21. novembar 2011.14 god. comment_7500 Po mom mišljenju Bosingwa je naša najslabija toÄka u obrani, zapravo svi su loši, ali meÄ‘u tim lošim su DL4 i Bane gornji a Boss i Terry donji. Terry igra pod injekcijama i skroz se pogubio u zadnje vrijeme A. Cole niti smrdi nit miriše. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7502 Po mom mišljenju Bosingwa je naša najslabija toÄka u obrani, zapravo svi su loši, ali meÄ‘u tim lošim su DL4 i Bane gornji a Boss i Terry donji. Terry igra pod injekcijama i skroz se pogubio u zadnje vrijeme A. Cole niti smrdi nit miriše. I meni se tako cini :huh: Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7505 Pa nije Lampard niko ni rekao da je Bosingwa krivac za svih dvadesetak golova.. hehe ali ipak smo najmirniji kada on nije na svojoj poziciji zar ne?</p> A na tim videima primjetio sam da je Bane isto tako los na poziciji stopera.. A ko je po tebi najveci kikser u ovim primljenim golovima???</p> Bilo je jos mnogo propusta njegovih licno gdje su se golovi kako tako spasili pa sad mozda ispada da je Bosingwa najmanje grijesan al nebitno sad, Bane je vec zauzeo njegovi poziciju... Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7578 Napisao sam ti gore svoje mišljenje. Daj linkove od tih situacija ja sam ti recimo spomenuo protiv Blackburna situaciju Terra i Alexa jer je nekako svježa još (situacija kad se nije dogodio pogodak ) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8293 On ove sezone igra toplo-hladno. Primili smo par golova, njemu na dusu. Doduse, ceo nam je tim posrnuo, ali od svih, njega se ipak najlakse i nejbezbolnije mozemo resiti. Njega prodati, dovesti jednog univerzalca za odbranu i polako ubacivati Cane-a u vatru. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8295 Istina je takva da smo par golova primili priko njega i ja ga isto ne simpatiziram ali nema puno godina i takav igraÄ uvik dobro doÄ‘e na klupi... Nije on baš za bacit pogotovo kad je neka mekša utakmica i kad smo na tuÄ‘oj polovici 80 posto utakmice... Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8314 Istina je takva da smo par golova primili priko njega i ja ga isto ne simpatiziram ali nema puno godina i takav igraÄ uvik dobro doÄ‘e na klupi... Nije on baš za bacit pogotovo kad je neka mekša utakmica i kad smo na tuÄ‘oj polovici 80 posto utakmice... Ma sad će i njemu 30. Ali i ja sam za to da bude zamjena Banetu, dok ne stasa Kane ili možda doÄ‘e neki drugi desni bek. Neka ga još neko vrijeme što se mene tiÄe. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8341 Samo da vas podsjetim na poÄetku sezone bio je odliÄan jedan od boljih cijelokupno no vi bi ga nakon 8 kola prvenstva koje nije odigrao ništa laošije od ostatka momÄadi prodali zbilja interesantno mišljenje kod većine. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8466 Možda ljudi misle zbog godina da se Boss proda, a naći nekog mladog beka do 24 godine koji bi pristao biti klupa Banetu. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8469 Može Bozzy ostati što se mene tiÄe dok Billy Clifford i mali Kane ne stasaju i dok ne budu spremni upasti u prvi tim. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10742 Dobro pokrivao Silvu juÄer,u napadu imao niz loših centaršuteva kao i ostatak momÄadi Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11808 Ali zadnju utakmicu (protiv Wigana) je u obrani odigrao iznenađujuće dobre bez kiskeva. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14047 Jozo, danas si bio pravo loš. Moj ti je savijet da zatražiš ispisnicu i potražiš sreću u nekom klubu tipa Braga. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14069 Meni bi bilo dovoljno pola godine da treniram, kao što on u Chelsea-ju trenira, da bih bio bolji od njega. Pa danas, ništa nije dobro uradio. Ništa. Ustvari, jeste pomogao, ali Wolves-ima. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14663 Engleski Pacijent za Bosingwu u svojoj posljednjoj kolumni :ÄŒini sve kako bi protivniÄkim napadaÄima boravak u šesnaestercu uÄinio što ugodnijim. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14674 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1325722419' post='14663'] Engleski Pacijent za Bosingwu u svojoj posljednjoj kolumni :ÄŒini sve kako bi protivniÄkim napadaÄima boravak u šesnaestercu uÄinio što ugodnijim. [/quote] Upravo tako.. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14937 Nadam se da ćemo u januaru dovesti nekog desnog beka koji će biti back - up Banetu i da će ovaj grob napustiti Chelsea. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15053 Spominje se onaj iz Marseillea, Azpilicuttetfatfafafavaahavh (ne znam tacno ime, zajebano je)... Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15057 cuo sam i ja ali taj treba prvo da stavi neku skracenicu na ledja,... Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15073 [quote name='how yes no' timestamp='1325886652' post='15053'] Spominje se onaj iz Marseillea, Azpilicuttetfatfafafavaahavh (ne znam tacno ime, zajebano je)... [/quote] Azpilicueta, mlad je, ima nade za njega, moze li vijest gdje se spominje? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.