7. juni 2019.7 god. comment_287171 Hvala na toploj dobrodošlici. Došao bi ja i ranije da sam znao da se ponovo radi forum, nedostajao mi je Relo je Roman ovog foruma. Slabo sam na fb, jel i dalje Relo bocka sa vremena na vreme komentarima? Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287179 Hvala na toploj dobrodošlici. Došao bi ja i ranije da sam znao da se ponovo radi forum, nedostajao mi je Relo je Roman ovog foruma. Slabo sam na fb, jel i dalje Relo bocka sa vremena na vreme komentarima? ma kakvi, sad mu kosovari vode fejs stranicu ja dislajkao vec neko vrijeme, postedi se onog smeca Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287733 Da li neko ima snimljenu utakmicu Celzi - Arsenal, finale lige europe. Imam snimke svih finala u takmicenjima gdje je Celzi ucestvovao ali sam propustio da snimim ovaj mec. Da li se mozda moze skinuti sa nekog sajta? Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288749 Molim mjerodavne da pokrenu anketu za gašenje foruma dovoljno da se preimenuje u chelseacroatia i eto priliva novih kvalitetnih forumaša Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288757 dovoljno da se preimenuje u chelseacroatia i eto priliva novih kvalitetnih forumaša Bez Hrvata ništa Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288801 fun fact kad su hrvati ovde bili, ovaj forum je dozivljavao svoj prajm tajm Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288804 fun fact kad su hrvati ovde bili, ovaj forum je dozivljavao svoj prajm tajm I ti si Hrvat Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288812 ja potkatoliceni pravoslavac A zasto ih nema? zato sto ih je admin otjerao, iako su imali veliki doprinos ovome forumu hajd sto je otjerao Tinmara kojeg sam nekako najvise cjenio, ali sto je otjerao Gandalfa koji nam je djelio ovde cak i rekvizite pa i ulaznice. Ja sam od njega bio dobio ulaznicu od Chelsea kad su igrali finale fa cupa protiv uniteda jos onda kad nam je Demba predvodio napad, dobio ulaznicu za posjetu Stamford Bridga i jos dosta toga hvala reli koji je uspio da upropasti ovaj forum, ne mozes vise ni avatara promjeniti koliko je forum grohnuo od njegove nebrige Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288833 Stari duga priča, ukratko oni su bili voljni da se zalazu vise oko foruma i portala koji je nekad bio, medjutim relo tad bila pucala nejebica zesca, to drugi mogu potvrditi i naravno okrenuo na politku i nacionalizam kako je on to najbolje znao i eto, doslo do svadje i ljudi se povukli sa ovog foruma i napravili i pokrenuli samostalno udruzenje chelsea croatia nakon toga, nazalost jos do sad nisu napravili svoj forum, ali se nadamo da ce uskoro i to, nikad nije kasno nije samo hrvate otjerao nego je otjerao i jos dobrih forumaša kao što je Vinko bio, ali to je sad vec dalja proslost, posljedice se i dalje osjete nazalost, nakon toga kvalitet ovog foruma se srozao na nivo na kojem je trenutno sad jbt sta da ti kazem, imali smo prije i zenske na forumu, steta sto nisi tad bio, da si vidio kako je tad kutija gorila, Zemo najaktivniji bio na kutiji uvjerljivo, a sad jedva da udje na forum. od genuine hrvata koji je ostao jeste caeruleus, ali ni njega nema toliko vise, mada uleti ponekad srecom. ala pa ovde bi se mogle samo takve priče ispričati čega je svega bilo na ovom forumu, 2012te je gorilo sve. ali da ne bude sve tako crno, valjao je meni ovaj forum, upoznao sam raje, kao sto je sugradjanij wajzara, pa onda diablo, kun, relo, srećko aka rogex, i meni najdrazi pidy, jbt taj čovjek je vrtio fudbal oko malog prsta, kad sjednes s njim pršti historija o fudbalu i statistika igrača iz njega. Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288835 Bas finu ekipu si nabrojao. Bilo je tu jos zanimljivih faca Dubrovcanin, Kalouda itd Cak smo prije imali i clanstvo, organizovali zajednicko gpedanje utakmica po gradovima itd itdSjecam se ako ne udjes na forum 2 dana, moras utrositi 3 sata da sve procitas i nije to bilo puko bacanje postova nego kvalitetne diskusije.Ne moze se sve prebaciti ni reLi, na kraju krajeva on je i najzasluzniji za to zlatno doba foruma. Naravno da ostaje zal na kakve je grane spalo ali opet fino je uci i procitati koji post, nekad se nadje i dobar post.BTW gdje reLo, jel uopste aktivan, jel se ozenio, jel zavrsio medicinu? Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288840 Ja sam u ta neka, kako ih zovete, zlatna vremena pratio facebook stranicu i ne znam da li sam i znao za postojanje foruma. Portala se jako dobro sjećam, bila je sa strane lista strijelaca u tekućoj sezoni, vječna lista strijelaca i vječna lista igrača po broju nastupa. Stranica je tad bila dosta aktivnija nego sada. Ove sezone sa stranice možemo pročitati samo servisne informacije da je bila utakmica, da je poluvrijeme i da se završila. Prošle sezone je bilo malo više sadržaja, a o onim ranijim da ne govorim. Trenutno je situacija takva da mi je ta stranica samo na following i da postoje stranice na istu temu koje čak imaju i više lajkova, a o aktivnosti da i ne govorim. Žao mi je što je onaj portal ugašen i što više ne postoji. Imalo se šta pročitati i mislim da smo u to vrijeme samo mi imali pravi portal, dok su drugi klubovi imali samo blogove. A za forum.. Šta da kažem što već ne znate. Uočio sam odmah da je jednog dana u 2012. godini bilo 135 aktivnih korisnika u tom danu. Danas se jedva napuni ona kolona ispod poslije utakmice omiljenog nam kluba. Žao mi je što je tako i nadam se da to nema nikakve veze s tim što više nismo prvaci Europe i tome slično. Sad sam eto saznao da nema veze s tim, nego da su pojedini "otjerani". Prijavi
25. august 2019.7 god. comment_288841 Istina. Kad se samo sjetim zlatnih rasprava o Torresu. Tu smo znali 50 postova na dan ispisat. I kako ste rekli. Ako se nisi prijavio 1 dan, a kamoli 3 dana imao si što čitat jedno vrijeme. Šteta što je sve otišlo i krivi smjer i zato se nadam da će se napravit croatia forum i da će se vratit pojedini članovi. Prijavi
25. august 2019.7 god. comment_288842 Ne mislim da je Relo tu nešto kriv, jednostavno forumi danas nisu toliko popularni, pogledajte koji su sve forumi pomrli i sve vam je jasno. Danas to nije popularan vid komunikacije na internetu. Mnogi ljudi su napustili forum bez nekih vellikih razloga, naravno ima i ovih drugi, ali eto. I istina je da je mnogo više ljudi bilo tu kad je Chelsea bio prvak Evrope i bio praktično u samom vrhu. To govori o mnogim navijačima. Doduše neki su samo prerasli tu fazu. Prijavi
25. august 2019.7 god. comment_288844 A danas su forumi sve manje zastupljeni u vrijeme drustvenih mreza, a i neki jednostavno odu, tj. ne da im se vise a novih ljudi nema. Adi je zadnji od tih novijih koliko vidim. U to vrijeme nazalost nisam ni znao za ovaj forum niti me to nesto zanimalo Prijavi
25. august 2019.7 god. comment_288850 Dosta se ljudi i ozenilo pa nema vremena za forum. Slazem se. Žene su krive Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289123 Forum će ponovo procvjetsti. Admin se nakon zavrsenog fsksa i sezone na Jadranu vratio. Osnivačeva lijevs ruks. Podrzavam da su krtice i izdajnici otherabi. Pritom ne mislum ns sve Hrvste nego Filipa. Tinmara i Dubra prije svegs. Sjajo igrano i ostvsrujemo Romanov san. Duhovni vođaprvi put poslije 2012 moze biticsretann. Učinili uslogu doveli ikonu bili bolji od Lpvpa ba pebale. Imano Abrahama. Tonotua odouacLoftus. Nsjbolja stvsrvje odlszakvluizs Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289124 Izgubio sam se na: "Tonotua odouacLoftus. Nsjbolja stvsrvje odlszakvluizs" Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289125 Ne znam baš koliko je portal potreban, to je dosta posla a ne znam koliko doprinosi baš oživljavanju foruma. Ali ako imate volje, super. Recimo za početak možete vratiti rubriku lige prvaka u natjecanja umjesto europa lige. Isto tako ima dosta zalutalih tema, treba malo to ažurirati, npr. Bats je još na posudbi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.