18. august 2022.4 god. comment_332356 s obzirom na Diablov uspon u poslednjih godinu dana bilo bi zanimljivo videti susret njega i čuvenog forumaša "gospodin posebni" to bi bio mislim sudar titana Prijavi
18. august 2022.4 god. comment_332362 2 hours ago, chiba said: s obzirom na Diablov uspon u poslednjih godinu dana bilo bi zanimljivo videti susret njega i čuvenog forumaša "gospodin posebni" to bi bio mislim sudar titana Na niske grane pao je Diablo ovga leta... Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332368 Koji je ono lik bio gospodin posebni ? Sjećam se nicka ali nikako da se sjetim kakva je glava bio, čim mi se spomene neko sa posebnim potrebama sjetim se Srećka maloumnog Prijavi
19. august 2022.4 god. Autor comment_332372 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Koji je ono lik bio gospodin posebni ? Sjećam se nicka ali nikako da se sjetim kakva je glava bio, čim mi se spomene neko sa posebnim potrebama sjetim se Srećka maloumnog Bagi Arežina. Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332373 11 hours ago, chiba said: s obzirom na Diablov uspon u poslednjih godinu dana bilo bi zanimljivo videti susret njega i čuvenog forumaša "gospodin posebni" to bi bio mislim sudar titana Ne kontam. De malo detalja o tom gdinu Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332374 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Koji je ono lik bio gospodin posebni ? Sjećam se nicka ali nikako da se sjetim kakva je glava bio, čim mi se spomene neko sa posebnim potrebama sjetim se Srećka maloumnog Ništa u negativnom kontekstu, ali bio je sve pod konac, prevodio/objavljivao vesti na portalu čini mi se, pratio sve izvore, ako neko posta nešto neprovereno on ga demantuje ali sve kratko, koncizno , čini mi se da je slabo ili nikako pisao nešto mimo toga (spam headquarters) nije imao ove clickbait postove kao nama dragi diablo, čovek iz naroda Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332375 28 minutes ago, reLo said: Bagi Arežina. To je ime i prezime? Sjećam se tog imena iako nisam bio na forumu, pisao je kad je bio portal Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332377 Najbolji forumas je bio onaj Eden Hazard (10). Kakva je to legenda bila, doslovno je svaki put kontrirao, ako 20 forumasa jedno misli on misli drugo i maksimalno spamuje to svoje. Ne znam sta je uradio pa zavrsio banovan. Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332378 nemoj da se iznenadiš da je on i dalje tu negde medju nama Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332381 3 hours ago, ker said: Najbolji forumas je bio onaj Eden Hazard (10). Kakva je to legenda bila, doslovno je svaki put kontrirao, ako 20 forumasa jedno misli on misli drugo i maksimalno spamuje to svoje. Ne znam sta je uradio pa zavrsio banovan. Ako se dobro sjecam poceo da psuje forumasima, valjda se uvukao previse u taj kontraski stav Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332385 Sjećam se sad gospodina posebnog, čak ga imam i u prijateljima na fb Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332792 Mislim da nema potrebe da otvaramo temu za odlazak na utakmice još uvijek i jer su prilike rijetke ali evo ovde možemo da se damo u odlazak na tekmu Dinamo Chelsea Pišite sve što znate o kupovini utakmica, Zagrebu, i šta znam o čemu već, čim prije izađu datumi da se pokušamo snaći. Bude li za ovu tekmu u Zagrebu onaj kurčev termin u 18h roknuću nekog Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332799 sto ti smeta ako je u 18h? ko je bas zainteresovan da ide neka se javi. ja jesam, ali vjerovatno cu ja biti gore kuci u krajini, pa cu caskom do zagreba, meni bi taj recimo termin u 18h i valjao da se odmah istu noc mogu vratiti kuci, no bum vidil opet. ajme jedva cekam da cujem poezije kuna i diabla . Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332803 Ja cu naravno ici, samo da vidim karte kako idu. Nadam se da nece srati, nego da ce nam dati gostujuce. Prijavi
26. august 2022.4 god. Autor comment_332805 Jebeno je to s kartama, koliko znam možeš ih dobiti samo ako si član, ako ispuniš neke uslove po pitanju bodova i sl. Prijavi
26. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332811 1 hour ago, reLo said: Jebeno je to s kartama, koliko znam možeš ih dobiti samo ako si član, ako ispuniš neke uslove po pitanju bodova i sl. Znam da su karte za Hajduk Villareal pukle za 6h, prednost kod uzimanja imaju članovi Hajduka naravno pa onda svi ostali. Ne znam kako kod Dinama to funkcioniše u Evropskim tekmama. Bilo bi od pomoći da nas infromiše neko. Kako god počinjem poseban režim treninga, šaljite pare za proteine, kreatine i hranu. Tamo će biti i oni iz Chelsea Croatia, odma na kraju utakmice ulećemo i bijemo one što su nas sjebali. Tj. ja ću da bijem, reLo je vjernik on će da se moli da ih bijem još više Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332838 Takodjer sam i ja zainteresovan za odlazak na utakmicu. Tesko da cemo imati bolju priliku od ove. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333037 Ja ne mogu da vjerujem kakav sam baksuz. Prvu jebenu utakmicu oni stave odmah u Zagreb, utakmica 6og ja na godišnem od 10og. I na sve to utakmica u 7 sati, pa majku mu jebem. Niti mogu autom stići, niti bi uzimao slobodan dan u pola sedmice, baš uz kurac, vidio sam da ima nekih aviona kučevih ali su cijene ludačke Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334023 Obrisao sam post koji je prijavljen vezan za "nacionaliste" iz razloga što iako nije direktno bio usmeren na nekog forumaša, takvo etiketiranje bilo koga, i na bilo koji način neće se tolerisati... da pojasnim isto, da je ker na bilo koji način, obrazložio zašto ne odobrava, zašto mu se ne svidja nečiji stav, mišljenje i šta ti ja znam, to ne bi bilo problem, to je i razlog zašto sam Drogbin post ostavio jel je jelte odgovorio i izneo soje vidjenje konkretne situacije.. ker neće biti banovan, pošto smatram da nije nešto strašno uradio, i da se treba zaustaviti samo na korekciji maloj Prijavi
7. septembar 2022.4 god. Autor comment_334025 Svaka čast chiba, tako se radi moderatorski posao. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334034 21 minutes ago, ker said: - Nisam stigao da ti kupim snacks juče nakon poraza, biće dupla tura odmah danas, miran budi Doduše, skontao sam što je kera podjebao post ali je drogba fino objasnio na šta je mislio tako da ono, langzam I chiba ne diraj mi kera Prijavi
8. septembar 2022.4 god. comment_334113 17 hours ago, chiba said: Obrisao sam post koji je prijavljen vezan za "nacionaliste" iz razloga što iako nije direktno bio usmeren na nekog forumaša, takvo etiketiranje bilo koga, i na bilo koji način neće se tolerisati... da pojasnim isto, da je ker na bilo koji način, obrazložio zašto ne odobrava, zašto mu se ne svidja nečiji stav, mišljenje i šta ti ja znam, to ne bi bilo problem, to je i razlog zašto sam Drogbin post ostavio jel je jelte odgovorio i izneo soje vidjenje konkretne situacije.. ker neće biti banovan, pošto smatram da nije nešto strašno uradio, i da se treba zaustaviti samo na korekciji maloj Nisam ispratio sta je ker napisao ali ne mogu da verujem da je drogbin posto ostao. Ja sam ga prvi prijavio, doduse bez nekog obrazlozenja ali svejedno. Da sam ja ono napisao i postavio sto je drogba odmah bih dobio ban. Kaze u postu: najljepši prekršaj i crveni jer ga nikada neću zaboraviti. Pa nece ga zaboraviti jer je hrvat a za nas srbe ima sasvim drugo znacenje i budi nelagodu jer je isti znacaj utakmica imala za obe ekipe. Boli uvo nekog coveka druge nacionalnosti za ovaj faul pa mu sigurno nije najlepsi prekrsaj i crveni u istoriji. Hocu da kazem koliko je drogba 11 subjektivan i pristrasan jer je hrvat i okej sve to, ali ne mora javno na forumu to pisati i postavljati video, nek ima malo osecaja da ima i ljudi druge nacionalnosti kojima to zasmeta. Aj da je neki normalan faul nego je ono krvnicki faul, mogao mu je okoncati karijeru. Osvrnuo bih se malo i na forumskog clana drogba 11. Nije mu prvi put da da propagira hrvate i dinamo, kako na chatboxu tako i u postovima i to ucestalo i to mu je uglavnom jedino i sto radi na forumu. Nemam nista protiv ali druze zar ne mozes normalno to da napises a ne velikim slovima sa pesmama dinama i slicno. Ovo je balkanski forum i takve stvari su nepotrebne. On je nacionalista (nije sovinista verovatno) sto je dobro i nemam nista protiv ali ne mora tu svoju osobinu da ispoljava ovde jer ovaj forum ne sluzi za to. I bez obzira da li se lik sprda ili je troler i slicno nema mesta takvim stvarima na ovom forumu. Ja sam znao da trolujem pa dobijem ban a lik je ozbiljan i nikom nista. Jos sad i ker nastrada ni kriv ni duzan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.