1. februar 2012.14 god. comment_22224 najgori adut AVB-a ove sezone , nista nije uradio , ne znam stvarno najbolje je da ga prodaju a nađu kvalitetniju zamjenu. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22226 Iako je dao go ( da mi je znati gdje je on ubacio u turbe) opet po ko zna koji put je bio jedan od najlosijih . Nisi ti jednostavno kvalitet za Chelsea Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22259 [quote name='Blues_95' timestamp='1328104277' post='22226']Iako je dao go ( da mi je znati gdje je on ubacio u turbe) opet po ko zna koji put je bio jedan od najlosijih . Nisi ti jednostavno kvalitet za Chelsea[/quote] da bar nije dao taj gol... ovako je AVB uvjeren da smo odigrali fantastičnu utakmicu protiv velesile Swansea Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22265 Sto je najgore vjerovatno ce igrat na lijevom beku protiv Uniteda.. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22343 Ipak je sinoc bio autogol, na nasu srecu Bosingwa ga nije postigao... Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22350 [quote name='Adis988' timestamp='1328127981' post='22343'] Ipak je sinoc bio autogol, na nasu srecu Bosingwa ga nije postigao... [/quote] hahhahah probudia me njegov gol iz sna Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22351 Džaba to, kad je on kod AVB-a uvijek tu negdje, oko prvog sastava iako bi trebao biti što dalje od istog. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22354 Ne, Bosinwga je odličan bek, bolji je od Baneta ([b]2 glasova[/b] [7.69%]) jedan je moj, čisto da ispunim kvotu sarkazma za danas Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25890 [quote name='Kalouda' timestamp='1329080238' post='25876'] Ne znam zašto ga Andre i dalje forsira... [/quote] Što ne odeš na temu recimo A. Colea, pa tako napišeš?? Ni sekunde nije bolji od Bosingwe. Čak je Bosingwa objasnio mu kako se igra, na lijevom beku protiv manche... Slažem se ja sa vama da on nije dovoljno kvalitetan za nas, da može biti zamjena i dobit priliku u nekim situacijama kad niko drugi ne može.. Al opet kolko ste navalili na njega, kao da jedini ne zna igrati, a ima puno lošijih.. Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25906 [quote name='how yes no' timestamp='1329082290' post='25890'] Što ne odeš na temu recimo A. Colea, pa tako napišeš?? Ni sekunde nije bolji od Bosingwe. Čak je Bosingwa objasnio mu kako se igra, na lijevom beku protiv manche... Slažem se ja sa vama da on nije dovoljno kvalitetan za nas, da može biti zamjena i dobit priliku u nekim situacijama kad niko drugi ne može.. Al opet kolko ste navalili na njega, kao da jedini ne zna igrati, a ima puno lošijih..[/quote] Čekaj ti si pored ovog tulipana našo vrijeđat Colea????? Cole je nama bio među najvažnijim karikama momčadi zadnjih sezona, i nismo trebali brinuti o lijevom beku godinama radi njegove konstantosti, dapače, lani je proglašen Engleskim igračem godine. Ono što hoću reći je da je Cole zaslužio respect za sve što je učinio za ovaj klub, dok ovaj tulavac nije u stanju ni razdvojit obrve, a ako ga se ti usudiš uspoređivat s Coleom, veći si tulavac od njega. Idući put kad Tito, Terry ili Lamps odigraju par loših utakmica u nizu objesi i njih za jaja, samo tako, pravi si mi.. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25916 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329086766' post='25906'] Čekaj ti si pored ovog tulipana našo vrijeđat Colea????? Cole je nama bio među najvažnijim karikama momčadi zadnjih sezona, i nismo trebali brinuti o lijevom beku godinama radi njegove konstantosti, dapače, lani je proglašen Engleskim igračem godine. Ono što hoću reći je da je Cole zaslužio respect za sve što je učinio za ovaj klub, dok ovaj tulavac nije u stanju ni razdvojit obrve, a ako ga se ti usudiš uspoređivat s Coleom, veći si tulavac od njega. Idući put kad Tito, Terry ili Lamps odigraju par loših utakmica u nizu objesi i njih za jaja, samo tako, pravi si mi..[/quote] Zna se dobro ko je taj tulavac ovdje... Ti mi našao pričat o tome, a šta si sve pisao o Lampardu.. Pametniji bi bio, da se ne javljaš, kad o ovome raspravljamo. A to što je Cole bio dobar prethodnih sezona, šta ću mu ja. Bitna je sadašnjost, a u sadašnjosti nema prevelike razlike među njima... Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25923 @how yes no - brate griješiš što jest jest, punoglava ne možeš poredit sa Coleom. Taj punoglavac je jedan po meni od najgorih igrača. zašto? zato što previše drži loptu kod sebe, treba je se što prije rješavati, kakvi su to njegovi centaršuti i ubavi? nikakvi. Druga stvar u svemu tome jest da njegova odbranbena igra se ni ne primijeti, pa koliko smo mi golova primili gore na krilu? ne zna ih se broj. Al jedina stvar što me zanima jest to forsiranje, glupo bi bilo ako je na nacionalističkoj osnovi što je on Portugalac, ali ne znam razlog? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25955 [quote name='how yes no' timestamp='1329082290' post='25890'] Što ne odeš na temu recimo A. Colea, pa tako napišeš?? Ni sekunde nije bolji od Bosingwe. Čak je Bosingwa objasnio mu kako se igra, na lijevom beku protiv manche... Slažem se ja sa vama da on nije dovoljno kvalitetan za nas, da može biti zamjena i dobit priliku u nekim situacijama kad niko drugi ne može.. Al opet kolko ste navalili na njega, kao da jedini ne zna igrati, a ima puno lošijih.. [/quote] Brate, tamo na temi utakmice protiv Evertona sam napisao da je A.Cole bio naš drugi po redu najgori igrač (čini mi se da je drugi ili treći). I protiv ManU u gostima, dobro se sjećam bio je loš, Valencia ga je probio ko djete neko. Ali, zašto bih pisao da ne valja kad igra dobro. Samo te dvije utakmice nije igrao dobro, možda još neku - imam slabo pamćenje. Ali on ima 7 asistencija, drugi asistent ekipe. Gdje je Bosingwa? Koliko je Aš puta probio i centrirao? Koliko je puta učestvovao u akciji? Hiljadu. I zato je suludo upoređivati A. Colea i Bozzya. Bosingwi hvala na onoj asistenciji Maloudi protiv WBA i na golovima protiv Norwicha (tad je igrao dobro) i sad na golu protiv Swansea... Ne znam je li išta još dobro donio našoj ekipi. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25969 [quote name='Kalouda' timestamp='1329121374' post='25955'] Brate, tamo na temi utakmice protiv Evertona sam napisao da je A.Cole bio naš drugi po redu najgori igrač (čini mi se da je drugi ili treći). I protiv ManU u gostima, dobro se sjećam bio je loš, Valencia ga je probio ko djete neko. Ali, zašto bih pisao da ne valja kad igra dobro. Samo te dvije utakmice nije igrao dobro, možda još neku - imam slabo pamćenje. Ali on ima 7 asistencija, drugi asistent ekipe. Gdje je Bosingwa? Koliko je Aš puta probio i centrirao? Koliko je puta učestvovao u akciji? Hiljadu. I zato je suludo upoređivati A. Colea i Bozzya. Bosingwi hvala na onoj asistenciji Maloudi protiv WBA i na golovima protiv Norwicha (tad je igrao dobro) i sad na golu protiv Swansea... Ne znam je li išta još dobro donio našoj ekipi. [/quote] bosingwini centarsutevi su nabolji citiram komenatatora : ovo je dobra prilika ubacaj bosingwe iiiiiiiiiiiiiiiiii iza gola Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25971 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329126556' post='25969'] bosingwini centarsutevi [b]su nabolji[/b] citiram komenatatora : ovo je dobra prilika ubacaj bosingwe iiiiiiiiiiiiiiiiii iza gola [/quote]najbolji za navijace Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25996 [quote name='Kalouda' timestamp='1329121374' post='25955'] Brate, tamo na temi utakmice protiv Evertona sam napisao da je A.Cole bio naš drugi po redu najgori igrač (čini mi se da je drugi ili treći). I protiv ManU u gostima, dobro se sjećam bio je loš, Valencia ga je probio ko djete neko. Ali, zašto bih pisao da ne valja kad igra dobro. Samo te dvije utakmice nije igrao dobro, možda još neku - imam slabo pamćenje. Ali on ima 7 asistencija, drugi asistent ekipe. Gdje je Bosingwa? Koliko je Aš puta probio i centrirao? Koliko je puta učestvovao u akciji? Hiljadu. I zato je suludo upoređivati A. Colea i Bozzya. Bosingwi hvala na onoj asistenciji Maloudi protiv WBA i na golovima protiv Norwicha (tad je igrao dobro) i sad na golu protiv Swansea... Ne znam je li išta još dobro donio našoj ekipi. [/quote] Glupo bi bilo reći da je Jose bolji od Colea, naravno da nije. Ali u posljednje vrijeme, nije samo ova tekma, već malo duži period on slabo igra. Tako da trenutno nema velike razlike, mora se priznati. Eto vidjeli ste, protiv Evertona, cijelu tekmu nije ništa napravio, izađe, uđe Ryan i odma centaršut i dobra prilika pred golom. Cole nije u formi, možda je razlog i umor, jer frajer igra svaku tekmu, a bgm i godina ima. Vrijeme je da se Bertrand počne forsirati, da Cole polahko počne prepuštati mjesto mlađem. Zbog budućnosti. Ružno je reći, al zaista nije mi žao zbog njegove povrede, nek odmara oju sedmicu samo da Ryan zaigra malo. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26000 [quote name='how yes no' timestamp='1329132584' post='25996'] Cole nije u formi, možda je razlog i umor, jer frajer igra svaku tekmu, a bgm i godina ima. Vrijeme je da se Bertrand počne forsirati, da Cole polahko počne prepuštati mjesto mlađem. Zbog budućnosti. Ružno je reći, al zaista nije mi žao zbog njegove povrede, nek odmara oju sedmicu samo da Ryan zaigra malo. [/quote] Pa i kada nije igrao (protiv Manchestera) igrao je Bossy na beku . Samo ne znam sta nevalja u formaciji : Ivanovic --Luiz -- Terry -- Cole ??? Zasto AVB eksperimentise sa Ivanovicem na stoperu kada imamo Cahilla , Bosingwu na beku kada imamo Ryan-a ... Ne znam zaista Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26035 Bosingwa je s razlogom kritikovan. Faktički, on je samo možda dva mjeseca svoje karijere u Chelseaju bio dobar, ostalo je sve veoma veoma loše. Jedan od rijetkih pogodaka Carla prošle sezone je 'uklanjanje' Bozzya iz sastava. Koštao nas je primljenog gola u najvažnijoj utakmici sezone (LP protiv Manche na Stamfordu). Nema više opravdanja za njegove užasne partije. Bila je ta teška povreda poslije koje on više nije isti i klub to treba prihvatiti te ga se riješiti. Ivanović mora biti permanetno prekomandavan na poziciju desnog beka. Nemoguće je više trpiti ono što dotični radi na utakmicama Chelseaja i stvarno mi nije jasno kako od toliko ljudi ne može primijetiti da on ne smije prismrditi terenu. Pa jebote, 5. minut utakmice frajer ima aut i baca ga u sredinu, pravo na nogu njihovom igraču. Djecu od 10. godina se uči osnovni element pri izvođenju auta: ako nema nikog potpuno slobodnog, bacaj uz liniju. Al ovaj ni to ne zna. Naravno primamo gol nakon što on opet kasni zatvoriti iza Baneta i njegov igrač zabija. Ja bih ga iste sekunde izvadio van. Da ne govorim kako lopte uštopati ne zna, centaršut koji pogađa nekog našeg igrača u 16m je naučna fantastika, duga lopta na drugu stranu također, u defanzivi je smiješan, a ni brz kakvim ga smatraju nije. Get the fuck out of my club ! Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26037 Sinoć sam nešto razmišljao i nikako nisam mogao biti pametan i skontati zašto je Cahill bio na klupi protiv Evertona, a desno Bosingwa... Ne znam što smo uopšte dovodili Cahilla kad i kod povrede jednog štopera on može tu staviti Baneta a desno Bosingwu. Zašto čovjek toliko forsira Bosingwu, da mi kćerku ne karinđa ili nešto takvo? Ne znam zaista, nisam pametan... Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26038 [quote name='reLo' timestamp='1329139893' post='26037'] ..Ne znam zaista, nisam pametan... [/quote] Nek` si prizno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.