Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Quaresma' timestamp='1333892054' post='40321'] sta ba nije valjao, pa 2008/2009 sezone bio nam je jedan ako ne i najbolji igrac Bosingwa u Real, ovo bi bio transfer stoljeca, jos samo da je to istina, i da Bozzy to cuje, nista ga nece natjerati da ostane :D[/quote]ma nemora ga niko ni natjerivat da ostane svakako ce mu odrvenit guzica na klupi nije ni blizu ivanovicu,a i real ga uzima samo sto je dzaba netreba nista placat jer mu istice ugovor
pa i neka ga uzme, nek tamo smeta, kad smo 50 mil prakticki bacili u nista, nece nam ni zafaliti tih par miliona koliko bi on uopste kostao
  • 2 sedmice kasnije...
Ali Bosingwa kao centralni defanzivni xD Ja sam mislio da će Essiena da ubaci, a kad sam video Bosu, usrao sam se iskreno.
Malo i vi pretjerujete . Jeste Bossy los za jednog Ivanovica , ali ipak moze uci povremeno sa klupe (kao sto je to sinoc) .

Ruku na srce vise vjerujem njemu nego Ferreiri .
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2131952/Jose-Bosingwa-wanted-Inter-Milan.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2131952/Jose-Bosingwa-wanted-Inter-Milan.html[/url]
Veliki heroj sinoć. Jebote izdržali smo 45 minuta sa Bosingwom na stoperu. Ali kako je odigrao, pa ko da je veći Plavac od nas sviju. Koincidencija ili ne, bolje je partije pružao na neprirodnim pozicijama, lijevom beku odnosno stoperu nego na svom pravom mjestu. :D Bilo kako bilo, Jose hvala ti !
Pravo me iznenadio (u +, naravno). Na stoperu, poluvrijeme cijelo, protiv Brce, bez takoreći i jedne greške. Svaka čast Bozzy.

Budi u timu koji će osvojit LP, možda si i zaslužio. A onda, adio jbg.
[quote name='Elao' timestamp='1335378372' post='43321']
U finalu ga bolje na stopera staviti a Luiza na beka :D ocito se dobro snalazi bilo gdje osim na beku
[/quote]

ja bi ipak u finalu volio vidjet Fereirru, on mi nekako djeluje pouzdanije a i onom tekmom protiv Benfice me kupio, stvarno igračina, uvjek je bio u sjeni sjene i nikad se nije žalio nit prosro , puno se govori o njegovom odlasku na kraju sezone i bilo bi mi jako drago da na izlasku iz kluba podigne taj trofej i odigra finale bar tolko smo mu dužni :) dok je Boss razčarao puno puno puta, jučer imao slabiji posao jer su pokušavali previše na Messija na desnu stranu dok Sanchez i iniesta nisu nešto lopti dobivali, al ajd svima treba čestitat za jučer pa tako i njemu, i zahvalit al ipak ga nebi volio vidjet u finalu :/
Ljudi moji mi smo bili svjedoci, malo je rec, cuda :D
Od 37. minute cini mi se u polufinalu Lige prvaka protiv Uefine momcadi igrat s igracem manje i s Bosingwom na stoperu. Iskreno, ja sam se bio usrao ko grlica, mislio sam - evo sad ce se pojavit rupetine ispred gola! kad tamo, covjek me razuvjeri nakon 5 minuta, svaka mu cast, iako ga zelim vidjeti izvan kluba na ljeto, svim srcem cu bit uz njega ako bude igrao u finalu
Ja sam njegov najveći kritičar, ali danas i protiv Barce kako je odigrao centralnog braniča - ma to je za diviti se! Ne trebamo brinuti i finalu za obranu, to je sad sigurno.
Ovo ga je RDM danas protiv QPR uigravao za finale, nadam se da ce odigrat i tamo u najmanju ruku ko protiv Farcelone ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1336244164' post='45759']
Da docekam i ovo da te mogu pohvaliti :o Cestitke bossyu na sjajnoj tekmi, bukvalno bez greske :S :o
[/quote]
Jes usro malo kod gola kad mu je Downing uzeo loptu, ali sem toga strašna partija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.