Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

A dobro ajd naviću se ja nije problem.. samo ima par stvari koje me nerviraju.. osim toga što mi na ovom novom ne radi shoutbox, jutros sam editovao neki post i onda kasnije na koju god temu sam ušao pisalo mi gore POST JE EDITOVAN, ko kad piše da sam prijavljen.. a tako i sad zna pisati prijavljeni ste u koju god temu da udjem

• Autor

Znam, to je bug koji dolazi s ovom verzijom foruma koja je neovisna od izgleda... Moramo čekati novu verziju, jer smo na najnovijoj trenutno.

To je bug koji se i meni desio kad sam se logovao, ali ta porukica mi je pisala jedno sat vremena, nakon toga sama od sebe nestala. Čak i da ima stari forum, i na njoj bi dobivao istu porukicu. Jednostavno, nije do izgleda već do verzije foruma.

Rješenje je da si uvijek ulogovan, kao što je slučaj kod mene... Nemoj se nikad odjavljivati, jednostavno ugasiš računar i kad ga opet upališ bićeš ulogovan, nećeš se morati logovati.

• 1 mjesec kasnije...

sutra ulazimo u jos jednu godinu postojanja ovog foruma i ove zajednice koje ne bi bilo bez benja i (pidya u pocetku)

kad se sitin tog lita 2011 kad nas je avb preuzeo i kad je jos stari  forum postoja

kad nije bilo shoutboxa razgovor bia na temama igrac

ta famozna ekipa: relo cae  dubro whisper wisey elao 12 tore, moja malenkost , tinmar.kun. brane,riky,............

steta sta neki od njih vise nsiu clanovi neki se izgubili ali ovae zajednica puno napredovala

ova zaednicae napredovala puno i nadan se da ce napredovat, ali zivot ide i mi starimo zato tu tribaju i novi clanovi ponijeti na plecima

postali smo jedno svakodnenvni druzenjem, kad su bile poplave pa nije bilo 12tog bojali smo se stae  snjin

suosjecamo jednik s drugima i vlada dobra atmosfera

za jos mnoge godineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• 1 mjesec kasnije...
Imal ika opcija da obiljezim teme koje ne zelim da pratim tj da mi se ne prikazuju u novi sadrzaj E jbg ovo sam trebo pitat u pritanja prijedlozi..sorry sjebo sam se

Baš nešto gledam koji su to ljudi koji svaki dan uđu na forum, logiraju se i to, ali uopće ne pišu.

Neki od njih:

XzibiT

Witcher

stifmeister

True Blue 97

lukaku18

koja94

svabac

Inhumanform

Kakuta

Cres

Elvis

Chelsea girl forever

Cae zaboravio si GoogLe  i Bing, mada mislim da su oni neki Relovi botovi.

Baš nešto gledam koji su to ljudi koji svaki dan uđu na forum, logiraju se i to, ali uopće ne pišu.

......................

bolje nego da su spameri kao neki ovde ^ :D

Neki od njih:

XzibiT

Witcher

stifmeister

True Blue 97

lukaku18

koja94

svabac

Inhumanform

Kakuta

Cres

Elvis

Chelsea girl forever

samo-vas-gledam.jpg

bolje je što su ružni jbt, da ih niko ne smije pogledat u facu, i još da malo smrde pa da im ne smije niko prić

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.