Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Brane' timestamp='1338566295' post='54716']
Danas pakira kofere, gotovo je s Oneeyebrowmanom :D
[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jebo ga pehar, ko da ga je samo on osvojio. Kreten(mislim da to nisam dosad rekao ni za jednog naseg igraca), on je najmanje zasluzan za osvajanje.
Samo neka ide, ja ga vise ne mogu gledati, koliko me samo puta iznervirao ove sezone. Ovo sa peharom je vrhunac. Ne vidi se Drogba od njega, ko da je samo on zasluzan za trofej, sebicni smrad. Goni se iz kluba. :angry:
Kako me samo iznervirao, toliko da mi je postao ubjedljivo najmrzi igrac Chelseaja u istoriji.

Izvinjavam se ako sam malo pretjerao u prethodnom dijelu posta, morao sam nekako izbaciti frustraciju. nisam mogao sebi doci kad sma vidio sliku koji je Wisey postavio. Na svakoj proslavi on glavni, kako ima obraza samo se pitam! :angry:
Hajde da je on vrhunski ili nesto tako ali svi znamo kako igra i još se ovako ponaša, papčina obična,
Odlazak Didiera je objavljen na službenom siteu i podržavam prebacivanje među bivše, ali ni Bosingwa ni Kalou nisu potvrđeni kao takvi. Pogrešan potez. :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1338740174' post='55602']
Nije još bivši. Sačekajte 30.06

Ko zna možda produži na 5 godina :P
[/quote]
Daleko bilo, ko bi ga gledo jos tih 5 godina. ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338743260' post='55624']
Hocemo li bar dobiti koju marku za njega ?
[/quote]

Ne bi trebali, isteko mu ugovor. Free agent
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338743260' post='55624']
Hocemo li bar dobiti koju marku za njega ?
[/quote]

Ma i platit ako treba samo da ide :D
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2154609/Juventus-Torino-want-Jose-Bosingwa.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2154609/Juventus-Torino-want-Jose-Bosingwa.html[/url]
Nemate pojma kako ću se dobro osjećat kad Bosingwa 30.6 i službeno napusti klub. Ogranizovacu proslavu povodom toga.
Evo obećavam da cu popit bar jedno pivce u to ime. /:)
Takodje se nadam ( kao svi) i odlasku Kaloudu ali njihov eventualni odlazak necu slaviti, samo odlazak ovog da prostite "sebičnog papaka". Drogba se ne vidi od njega u busu, koji pizdun. X(
Nemate pojma koliko mi se zgadio u svojoj poslednjoj utakmici za klub.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338748820' post='55656']
ni zvaku :o
[/quote]

Jbo sve pare i kamion zvaka, najveca nagrada nam je sto ga vise necemo gledati. B-)
Smjesan je onaj ko je prebacio ovu temu u bivse igrace, pa jbte nije jos ni blizu potpisa za naki drugi klub, a kod nas je vec u bivsima, zar niste ozbiljan portal i forum?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1339009718' post='57001']
Pa odlazi 30.6. ne mora potpisati za drugi klub, on je vec bivsi, jer ne igra vise za nas klub.
[/quote]
Gdje odlazi? Jel pisalo na sluzbenoj stranici da su dogovorili taj transfer? De ba,,,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.