] ćuti, barem poklanja publici lopte, oštetio klub za lopte jedno 10000e Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30679 ja kad cu biti ja tekmi Chelsea, želim da boss igra da odem kući sa suveniron Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30683 [quote name='chelseathebest' timestamp='1330373237' post='30679'] ja kad cu biti ja tekmi Chelsea, želim da boss igra da odem kući sa suveniron [/quote]idi na vrh tribina da vise nakupis i obavezno đir oko stadiona nakon meca nacices par komada pa i meni ponesi koji Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30685 kolko' će on biti još ozljeđen, da znam kolko ćemo mi dugo moć pobjeđivat? Prijavi
2. mart 2012.14 god. comment_31779 [quote name='m_essien' timestamp='1330374133' post='30685'] kolko' će on biti još ozljeđen, da znam kolko ćemo mi dugo moć pobjeđivat? [/quote] ja stalno gledam videoe od Chelsia na YT, da se uvjerim da je jos povrijedjen Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35457 [quote name='stifmeister' timestamp='1331725105' post='35451'] [img]http://i44.tinypic.com/25tf0q8.jpg[/img] [/quote] HAAHHAHAHA, kakva baraba samo Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35471 To mu je uz ovo najbolji potez od kad je u klubu : http://www.youtube.com/watch?v=1RuhWjscnqU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.