Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se. Bozzy jednostavno nije dovoljno kvalitetan za ono što se igramo na ovom nivou nogometa. Nadam se da će mu Andre ubrzo pokazati izlazna vrata. Prebaciti Baneta za stalno na desnog beka, promovirati Billya Clifforda kao rezervnog i držati Ferreiru za svaki sluÄaj.

• Autor

Slažem se. Bozzy jednostavno nije dovoljno kvalitetan za ono što se igramo na ovom nivou nogometa. Nadam se da će mu Andre ubrzo pokazati izlazna vrata. Prebaciti Baneta za stalno na desnog beka, promovirati Billya Clifforda kao rezervnog i držati Ferreiru za svaki sluÄaj.

Billyja? Misliš Kanea? :D

• Autor

Da, Billya. Kane je još zelen, dok je ovaj prvi imao pre-season i dosta treninga s prvim timom.

Mah, isto mi ne leži Billy najbolje na beku, dosta je kreativan, i vjerujem da bi to trebalo probati iskoristiti u srcu veznog reda.

• Autor

Vidim dobice poziv protiv BiH i ako bude igrao eto prilike za Lulica po lijevoj strani da pravi dar mar

Majko mila sto ce to bit ako ovaj debilikos bude igro...pa Lulic moze okretat bez problema i najbolje bekove a kamoli ovoga...Bosna ide na Euro!

Majko mila sto ce to bit ako ovaj debilikos bude igro...pa Lulic moze okretat bez problema i najbolje bekove a kamoli ovoga...Bosna ide na Euro!

mislim da ce Lulic igrati desnog beka, jer je Mujdza povrijedjen a Salihovic ce preci lijevo... ali moze njega i on okretati kako hoce...

• Autor

mislim da ce Lulic igrati desnog beka, jer je Mujdza povrijedjen a Salihovic ce preci lijevo... ali moze njega i on okretati kako hoce...

Nema smisla Lulica stavljati u defenzivu, ofenzivno je po meni najbolji igraÄ kojeg je BiH ikad imala.

Nema smisla Lulica stavljati u defenzivu, ofenzivno je po meni najbolji igraÄ kojeg je BiH ikad imala.

znam i ja da je Lulic predobar u ofanzivi ali isto tako je predobro odigrao i protiv Rumunije na beku... evo bas gledam ko je sve pozvan i mislim da niko drugi ne bi bolje odigrao tu poziciju od Lulica...

Sta AVB vidi u njemu ?

portugalca, :-PPP

• Autor

Dabogda se raspo, kretenu glupi, hajde jednom pogriješiti pa i drugi put oprošteno, al ovo je 4 gola s njegove strane, punoglavac -.-

koja cetiri frende moj aloooo on je popusio pola golova protiv swanseaja i slicnih -.-

koja cetiri frende moj aloooo on je popusio pola golova protiv swanseaja i slicnih -.-

dobro, al gledao sam ja samo dvije zadnje tekme -.-

Ne može za njega AVB igrat ba...

nemozeeee igrati za njegaaa ali moze skontati da je losss pravoo i da ga treba mijenjatiii ja bi probao luiza staviti na njegovo mjestoo a stoperi alex-terry :)

Bosingwa nije loš ali ipak treba Ivanoviću dati priliku na beku sa Luizom i Terryjem u sredini.

Loš je, brate. Prosjek prosjeka. Bane podhitno mora na desnu stranu.

Loš je, brate. Prosjek prosjeka. Bane podhitno mora na desnu stranu.

A nemogu reÄ da je loš, ima puno gorih. Ali loš je za Chelsea, to sigurno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.