6. septembar 2011.15 god. comment_3 Zbog problema sa hostingom, nakon Äega nismo uspjeli ažurirati naÅ¡ forum, odluÄili smo se za novi forum software. PoÅ¡to težimo samo najboljem, tako smo instalirali najbolji forum koji danas postoji na tržiÅ¡tu. Trenutni forum ima mnogo viÅ¡e opcija od prethodnog, mnogo je Äitljiviji i brži. Osim toga, prelaskom na novi forum ubrzava se rad stranice, jer bi nakon godinu dana sajt bio jako usporen zbog aktivnosti Älanova na forumu. LoÅ¡a vijest je Å¡to sve moramo raditi iz poÄetka- Korisnici se moraju ponovo registrovati, moraju se otvarati nove teme, pisati postovi itd. Ipak, vjerujem da ćemo se na nivo starog foruma vratiti za neka dva mjeseca. Pitanja, prijedloge i siguestije vezane za novi forum piÅ¡ite na ovoj temi. Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_9 Eto prijavih se ja ponovo, pod istim nickom. Odlično izgleda ovo i nadam se da će sad sve biti u najboljem redu. Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_13 Jest mi malo zao sto valja sve ispocetka ali et, valjda ce sad sve biti u redu Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_14 Valjda vise nece biti slicnih problema, trebat ce vremena da se aktivnost vrati tamo gdje je bila prije ove neocekivane seobe zbog teske poplave. :P Prijavi
6. septembar 2011.15 god. Autor comment_24 Valjda vise nece biti slicnih problema, trebat ce vremena da se aktivnost vrati tamo gdje je bila prije ove neocekivane seobe zbog teske poplave. Mislim da bi manje stete bilo da smo hakovani xD Ali, nebitno, idemo polako na stare puteve slave :) Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_27 također sam sa starim nickom .. vrlo dobro izgleda novi dizajn. Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_29 Lijepo bi bilo kad bi svi ostali sa starim nickovima na koje smo navikli B) Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_30 evo i mene, malo sam raspizden sto moramo sve iz pocetka al ajde treba nekad bit i optimista, dizajn je ljepsi to jest :) Prijavi
6. septembar 2011.15 god. Autor comment_34 Dodat i na portalu modul "Najnoviji postovi sa foruma". Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_263 Forum izgleda sjajno, šteta zbog izgubljenih postova ali nadoknadit ćemo mi to ;) Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_321 Neznam jeste li primjetili, ali ovo je 302. post na forumu u 44 sata :) Bravo momci, samo nastavite bit aktivni, i uskoro ćemo se vratiti na staro ! Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_328 Otkad si ti poceo da otvaras teme zaspamali smo cijeli forum. :D Prijavi
8. septembar 2011.15 god. Autor comment_380 Nemoj da spamate puno, za razliku od starog ovaj forum ima warnove :rolleyes: Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_390 E da je jos karma tu bilo bi extra, bas sam bio zavolio onaj minus, ovako beze. Moze li malo warna. :D Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_571 Sta vam je tu je Aguer0 xDDDDDD Necete me se otarasiti :D Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_657 Ima li tko problema sa log in-om? Ako imate koristite Chrome zasada :) Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_811 ne znam, cudno je i meni, ali ja nikako da se naviknem na ovaj forum, navikao na ss.ba i temu Chelsea fc, i tamo pisem sve o chelsiu, a ovde svako malo moram mjenjati temu i napisati nesto, sto mi dosadi i izugubim volju da pisem, nemojte zamjeriti ako vise pisem tamo na ss.ba, posjecujem ja i ovaj forum, al slabije pisem :/ btw. ovaj novi forum je DEBELO bolji za razliku od proslog Prijavi
15. septembar 2011.15 god. comment_1103 I ja sam registrovan sa starim nickom Forum je puno,puno bolji nego stari :D Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2572 u 3 tjedna postojanja foruma mi smo prešli brojku od 2500 postova! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.