Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po mom mišljenju Bosingwa je naša najslabija toÄka u obrani, zapravo svi su loši, ali meÄ‘u tim lošim su DL4 i Bane gornji a Boss i Terry donji. Terry igra pod injekcijama i skroz se pogubio u zadnje vrijeme :( A. Cole niti smrdi nit miriše.

Pa nije Lampard niko ni rekao da je Bosingwa krivac za svih dvadesetak golova.. hehe ali ipak smo najmirniji kada on nije na svojoj poziciji zar ne?</p>

A na tim videima primjetio sam da je Bane isto tako los na poziciji stopera..

A ko je po tebi najveci kikser u ovim primljenim golovima???</p>

Bilo je jos mnogo propusta njegovih licno gdje su se golovi kako tako spasili pa sad mozda ispada da je Bosingwa najmanje grijesan al nebitno sad, Bane je vec zauzeo njegovi poziciju...

Napisao sam ti gore svoje mišljenje.

Daj linkove od tih situacija ja sam ti recimo spomenuo protiv Blackburna situaciju Terra i Alexa jer je nekako svježa još (situacija kad se nije dogodio pogodak )

On ove sezone igra toplo-hladno. Primili smo par golova, njemu na dusu. Doduse, ceo nam je tim posrnuo, ali od svih, njega se ipak najlakse i nejbezbolnije mozemo resiti.

Njega prodati, dovesti jednog univerzalca za odbranu i polako ubacivati Cane-a u vatru.

Istina je takva da smo par golova primili priko njega i ja ga isto ne simpatiziram ali nema puno godina i takav igraÄ uvik dobro doÄ‘e na klupi... Nije on baš za bacit pogotovo kad je neka mekša utakmica i kad smo na tuÄ‘oj polovici 80 posto utakmice...

Istina je takva da smo par golova primili priko njega i ja ga isto ne simpatiziram ali nema puno godina i takav igraÄ uvik dobro doÄ‘e na klupi... Nije on baš za bacit pogotovo kad je neka mekša utakmica i kad smo na tuÄ‘oj polovici 80 posto utakmice...

Ma sad će i njemu 30. Ali i ja sam za to da bude zamjena Banetu, dok ne stasa Kane ili možda doÄ‘e neki drugi desni bek. Neka ga još neko vrijeme što se mene tiÄe.

Samo da vas podsjetim na poÄetku sezone bio je odliÄan jedan od boljih cijelokupno no vi bi ga nakon 8 kola prvenstva koje nije odigrao ništa laošije od ostatka momÄadi prodali zbilja interesantno mišljenje kod većine.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Meni bi bilo dovoljno pola godine da treniram, kao što on u Chelsea-ju trenira, da bih bio bolji od njega. Pa danas, ništa nije dobro uradio. Ništa.

Ustvari, jeste pomogao, ali Wolves-ima.

Los je pravo, kad god igra.

Engleski Pacijent za Bosingwu u svojoj posljednjoj kolumni :ÄŒini sve kako bi protivničkim napadačima boravak u šesnaestercu učinio što ugodnijim.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1325722419' post='14663']
Engleski Pacijent za Bosingwu u svojoj posljednjoj kolumni :ÄŒini sve kako bi protivničkim napadačima boravak u šesnaestercu učinio što ugodnijim.
[/quote]
Upravo tako..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.