Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

Obavijest: Morao sam presjeći političku raspravu na temi grupe u kojoj je BiH. Ionako je previše zagazila u našu svakodnevnu politiku i otišla predaleko, tako da diskusija nije bila konstruktivna, već se počela pretvarati u floskule. Neka navija tko god za koga želi i hoće, to je privatna stvar. A sve postove rasprave o navijačima prebacio sam u temu ''Svijet navijača'', pa se tamo krvite, ali bez politike molim. Hvala.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

Obavijest: Zbog nekoliko zahtjeva da se teme o grupama SP-a još uvijek drže otvorene, otvorio sam ih i bit će tako do sutra večer ili do subote kada počinje osmina finala. Soxx pobjedio si :p

Btw. pošto se ne piše pretjerano puno na forumu (puno se više piše na shoutboxu) što se tiče ovih utakmica SP-a, sada drugu fazu (osmina finala, četvrtina finala, polufinale i finale) komentirajte na temi Svjetsko prvenstvo - Generalna diskusija. Dovoljna je jedna tema.

Živjeli.

logo.png

zašto nije srpska zastava prva umesto slovenske? koji ste vi nacionalisti, čovek da ne veruje

Zato što je Slovenija u suštini Zapadna Srbija xD if you know what I mean...

Nego i ja koristim stari dizajn, puno je pregledniji od novog koji je preuzak i slova su siva pa se slabo vide.

• 2 sedmice kasnije...

U skladu sa ovlastima koje mi je glavni administrator/moderator Benjamin reLo Hrustić dao (vratio) 4. marta/ožujka 2014. godine i po preporukama istog tog datuma u potpunosti preuzimam administratorsko upravljanje podforumom Transferi i glasine.

Uz ovlasti i pravo, dolaze obaveze i zahtjevi tako da će se sve teme prilagoditi modernim tekovinama sportskog moderiranja i administriranja u uvjetima višestotinske forumske zajednice članova. (čl 15, st. 9/1 cb)

Obaveze i zahtjevi podrazumjevaju da administrator/moderator koji na sebe preuzme određeni podforum isti održava i uređuje prema gore navedenim tekovinama moderiranja u uvjetima određene zajednice (čl 15, st. 9/5 cb)

Obaveze koje sam preuzeo na sebe:

----a ) Promjena naziva svih tema igrača

--------a1 ) Pored imena igrača izbacivanje cijena izraženih u eurima

--------a2 ) Pored imena igrača ubacivanje reprezentacije za koju igrač nastupa i godina rođenja

----b ) Promjena stanja pojedinih tema u tom podforumu

--------b1 ) Otključavanje zaključanih tema te njihovo fiksiranje na stalni tečaj zdrave forumske diskusije u kontroliranim uvjetima moderiranja

--------b2 ) Kontroliranje rasprava na navedenim temama u skladu sa realnim stanjem o tržištu i kupoprodaji igrača

----c ) Naknadno naglašavanje općih tema ljetnih i zimskih transfer rokova

--------c1 ) Zadržavanje stanja zaključanosti navedenih općih tema u skladu sa vremenskom klauzulom

--------c2 ) Vremenska klauzula traje za vrijeme trajanja transfer roka i po admin/mod potrebi najviše 7 dana preko toga

--------c3 ) Kačenje aktuelnog transfer roka

-----d ) Tema ''Odlasci'' je fiksirana na status: otključana i zakačena bez vremenske klauzule

Stavka a2 će biti ostvarena najkasnije do utakmice Olimpija Ljubljana - Chelsea London.

Za sve ostale nejasnoće obratite se privatnom porukom reLi i/ili Wiseyu i/ili meni.

Hvala na razumjevanju, vaš Caeruleus.

Dobra stvar ovo za igrače, da se umesto cene ubaci reprezentacija i godina rođenja, al trebalo je to dvoje odvojiti zarezom..

Paul Pogba (Francuska, 1993)
a ne Paul Pogba (Francuska 1993)

Lazar Marković (Srbija, 1994)
Lazar Marković (Srbija 1994)

Urednije nekako..

Dobra stvar ovo za igrače, da se umesto cene ubaci reprezentacija i godina rođenja, al trebalo je to dvoje odvojiti zarezom..

Paul Pogba (Francuska, 1993)
a ne Paul Pogba (Francuska 1993)

Lazar Marković (Srbija, 1994)
Lazar Marković (Srbija 1994)

Urednije nekako..

Gledat ćemo da se i to ispravi u skorije vrijeme.

Meni je bolje bilo dok je cijena bila, ali eto :D

Da, lijepo je to izgledalo. Ali ta cijena nije imala nikakav značaj. Kao prvo kad se igrač kupuje uvijek na kraju bude kako se klubovi dogovore, a ne po vrijednosti na transfermarku kako se u nas na forumu isticalo. Kao drugu te postavljene cijene su one cijene u trenutku pokretanja teme, što opet nije realno uzimajući u obzir da se cijena igrača mjenja 4 puta godišnje.

• 3 mjeseca kasnije...
Forum je kao što vidite doživio svoj drugi redizajn, a ukupno treći dizajn od pokretanja projekta. Da se zahvalim reLim što je poslušao neke moje savjete te što je na odličan način ujednačio forum i portal te uklopio nove headere koje sam napravio, a posebne čestitke za odlično pogođen dizajn na kojem je radio. Svaka čast!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.