Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Bosingwa (2008-2012, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja ga tamo na poluvremenu na temi o utakmici nahvalio na sva zvona, a on uradi ono sta je uradio, ko da sam ga ukleo :D Sreća da je se na kraju sve dobro završilo, i s izuzetkom te greške odigrao je stvarno sjajnu utakmicu, bravo Bozzy!
  • Odgovori 415
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj danas od fenomenalne do kriminalne partije. Prvo poluvrijeme i do one greške je bio fantastičan, u odbrani neprelazan, dok naprijed nije plaho ni išao.

Al onda doÄ‘e njegov momenat i zajebe stvar. Nakon toga puhalo je na njegovoj strani, nevjerovatno. Eto digao je danas trofej, nek ga i 19. digne i onda ADIO. Sve najbolje, ali s nekim drugim timom, nas poštedi.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1336244483' post='45765']
To sto je zajebo umalo da bude dovoljno da sve zajebe.....

Na leto mu se jednostavno zahvaliti.....
[/quote]

točno to, bio dobar dobar i onda usere gol -.- nakon toga ona rupa Downing je radio od njega šta je htio, nisi ti moj Boss kalibar ni za FK Jablanovac a kamoli Chelsea
  • 2 sedmice kasnije...
http://www.index.hr/euro-2012/clanak/bentov-iznenadjujuci-popis-za-euro-portugalci-bez-fernandesa-nelsona-carvalha-i-bosingwe/615068.aspx

Znači gotovo je on sa repkom...Nadam se i sa Chelseajem ovog ljeta.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337066213' post='48702']
[url="http://www.index.hr/euro-2012/clanak/bentov-iznenadjujuci-popis-za-euro-portugalci-bez-fernandesa-nelsona-carvalha-i-bosingwe/615068.aspx"]http://www.index.hr/...gwe/615068.aspx[/url]

Znači gotovo je on sa repkom...Nadam se i sa Chelseajem ovog ljeta.
[/quote]

Pridruzujem se nadanju :)
Sta smo sve ocekivali od njega - pokazao je upravo suprotno. Sad sam malo u ekstazi i mozda sam i previse subjektivan, al cini mi se da je Riberya skoro pa strpao u dzep. Bravo Bozzy!
I nema veze, nek siluje taj pehar, nek je on kod nas pa sve da ga Jose ne pusta nikako iz ruku, meni je svejedno. Zaslužio je!
Jesam rekao da se nebojim za Bosingwu da ce odigrati odlicnu utakmicu ? Jesam rekao da je on za velikih utakmica ?

Veoma , Veoma dobra partija sinoc , cak je imao i nekoliko prodora i dobrih poteza .

Nadem se da na ljeto ides iz kluba .
Da ne poveruje covek,kako je sinoc odigrao dobro?imao je gresaka,ali to se zaboravlja,pamti se da je on prisvojio pehar kao da je njegov i ko zna,mozda mu ga Roman i pokloni.
Ali bukvalno su svi primetili da se on gurao da diže pehar, pa da se penje, da bude u krupnom planu... xD
nema veze, svaka mu čast!
[quote name='Zxenox95' timestamp='1337502634' post='50209']
Ali bukvalno su svi primetili da se on gurao da diže pehar, pa da se penje, da bude u krupnom planu... xD
nema veze, svaka mu čast!
[/quote]
Drogba pokusava da ih razmakne ali se nedaju, nema veze svi trebaju uzivati u tom trofeju
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554825_357548924312721_166850193382596_928545_45058025_n.jpg[/img]

Ne bi me cudilo da ga je kuci odnio hahahha :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.