18. juni 2014.12 god. comment_178136 Obavijest: Morao sam presjeći političku raspravu na temi grupe u kojoj je BiH. Ionako je previše zagazila u našu svakodnevnu politiku i otišla predaleko, tako da diskusija nije bila konstruktivna, već se počela pretvarati u floskule. Neka navija tko god za koga želi i hoće, to je privatna stvar. A sve postove rasprave o navijačima prebacio sam u temu ''Svijet navijača'', pa se tamo krvite, ali bez politike molim. Hvala. Prijavi
26. juni 2014.12 god. comment_178956 Obavijest: Zbog nekoliko zahtjeva da se teme o grupama SP-a još uvijek drže otvorene, otvorio sam ih i bit će tako do sutra večer ili do subote kada počinje osmina finala. Soxx pobjedio si :p Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179234 Btw. pošto se ne piše pretjerano puno na forumu (puno se više piše na shoutboxu) što se tiče ovih utakmica SP-a, sada drugu fazu (osmina finala, četvrtina finala, polufinale i finale) komentirajte na temi Svjetsko prvenstvo - Generalna diskusija. Dovoljna je jedna tema. Živjeli. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_180009 zašto nije srpska zastava prva umesto slovenske? koji ste vi nacionalisti, čovek da ne veruje Prijavi
6. juli 2014.12 god. Autor comment_180011 Zar još ima ljudi koji koriste taj stari dizajn hahahaha Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180086 zašto nije srpska zastava prva umesto slovenske? koji ste vi nacionalisti, čovek da ne veruje Zato što je Slovenija u suštini Zapadna Srbija xD if you know what I mean... Nego i ja koristim stari dizajn, puno je pregledniji od novog koji je preuzak i slova su siva pa se slabo vide. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181515 U skladu sa ovlastima koje mi je glavni administrator/moderator Benjamin reLo Hrustić dao (vratio) 4. marta/ožujka 2014. godine i po preporukama istog tog datuma u potpunosti preuzimam administratorsko upravljanje podforumom Transferi i glasine. Uz ovlasti i pravo, dolaze obaveze i zahtjevi tako da će se sve teme prilagoditi modernim tekovinama sportskog moderiranja i administriranja u uvjetima višestotinske forumske zajednice članova. (čl 15, st. 9/1 cb) Obaveze i zahtjevi podrazumjevaju da administrator/moderator koji na sebe preuzme određeni podforum isti održava i uređuje prema gore navedenim tekovinama moderiranja u uvjetima određene zajednice (čl 15, st. 9/5 cb) Obaveze koje sam preuzeo na sebe: ----a ) Promjena naziva svih tema igrača --------a1 ) Pored imena igrača izbacivanje cijena izraženih u eurima --------a2 ) Pored imena igrača ubacivanje reprezentacije za koju igrač nastupa i godina rođenja ----b ) Promjena stanja pojedinih tema u tom podforumu --------b1 ) Otključavanje zaključanih tema te njihovo fiksiranje na stalni tečaj zdrave forumske diskusije u kontroliranim uvjetima moderiranja --------b2 ) Kontroliranje rasprava na navedenim temama u skladu sa realnim stanjem o tržištu i kupoprodaji igrača ----c ) Naknadno naglašavanje općih tema ljetnih i zimskih transfer rokova --------c1 ) Zadržavanje stanja zaključanosti navedenih općih tema u skladu sa vremenskom klauzulom --------c2 ) Vremenska klauzula traje za vrijeme trajanja transfer roka i po admin/mod potrebi najviše 7 dana preko toga --------c3 ) Kačenje aktuelnog transfer roka -----d ) Tema ''Odlasci'' je fiksirana na status: otključana i zakačena bez vremenske klauzule Stavka a2 će biti ostvarena najkasnije do utakmice Olimpija Ljubljana - Chelsea London. Za sve ostale nejasnoće obratite se privatnom porukom reLi i/ili Wiseyu i/ili meni. Hvala na razumjevanju, vaš Caeruleus. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181637 Dobra stvar ovo za igrače, da se umesto cene ubaci reprezentacija i godina rođenja, al trebalo je to dvoje odvojiti zarezom.. Paul Pogba (Francuska, 1993) a ne Paul Pogba (Francuska 1993) Lazar Marković (Srbija, 1994) Lazar Marković (Srbija 1994) Urednije nekako.. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181649 Dobra stvar ovo za igrače, da se umesto cene ubaci reprezentacija i godina rođenja, al trebalo je to dvoje odvojiti zarezom.. Paul Pogba (Francuska, 1993) a ne Paul Pogba (Francuska 1993) Lazar Marković (Srbija, 1994) Lazar Marković (Srbija 1994) Urednije nekako.. Gledat ćemo da se i to ispravi u skorije vrijeme. Meni je bolje bilo dok je cijena bila, ali eto :D Da, lijepo je to izgledalo. Ali ta cijena nije imala nikakav značaj. Kao prvo kad se igrač kupuje uvijek na kraju bude kako se klubovi dogovore, a ne po vrijednosti na transfermarku kako se u nas na forumu isticalo. Kao drugu te postavljene cijene su one cijene u trenutku pokretanja teme, što opet nije realno uzimajući u obzir da se cijena igrača mjenja 4 puta godišnje. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181651 A da, tesko je promijeniti tu cijenu, barem kod ovih aktuelnijih tema :D Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181653 Evo izmjenjen je cijeli podforum, po ovom šablonu: IME PREZIME (DRŽAVA, GODIŠTE) Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181848 Je li realno da neko kao što je Cae bude moderator u transferi i glasine :D Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191339 Forum je kao što vidite doživio svoj drugi redizajn, a ukupno treći dizajn od pokretanja projekta. Da se zahvalim reLim što je poslušao neke moje savjete te što je na odličan način ujednačio forum i portal te uklopio nove headere koje sam napravio, a posebne čestitke za odlično pogođen dizajn na kojem je radio. Svaka čast! Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. Autor comment_191350 Jesam ja jedini koji nema novi forum? Idi na dno, opcija 'Promijeni temu', i izaberi 'Chelsea Blue'. Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191351 Jesam ja jedini koji nema novi forum? Cache, cookies izbrisi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.