29. oktobar 2011.14 god. comment_4991 Zasigurno zaslužuješ da odeš iz kluba, jer je Chelsea prevelik klub u kojem se u zadnje vrijeme veoma loše snalaziš. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_5046 Slažem se. Bozzy jednostavno nije dovoljno kvalitetan za ono što se igramo na ovom nivou nogometa. Nadam se da će mu Andre ubrzo pokazati izlazna vrata. Prebaciti Baneta za stalno na desnog beka, promovirati Billya Clifforda kao rezervnog i držati Ferreiru za svaki sluÄaj. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5049 Slažem se. Bozzy jednostavno nije dovoljno kvalitetan za ono što se igramo na ovom nivou nogometa. Nadam se da će mu Andre ubrzo pokazati izlazna vrata. Prebaciti Baneta za stalno na desnog beka, promovirati Billya Clifforda kao rezervnog i držati Ferreiru za svaki sluÄaj. Billyja? Misliš Kanea? :D Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_5053 Da, Billya. Kane je još zelen, dok je ovaj prvi imao pre-season i dosta treninga s prvim timom. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5054 Da, Billya. Kane je još zelen, dok je ovaj prvi imao pre-season i dosta treninga s prvim timom. Mah, isto mi ne leži Billy najbolje na beku, dosta je kreativan, i vjerujem da bi to trebalo probati iskoristiti u srcu veznog reda. Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5193 Vidim dobice poziv protiv BiH i ako bude igrao eto prilike za Lulica po lijevoj strani da pravi dar mar Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5197 Vidim dobice poziv protiv BiH i ako bude igrao eto prilike za Lulica po lijevoj strani da pravi dar mar Majko mila sto ce to bit ako ovaj debilikos bude igro...pa Lulic moze okretat bez problema i najbolje bekove a kamoli ovoga...Bosna ide na Euro! Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5238 Majko mila sto ce to bit ako ovaj debilikos bude igro...pa Lulic moze okretat bez problema i najbolje bekove a kamoli ovoga...Bosna ide na Euro! mislim da ce Lulic igrati desnog beka, jer je Mujdza povrijedjen a Salihovic ce preci lijevo... ali moze njega i on okretati kako hoce... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5245 mislim da ce Lulic igrati desnog beka, jer je Mujdza povrijedjen a Salihovic ce preci lijevo... ali moze njega i on okretati kako hoce... Nema smisla Lulica stavljati u defenzivu, ofenzivno je po meni najbolji igraÄ kojeg je BiH ikad imala. Prijavi
1. novembar 2011.14 god. Autor comment_5379 Zabraniti broj 17 za budućnost u Chelseaju, da ga više nikad nitko ne nosi, da nas ne podsjeća na ovog kretena <_< Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5385 Nema smisla Lulica stavljati u defenzivu, ofenzivno je po meni najbolji igraÄ kojeg je BiH ikad imala. znam i ja da je Lulic predobar u ofanzivi ali isto tako je predobro odigrao i protiv Rumunije na beku... evo bas gledam ko je sve pozvan i mislim da niko drugi ne bi bolje odigrao tu poziciju od Lulica... Sta AVB vidi u njemu ? portugalca, :-PPP Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5387 Sta AVB vidi u njemu ? I ja se isto pitam svaki put kad ga vidim na terenu. :rolleyes: Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5388 Dabogda se raspo, kretenu glupi, hajde jednom pogriješiti pa i drugi put oprošteno, al ovo je 4 gola s njegove strane, punoglavac -.- Prijavi
1. novembar 2011.14 god. Autor comment_5390 Dabogda se raspo, kretenu glupi, hajde jednom pogriješiti pa i drugi put oprošteno, al ovo je 4 gola s njegove strane, punoglavac -.- koja cetiri frende moj aloooo on je popusio pola golova protiv swanseaja i slicnih -.- Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5392 nije bosingwa kriv sto je losss kriv je jebeni aVb sto ga i dalje stavlja da igraaa :@ Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5396 koja cetiri frende moj aloooo on je popusio pola golova protiv swanseaja i slicnih -.- dobro, al gledao sam ja samo dvije zadnje tekme -.- Ne može za njega AVB igrat ba... Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5397 ja se zaista nadam da on nece dobiti sansu vec sljedecu utakmicu... mislim da bi to bilo previse u svakom smislu... Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5400 nemozeeee igrati za njegaaa ali moze skontati da je losss pravoo i da ga treba mijenjatiii ja bi probao luiza staviti na njegovo mjestoo a stoperi alex-terry :) Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5407 Bosingwa nije loš ali ipak treba Ivanoviću dati priliku na beku sa Luizom i Terryjem u sredini. Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5411 Bosingwa nije loš ali ipak treba Ivanoviću dati priliku na beku sa Luizom i Terryjem u sredini. Loš je, brate. Prosjek prosjeka. Bane podhitno mora na desnu stranu. Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5418 Loš je, brate. Prosjek prosjeka. Bane podhitno mora na desnu stranu. A nemogu reÄ da je loš, ima puno gorih. Ali loš je za Chelsea, to sigurno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.