31. oktobar 2014.11 god. comment_191395 relo jel se uopšte ne može koristiti onaj stari dizajn? Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. Autor comment_191400 relo jel se uopšte ne može koristiti onaj stari dizajn? Ne može, obrisan. Jbga ako ti ovaj ne valja onda fakat ne znam šta da ti naštimam... Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191404 A dobro ajd naviću se ja nije problem.. samo ima par stvari koje me nerviraju.. osim toga što mi na ovom novom ne radi shoutbox, jutros sam editovao neki post i onda kasnije na koju god temu sam ušao pisalo mi gore POST JE EDITOVAN, ko kad piše da sam prijavljen.. a tako i sad zna pisati prijavljeni ste u koju god temu da udjem Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. Autor comment_191409 Znam, to je bug koji dolazi s ovom verzijom foruma koja je neovisna od izgleda... Moramo čekati novu verziju, jer smo na najnovijoj trenutno. To je bug koji se i meni desio kad sam se logovao, ali ta porukica mi je pisala jedno sat vremena, nakon toga sama od sebe nestala. Čak i da ima stari forum, i na njoj bi dobivao istu porukicu. Jednostavno, nije do izgleda već do verzije foruma. Rješenje je da si uvijek ulogovan, kao što je slučaj kod mene... Nemoj se nikad odjavljivati, jednostavno ugasiš računar i kad ga opet upališ bićeš ulogovan, nećeš se morati logovati. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196719 sutra ulazimo u jos jednu godinu postojanja ovog foruma i ove zajednice koje ne bi bilo bez benja i (pidya u pocetku) kad se sitin tog lita 2011 kad nas je avb preuzeo i kad je jos stari forum postoja kad nije bilo shoutboxa razgovor bia na temama igrac ta famozna ekipa: relo cae dubro whisper wisey elao 12 tore, moja malenkost , tinmar.kun. brane,riky,............ steta sta neki od njih vise nsiu clanovi neki se izgubili ali ovae zajednica puno napredovala ova zaednicae napredovala puno i nadan se da ce napredovat, ali zivot ide i mi starimo zato tu tribaju i novi clanovi ponijeti na plecima postali smo jedno svakodnenvni druzenjem, kad su bile poplave pa nije bilo 12tog bojali smo se stae snjin suosjecamo jednik s drugima i vlada dobra atmosfera za jos mnoge godineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196771 jel crv ovako pise kad se napije?Sent from my Nokia 909 Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204862 Imal ika opcija da obiljezim teme koje ne zelim da pratim tj da mi se ne prikazuju u novi sadrzaj E jbg ovo sam trebo pitat u pritanja prijedlozi..sorry sjebo sam se Prijavi
24. februar 2015.11 god. Autor comment_204876 Može, ali moraš pojedinačno svaku temu koju hoćeš da vidiš označiti da je pratiš, što znači da ti neće izbacivati ni nove teme dok ih ne označiš da pratiš. To je mukotrpan posao, što ukratko znači da ti se ne isplati. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204883 Baš nešto gledam koji su to ljudi koji svaki dan uđu na forum, logiraju se i to, ali uopće ne pišu. Neki od njih: XzibiT Witcher stifmeister True Blue 97 lukaku18 koja94 svabac Inhumanform Kakuta Cres Elvis Chelsea girl forever Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204904 Cae zaboravio si GoogLe i Bing, mada mislim da su oni neki Relovi botovi. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204918 Baš nešto gledam koji su to ljudi koji svaki dan uđu na forum, logiraju se i to, ali uopće ne pišu. ...................... bolje nego da su spameri kao neki ovde ^ :D Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204955 MRŠ eto ga spamer sa kretenskom profilnom hahahaha a mislio sam na Caeta :D Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204967 Baš nešto gledam koji su to ljudi koji svaki dan uđu na forum, logiraju se i to, ali uopće ne pišu. Neki od njih: XzibiT Witcher stifmeister True Blue 97 lukaku18 koja94 svabac Inhumanform Kakuta Cres Elvis Chelsea girl forever Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204969 Hahahah, skriveni bolesnik :D Vjerovatno uziva najvise u onim off topic temama :D Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205081 Možete li mi objasniti zašto slabo pripadnica ženskog roda ima na forumu? Nije mi jasno! Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205086 bolje je što su ružni jbt, da ih niko ne smije pogledat u facu, i još da malo smrde pa da im ne smije niko prić Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.