15. septembar 2019.7 god. comment_289127 Za početak prebaciti Zappacostu i Drinkwatera u igrače na posudbi, Cahilla ili u bivše ili u legende (zavisi za šta ga smatrate), Batshuayia i Zoumu u prvi tim i Moratu u bivše. Portal treba da postoji, ali nema nikakve veze sa oživljavanjem foruma. Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289128 Sreća pa se ti ne pitaš. I to, a niti me zanima 😂 Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289129 Ne znam baš koliko je portal potreban, to je dosta posla a ne znam koliko doprinosi baš oživljavanju foruma. Ali ako imate volje, super. Recimo za početak možete vratiti rubriku lige prvaka u natjecanja umjesto europa lige. Isto tako ima dosta zalutalih tema, treba malo to ažurirati, npr. Bats je još na posudbi Portal nece opstati ni sedmicu dana, jer su ga upravo Hrvati odrzavali najvise i kad je bio najpopularniji. Prijavi
16. septembar 2019.7 god. comment_289138 I to, a niti me zanima To ti je prva paemtna odluka do sad. Prijavi
20. septembar 2019.7 god. comment_289268 Platio sam hosting cijeli do januara opet ću. Donirao sam gledao sam Chelsea diplomirani sam novinar tebi ide trajni ban. Benjo mi je dao sve ovlasti i uvjet je bio da budem glavni. Do sredine novembra ćemo da složit imati blog ili porta. Trebaju dva tir moderatora. Tebe još nisam banovao da se dodatno bruka a šta ti meni imaš pametovati čovjeku sa skoro dva fakulteta sa samo 22 godine. Banujem te tek kad se do kraja izbrukao keru. :hljeb: :dres: :dres: :fantom: Zbog takvih kao što si ti propada forum. Prijavi
20. septembar 2019.7 god. comment_289279 Platio sam hosting cijeli do januara opet ću. Donirao sam gledao sam Chelsea diplomirani sam novinar tebi ide trajni ban. Benjo mi je dao sve ovlasti i uvjet je bio da budem glavni. Do sredine novembra ćemo da složit imati blog ili porta. Trebaju dva tir moderatora. Tebe još nisam banovao da se dodatno bruka a šta ti meni imaš pametovati čovjeku sa skoro dva fakulteta sa samo 22 godine. Banujem te tek kad se do kraja izbrukao keru. :hljeb: :dres: :dres: :fantom: Zbog takvih kao što si ti propada forum. Koje fakultete si zavrsio, sem novinarskog gdje si se ocito provukao? :hljeb: Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311169 @wisey mogu da ti sredim uput za lekara specijalistu zavisnosti _____________________(popuni prazno polje) :fantom: ..... I mene zanima kako imam samo 75 dana, pa hljeb te jebo zadnjih 9 godina visim ovde, bukvalno svaki dan, pročitam ili napišem nešto. Možda sam u dva navrata bio odsutan i to je to ma to je već prevara, tačno vidim da je neka prikrivena zavera u pitanju, ne može Srbin da ima najviše dana pa to ti je, pa onda tvoje dane forum računa wiseyu ili tako nešto :fantom: Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311170 Vjerovatno skupljaju sate kao prije na Xfireu. Ostave forum upaljen na racunaru dok mi napisemo post i izadjemo Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311171 Vjerovatno skupljaju sate kao prije na Xfireu. Ostave forum upaljen na racunaru dok mi napisemo post i izadjemo Xfire, koja nostalgija. Najjača platforma za gejming ikad, ne kužim zašto su je obustavili. Ovo discord sranje je bezveze Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311177 e cuj xfire svaka ćas meni je najvise sluzio za pronalaske servera za CoD2, ali kakva vremena su to bila... Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311179 e cuj xfire svaka ćas meni je najvise sluzio za pronalaske servera za CoD2, ali kakva vremena su to bila... Meni isto, imao preko 3k sati cod2 Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311181 Ja sam na jednom acc imao 1700 pa mi je neko prokahao acc i onda sam morao novi praviti. Na njemu sam na kraju nekad imao oko 2k. Al kakva su to vremena bila. Dvije nove godine sam proveo uz servere, Cod2 i Xfire. Nebrojeno preskocenih ruckova zbog wara koji je u toku... nostalgija. Dok ovo pisem u usima cujem zvuke Xfirea kad ti dodje poruka. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311184 Bila je jedna fina platforma za gamere, ali evo upravo se gasi, a zove se Moot. Prebacise sve na Band aplikaciju, ali nece to biti to vjerujem. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311186 ma to je već prevara, tačno vidim da je neka prikrivena zavera u pitanju, ne može Srbin da ima najviše dana pa to ti je, pa onda tvoje dane forum računa wiseyu ili tako nešto :fantom: Evo i ja za nepune dvije godine sakupio 75 sati. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311187 Evo i ja za nepune dvije godine sakupio 75 sati. 75 dana, u dvije godine, to je negdje 2 i pol sata prosjek po danu. Najs Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311190 Jesam puno za kompjuterom, ali nisam baš po 2 sata na forumu. Sigurno računa kad ostavim otvoren tab sa forumom. Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311193 Ma je ja mislim, isto računa i neko vrijeme i nakon što zatvoriš forum Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311208 Pa ja, racuna otvoren tab, zato svi mi imamo toliko dana provedenih. Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311213 Pa ja, racuna otvoren tab, zato svi mi imamo toliko dana provedenih. diablo izgubio preko godinu dana na forumu :D Do otvorenog taba je haha Nisam ni ja bolji doduše Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311215 Diablo, predji na microsoft edge, tu ima ona opcija da se neaktivni tab "priguši" :fantom: Skaro ne zatvara nikad tab sa temom Kai Havertz :hljeb: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.