Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ali kad su se svi penjali po medalje i vidi Bosi Romana i onak ko da mu je u glavi bilo: Yo dawg, high five! xD dao mu je ruku ko nekom drugaru iz osnovne škole a ne šefu :D ljepota
Osim što si je skoro gol zabio kad je onako mlako htio ispucat loptu dobar je bio.
  • Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jako nekulturan sinoć prema Drogbi, ali sve u svemu dobro je odigrao. Ali i dalje mislim da je RUPETINA nad RUPETINAMA i da treba ići odmah sutra iz kluba kada se rastrijezni nakon večerašnje proslave :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337525924' post='50558']
[b]Jako nekulturan sinoć prema Drogbi,[/b] ali sve u svemu dobro je odigrao. Ali i dalje mislim da je RUPETINA nad RUPETINAMA i da treba ići odmah sutra iz kluba kada se rastrijezni nakon večerašnje proslave :)
[/quote]
Zbog cega Cae to ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1337537022' post='50634']
Zbog cega Cae to ?
[/quote]

Pa prihvatio se pehara ko da je heat trick u finalu dao. I sinoć je curilo po njegovoj strani. Trebao se uobraziti i pustit Lampsa, ÄŒecha i Drogbu da proÄ‘u do trofeja, a ne se odmah šlepati iza RDM-a.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337539095' post='50661']

Pa prihvatio se pehara ko da je heat trick u finalu dao. I sinoć je curilo po njegovoj strani. Trebao se uobraziti i pustit Lampsa, ÄŒecha i Drogbu da proÄ‘u do trofeja, a ne se odmah šlepati iza RDM-a.
[/quote]
Ma pusti ga , valjda je i on svjestan da mu je ovo zadnji trofej .
Ode on aBd u nizerazredni klub ;) .
niko ne gotivi Jose-a pa je moguce da on iz inata ono radi a sinoc je po meni bio odvratan ali eto ipak je dio kolektiva :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337541448' post='50693']
Poslao sam mu broj na twitteru od curine kozmetičarke. Mislim da bi mu mogla pomoći s onim obrvama. Postoji jedna spravica zove se pinceta. Očito da nije čuo za nju.
[/quote]
jest cuo, al trenutno uzima privatne casove da nauci rukovati sa tom spravicom :D
Hajd bio je dobar, mada puhalo je na nejgovoj strani, Robben mu i kroz none proturi, i ošuta ali Cech je odbrani.

I sreća mu je što nisam bio tamo meÄ‘u našim navijačima. Tačno bih uletio na teren, zvekno mu šamarčinu uzeo onaj trofej i dao ostalim da i oni vide.

Pa čovječe koja sramota, on i Kalou. Trebaju Lamps, Drogba i Terry, dignuti pehar i normalno da se vidi, da se rasčisti ono naprijed, ali kakvi... Nacrtali se i Terry se i nevidi dobro, kad je dizao... Koliko mi je bilo krivo, pašÄe jedno..

Što prije iz Chelseaja, aBd...
I meni je jos vise popeo se na onu stvar i poslije FA cupa a i sinoc ista stvar. Pa jbte Terry se nije vidio od njegovih obrvi kad je podigao trofej.. Na glavu mu se popeo kreten.. I danas koju god sliku skinem on mi se ukaze sa onon obrvom..

Stvarno seljacko i kretensko ponasanje da ne mozes pustiti KAPITENA da ko evropski prvak podigne trofej..
Jao njega i Kalou-a... Kad bi bili tako dobri na terenu ko u guranju u prvi kadar jebo mi pas imali bi deset CR-a u Kalou-u i 10 neznam Dani Alvesa u Bosingwi... stvarno jadno od njih.. pa ponasaju se ko mala razmazena derista od 12 godina... :/

a sto se igre tice... Pa Bosingwa je odigra jako dobro... iznenadio me... i hvala mu na svemu, a sad adio ;)
isusee nisam ga mogao trpjeti kraj trofeja, ponašao se kao da je sam pobijedio momčad, osramotio Drogbu nedavši legendi niti da doÄ‘e blizu trofeja. Nadam se da će otići čim prije jer niti kao osoba, a ni kao igrač ne ulijeva sigurnost u momčad.
Vrijeme da ode je došlo. Odradio je veličanstveno svoj posao (jest nas malo drkao s par izgubljenih lopti i promašaja, al navikli smo), srao prilikom proslave ali dobro je.
Ode i on
Bosingwa And Kalou Will Leave; Chelsea To Offer Lampard New Deal
http://www.weaintgotnohistory.com/2012/5/24/3039938/frank-lampard-contract-extension-salomon-kalou-jose-bosingwa-transfer-news
[quote name='stifmeister' timestamp='1337862449' post='51985']
Ode i on
Bosingwa And Kalou Will Leave; Chelsea To Offer Lampard New Deal
[url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/5/24/3039938/frank-lampard-contract-extension-salomon-kalou-jose-bosingwa-transfer-news"]http://www.weaintgot...a-transfer-news[/url]
[/quote]

Ista stvar kao i s Kalouom, jedva sam docekao ovu vijest, kao i vecina navijaca !
zelim mu sve naj bolje u karijeri i treba pokusat dovest onog iz marseja apizcuileta mislim da se moze odlicno rotirat sa ivanovicem a i nije pretjerano skup

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.