8. septembar 2022.4 god. comment_334115 ajde da ti/vam bude lakše, to je za mene najlepši crveni i faul kao što je i Kecmanova trica (ko zna zna) protiv Cibone najljepša trica za mene, eto to je samo jedan primjer, i uživam u takvim trenucima presudnim, logično više u onim za moje ekipe i reprezentaciju nego za protivničke, ali uživam.. drugo, nikakvih ovih napisa ne bi ni bilo da nije Ker počeo tj iščitao nacionalizam iz mog posta, a njega njema ni u primisli kod mene, i svi to dobro znaju ovdje, uostalom jedan sam od rijetkih hrvata (hercegovački korijeni koga zanima) koji su ostali na forumu od davnih dana, možda baš zato što volim i prihvaćam sve, i ne bavim se tim stvarima nacionalističkim i političkim, niti me to zanima ikako. i da poentiram, baš zanimljivo kako tebe ili koga već ne smeta svako moje veličanje i hvalisanje Noleta (koji to i zaslužuje) u temi Tenisa, a ima tih postova više, pa eto prolistaj i vidi koliko mrzim srbe i taj narod, i jesam li ijednom spomenuo njegove roditelje, tj njegovu majku hrvaticu, i ili bilo što drugo čime bih KAO palio atmosferu po forumu. Naravno da nisam, niti ću ikada, a da ću i dalje veličati svaki sportski trenutak koji mi se ureže u sjećanje nebitno je li hrvatski ili bilo koje druge države, i da ću slaviti svoj Dinamo, hoću definitivno, kad god ću htjeti, ali kao i uvijek bez provokacija, i iskreno kako mislim da je, a vi kako hoćete. Volim sve nacije na forumu, i protiv nikog nemam ništa i glupo mi je da uopće o ovom pišem lp Prijavi
8. septembar 2022.4 god. comment_334117 Pored ljudi iz uprave Chelsea koji očigledno čitaju naš forum i lagano nam kradu ideje, također bi i političari mogli početi da čitaju nas malo. Kako mi sve nesuglasice lijepo rješimo postovima Ker će biti banovan jedino u slučaju kad dođem u Banjaluku a on me ne odvede u kurve Prijavi
13. septembar 2022.4 god. comment_334295 On 9/8/2022 at 8:48 AM, drogba 11 said: ajde da ti/vam bude lakše, to je za mene najlepši crveni i faul kao što je i Kecmanova trica (ko zna zna) protiv Cibone najljepša trica za mene, eto to je samo jedan primjer, i uživam u takvim trenucima presudnim, logično više u onim za moje ekipe i reprezentaciju nego za protivničke, ali uživam.. drugo, nikakvih ovih napisa ne bi ni bilo da nije Ker počeo tj iščitao nacionalizam iz mog posta, a njega njema ni u primisli kod mene, i svi to dobro znaju ovdje, uostalom jedan sam od rijetkih hrvata (hercegovački korijeni koga zanima) koji su ostali na forumu od davnih dana, možda baš zato što volim i prihvaćam sve, i ne bavim se tim stvarima nacionalističkim i političkim, niti me to zanima ikako. i da poentiram, baš zanimljivo kako tebe ili koga već ne smeta svako moje veličanje i hvalisanje Noleta (koji to i zaslužuje) u temi Tenisa, a ima tih postova više, pa eto prolistaj i vidi koliko mrzim srbe i taj narod, i jesam li ijednom spomenuo njegove roditelje, tj njegovu majku hrvaticu, i ili bilo što drugo čime bih KAO palio atmosferu po forumu. Naravno da nisam, niti ću ikada, a da ću i dalje veličati svaki sportski trenutak koji mi se ureže u sjećanje nebitno je li hrvatski ili bilo koje druge države, i da ću slaviti svoj Dinamo, hoću definitivno, kad god ću htjeti, ali kao i uvijek bez provokacija, i iskreno kako mislim da je, a vi kako hoćete. Volim sve nacije na forumu, i protiv nikog nemam ništa i glupo mi je da uopće o ovom pišem lp Nije iscitao nacionalizam nego kazem opet onakav video moze da podstakne kod drugih naroda svakakve emocije, pa i one lose. Jednostavno onakvim postovima sa onakvom sadrzinom i onakvim videom nije mesto na ovom forumu, svako dozivljava na svoj nacin. Ne pricam konkretno za bilo koji narod, niti za tebe i onaj video ali mi ostaje nejasno da je ono dozvoljeno. Kao i velicanje dinama na nacin na koji ti radis i drugih stvari. Svoj dinamo slavi negde drugde ili to radi primerenije i normalnije, kulturnije. Aj da tako kao ti svako radi pa kakav bi nam forum bio. Volis ti sve nacije, ali imaj obzira prema drugima, ne mozes svasta da postavljas. Razmisli da moze nekom da zasmeta. Prijavi
13. septembar 2022.4 god. Autor comment_334296 Svakom svašta smeta. Meni smeta 100 stvari kod forumaša, pa neću izvoditi bijesne gliste i banovati. Upozorim jedino kod ozbiljnog kršenja pravila, tipa sočnih psovki upućenih nekome ili psovanja nečega što vrijeđa neku specifičnu grupu. Ne mogu vjerovati da se ker uopšte upalio na onaj video. Znači čovjek vam udario troll samo takav, vi se upalili, i sad digli nosine. Chiba vam je fino objasnio, kome se ne sviđa mi nećemo nikoga moliti da se vrati. Trebate se postati ponašati kao tetkice. Ako vam nešto smeta, lagano log out i niko neće nikad znati zašto ste otišli. Ovako ispadate tetkice. Prijavi
13. septembar 2022.4 god. comment_334299 eto ja bi išo sa predlogom ako je moguče na forum staviti neku opciju read all .. jer me nije bilo 10 dana i pun k... unread topics.. i neču ič sve čitat a smeta mi što je nepročitano hvala 🙂 Just now, Chelsea_fan said: eto ja bi išo sa predlogom ako je moguče na forum staviti neku opciju read all .. jer me nije bilo 10 dana i pun k... unread topics.. i neču ič sve čitat a smeta mi što je nepročitano hvala 🙂 eto sam sebe sam naučio nisam znao da treba klikniti na ove oblačiče pored i onda je kao read topic 🙂 eto ako još neko se sa ovim muči evo rešenja 🙂 Prijavi
13. septembar 2022.4 god. Autor comment_334300 8 minutes ago, Chelsea_fan said: eto ja bi išo sa predlogom ako je moguče na forum staviti neku opciju read all .. jer me nije bilo 10 dana i pun k... unread topics.. i neču ič sve čitat a smeta mi što je nepročitano hvala 🙂 eto sam sebe sam naučio nisam znao da treba klikniti na ove oblačiče pored i onda je kao read topic 🙂 eto ako još neko se sa ovim muči evo rešenja 🙂 A imaš i u donjem desnom uglu foruma "Make site read" Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334332 prvo upozorenje za korisnika "klicko" zbog zloupotrebe opcije za davanje reputacije drugim korisnicima na forumu Ponoviš li samo jednom gore navedeno, bićeš banovan Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334334 1 hour ago, chiba said: prvo upozorenje za korisnika "klicko" zbog zloupotrebe opcije za davanje reputacije drugim korisnicima na forumu Ponoviš li samo jednom gore navedeno, bićeš banovan Jel opcija davanja reputacija drugim korisnicima ovo u donjem desnom uglu svakog posta korisnika (lajk,sed, tenks itd)? Ja ne znam sta predstavlja zloupotreba navedene opcije pa bih molio da mi se objasni pojam zloupotrebe u ovom smislu i primeri istog u mom slucaju da bih mogao da pojasnim i da se izjasnim na ovo upozorenje? Nije trol ili sprdnja. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334350 8 hours ago, reLo said: Mećeš "confused" na svaki post. Eto to. Eto ponovio je chibi opet Pozdrav klicko. Tvoj te cojk otjera Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334354 Doduše i na tu opomenu je reagovao zbunjeno tako da je to i opravdano hahahahaha Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334357 48 minutes ago, soxx said: Eto ponovio je chibi opet Pozdrav klicko. Tvoj te cojk otjera Pa stvarno sam zbunjen, vidis da sam kroz post pitao jer sam zbunjen. Na vecini postova sam zbunjen sto sam stavljao, i aj sad me banuj a ni ne zna covek jesam stvarno zbunjen, bar mi daj priliku da objasnim zasto sam zbunjen. Jos su te reakcije skroz nebitne, ne kontam sto je zabranjeno stavljati sta ja hocu, kao na sto je na svim drustvenim mrezama. Zloupotreba tih reakcija ne postoji nigde jer svako moze kako hoce da reaguje, zato i postoji ta sloboda. Inace nisam znao da utice na reputacija. Chibu je pretpostavljam pogodilo jer sam na njegove postove stavljao reakciju “sad” ali stvarno sam bio tuzan jer ne kupujes tv i jer oces monitor marke panasonik a ne neku drugu, eto da objasnim bar to Kad reli nije smetalo niti bilo kome druge jer nije niko prijavio da mu to smeta, ne kontam cemu onakvo upozorenje, zbunjen sam Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334360 klicko, odredjena ti je zabrana pisanja u temama na mesec dana meni smeta iz razloga zato što kada čovek radi 8-12h dnevno, onda nema vremena da se mlati sa trolom, spamom, provokacijama u tih pola sata kada treba da prelistam forum i vidim ima li kakvih prekršaja Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334375 ovaj forum je nastao kao zajebancija. mladja raja ne zna da je glavni admin ovog foruma bio zapravo hardcore navijac barcelone. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334376 Eh sta sve starija raja zna o glavnom adminu ovom foruma tačnije o samom osnivači. Doduše ja svašta znam i o oba glavna admina foruma Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. comment_335257 Ona opcija "spoiler", pomenuo je neko, dal kun, nebitno na ovom forumu se ne koristi toliko ali objasniću zašto je korisna kada kopirate nešto iz članka, ranije se to dosta radilo, nije bilo uvek ovo kao sad da nam je Irfan glavni izvor vesti, ako se kopira deo teksta ili ceo tekst, da ne bi zauziamali celu stranicu, onda bi trebalo da stavimo u "spoiler" pa ko želi da čita neka čita, time se dosta dobija i na preglednosti druga korisna stvar jeste i kada bi se više pisalo u temi za fimove i serije, pa bi se tu trpali delove koji su vezani za radnju filma koji neko možda nije gledao i slično Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335284 Najvise kada Cae pocne da stavlja drolje sa instagrama, pa poceo zauzimati citave stranice. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335386 Bio sam neki dan u Banjaluci ker me izveo malo u grad, čisto da znate Imam sliku kako je pivo nasuo sebi, da se usereš od smijeha Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. Autor comment_335405 46 minutes ago, Kun Aguer0 said: Bio sam neki dan u Banjaluci ker me izveo malo u grad, čisto da znate Imam sliku kako je pivo nasuo sebi, da se usereš od smijeha Jesi ga pitao što je otišao s foruma i kad se vraća? Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335408 Tu sam ja. A Kun je legenda, mada to svi znaju i bez toga, nema potrebe da pišem. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335412 Kun povezuje sve forumase, obilazi nas redom. Ljudina. A svugdje docekan kao kralj. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335413 Kad Bosna bude imala jednog predsjednika to će biti Kun Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335419 5 hours ago, Kun Aguer0 said: Bio sam neki dan u Banjaluci ker me izveo malo u grad, čisto da znate Imam sliku kako je pivo nasuo sebi, da se usereš od smijeha Okaci neku sliku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.