Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

Zbog problema sa hostingom, nakon čega nismo uspjeli ažurirati naš forum, odlučili smo se za novi forum software.

Pošto težimo samo najboljem, tako smo instalirali najbolji forum koji danas postoji na tržištu.

Trenutni forum ima mnogo više opcija od prethodnog, mnogo je čitljiviji i brži. Osim toga, prelaskom na novi forum ubrzava se rad stranice, jer bi nakon godinu dana sajt bio jako usporen zbog aktivnosti članova na forumu.

Loša vijest je što sve moramo raditi iz početka- Korisnici se moraju ponovo registrovati, moraju se otvarati nove teme, pisati postovi itd.

Ipak, vjerujem da ćemo se na nivo starog foruma vratiti za neka dva mjeseca.

Pitanja, prijedloge i siguestije vezane za novi forum pišite na ovoj temi.

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

Valjda vise nece biti slicnih problema, trebat ce vremena da se aktivnost vrati tamo gdje je bila prije ove neocekivane seobe zbog teske poplave. :P

ne znam, cudno je i meni, ali ja nikako da se naviknem na ovaj forum, navikao na ss.ba i temu Chelsea fc, i tamo pisem sve o chelsiu, a ovde svako malo moram mjenjati temu i napisati nesto, sto mi dosadi i izugubim volju da pisem, nemojte zamjeriti ako vise pisem tamo na ss.ba, posjecujem ja i ovaj forum, al slabije pisem :/

btw. ovaj novi forum je DEBELO bolji za razliku od proslog

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.