Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

ajde da ti/vam bude lakše, to je za mene najlepši crveni i faul kao što je i Kecmanova trica (ko zna zna) protiv Cibone najljepša trica za mene, eto to je samo jedan primjer, i uživam u takvim trenucima presudnim, logično više u onim za moje ekipe i reprezentaciju nego za protivničke, ali uživam..

drugo, nikakvih ovih napisa ne bi ni bilo da nije Ker počeo tj iščitao nacionalizam iz mog posta, a njega njema ni u primisli kod mene, i svi to dobro znaju ovdje, uostalom jedan sam od rijetkih hrvata (hercegovački korijeni koga zanima) koji su ostali na forumu od davnih dana, možda baš zato što volim i prihvaćam sve, i ne bavim se tim stvarima nacionalističkim i političkim, niti me to zanima ikako.

i da poentiram, baš zanimljivo kako tebe ili koga već ne smeta svako moje veličanje i hvalisanje Noleta (koji to i zaslužuje) u temi Tenisa, a ima tih postova više, pa eto prolistaj i vidi koliko mrzim srbe i taj narod, i jesam li ijednom spomenuo njegove roditelje, tj njegovu majku hrvaticu, i ili bilo što drugo čime bih KAO palio atmosferu po forumu. Naravno da nisam, niti ću ikada, a da ću i dalje veličati svaki sportski trenutak koji mi se ureže u sjećanje nebitno je li hrvatski ili bilo koje druge države, i da ću slaviti svoj Dinamo, hoću definitivno, kad god ću htjeti, ali kao i uvijek bez provokacija, i iskreno kako mislim da je, a vi kako hoćete. Volim sve nacije na forumu, i protiv nikog nemam ništa

i glupo mi je da uopće o ovom pišem

lp

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

Pored ljudi iz uprave Chelsea koji očigledno čitaju naš forum i lagano nam kradu ideje, također bi i političari mogli početi da čitaju nas malo. Kako mi sve nesuglasice lijepo rješimo postovima :D

Ker će biti banovan jedino u slučaju kad dođem u Banjaluku a on me ne odvede u kurve :D

On 9/8/2022 at 8:48 AM, drogba 11 said:

ajde da ti/vam bude lakše, to je za mene najlepši crveni i faul kao što je i Kecmanova trica (ko zna zna) protiv Cibone najljepša trica za mene, eto to je samo jedan primjer, i uživam u takvim trenucima presudnim, logično više u onim za moje ekipe i reprezentaciju nego za protivničke, ali uživam..

drugo, nikakvih ovih napisa ne bi ni bilo da nije Ker počeo tj iščitao nacionalizam iz mog posta, a njega njema ni u primisli kod mene, i svi to dobro znaju ovdje, uostalom jedan sam od rijetkih hrvata (hercegovački korijeni koga zanima) koji su ostali na forumu od davnih dana, možda baš zato što volim i prihvaćam sve, i ne bavim se tim stvarima nacionalističkim i političkim, niti me to zanima ikako.

i da poentiram, baš zanimljivo kako tebe ili koga već ne smeta svako moje veličanje i hvalisanje Noleta (koji to i zaslužuje) u temi Tenisa, a ima tih postova više, pa eto prolistaj i vidi koliko mrzim srbe i taj narod, i jesam li ijednom spomenuo njegove roditelje, tj njegovu majku hrvaticu, i ili bilo što drugo čime bih KAO palio atmosferu po forumu. Naravno da nisam, niti ću ikada, a da ću i dalje veličati svaki sportski trenutak koji mi se ureže u sjećanje nebitno je li hrvatski ili bilo koje druge države, i da ću slaviti svoj Dinamo, hoću definitivno, kad god ću htjeti, ali kao i uvijek bez provokacija, i iskreno kako mislim da je, a vi kako hoćete. Volim sve nacije na forumu, i protiv nikog nemam ništa

i glupo mi je da uopće o ovom pišem

lp

Nije iscitao nacionalizam nego kazem opet onakav video moze da podstakne kod drugih naroda svakakve emocije, pa i one lose. Jednostavno onakvim postovima sa onakvom sadrzinom i onakvim videom nije mesto na ovom forumu, svako dozivljava na svoj nacin. Ne pricam konkretno za bilo koji narod, niti za tebe i onaj video ali mi ostaje nejasno da je ono dozvoljeno. Kao i velicanje dinama na nacin na koji ti radis i drugih stvari.

Svoj dinamo slavi negde drugde ili to radi primerenije i normalnije, kulturnije. Aj da tako kao ti svako radi pa kakav bi nam forum bio.

Volis ti sve nacije, ali imaj obzira prema drugima, ne mozes svasta da postavljas. Razmisli da moze nekom da zasmeta.

• Autor

Svakom svašta smeta. Meni smeta 100 stvari kod forumaša, pa neću izvoditi bijesne gliste i banovati. Upozorim jedino kod ozbiljnog kršenja pravila, tipa sočnih psovki upućenih nekome ili psovanja nečega što vrijeđa neku specifičnu grupu.

Ne mogu vjerovati da se ker uopšte upalio na onaj video. Znači čovjek vam udario troll samo takav, vi se upalili, i sad digli nosine. Chiba vam je fino objasnio, kome se ne sviđa mi nećemo nikoga moliti da se vrati. Trebate se postati ponašati kao tetkice.

Ako vam nešto smeta, lagano log out i niko neće nikad znati zašto ste otišli. Ovako ispadate tetkice.

eto ja bi išo sa predlogom ako je moguče na forum staviti neku opciju read all .. jer me nije bilo 10 dana i pun k... unread topics.. i neču ič sve čitat a smeta mi što je nepročitano :P

hvala 🙂 

Just now, Chelsea_fan said:

eto ja bi išo sa predlogom ako je moguče na forum staviti neku opciju read all .. jer me nije bilo 10 dana i pun k... unread topics.. i neču ič sve čitat a smeta mi što je nepročitano :P

hvala 🙂 

eto sam sebe sam naučio :P  nisam znao da treba klikniti na ove oblačiče pored i onda je kao read topic 🙂 eto ako još neko se sa ovim muči evo rešenja 🙂 

• Autor
8 minutes ago, Chelsea_fan said:

hvala 🙂 

eto sam sebe sam naučio :P  nisam znao da treba klikniti na ove oblačiče pored i onda je kao read topic 🙂 eto ako još neko se sa ovim muči evo rešenja 🙂 

A imaš i u donjem desnom uglu foruma "Make site read" :D

1 hour ago, chiba said:

prvo upozorenje za korisnika "klicko" zbog zloupotrebe opcije za davanje reputacije drugim korisnicima na forumu

Ponoviš li samo jednom gore navedeno, bićeš banovan 

Jel opcija davanja reputacija drugim korisnicima ovo u donjem desnom uglu svakog posta korisnika (lajk,sed, tenks itd)? 

Ja ne znam sta predstavlja zloupotreba navedene opcije pa bih molio da mi se objasni pojam zloupotrebe u ovom smislu i primeri istog u mom slucaju da bih mogao da pojasnim i da se izjasnim na ovo upozorenje? 

Nije trol ili sprdnja.

48 minutes ago, soxx said:

Eto ponovio je chibi opet 

Pozdrav klicko. Tvoj te cojk otjera

Pa stvarno sam zbunjen, vidis da sam kroz post pitao jer sam zbunjen. Na vecini postova sam zbunjen sto sam stavljao, i aj sad me banuj a ni ne zna covek jesam stvarno zbunjen, bar mi daj priliku da objasnim zasto sam zbunjen. Jos su te reakcije skroz nebitne, ne kontam sto je zabranjeno stavljati sta ja hocu, kao na sto je na svim drustvenim mrezama. Zloupotreba tih reakcija ne postoji nigde jer svako moze kako hoce da reaguje, zato i postoji ta sloboda. Inace nisam znao da utice na reputacija.

Chibu je pretpostavljam pogodilo jer sam na njegove postove stavljao reakciju “sad” ali stvarno sam bio tuzan jer ne kupujes tv i jer oces monitor marke panasonik a ne neku drugu, eto da objasnim bar to

Kad reli nije smetalo niti bilo kome druge jer nije niko prijavio da mu to smeta, ne kontam cemu onakvo upozorenje, zbunjen sam

• 1 mjesec kasnije...

Ona opcija "spoiler", pomenuo je neko, dal kun, nebitno

na ovom forumu se ne koristi toliko ali objasniću zašto je korisna

kada kopirate nešto iz članka, ranije se to dosta radilo, nije bilo uvek ovo kao sad da nam je Irfan glavni izvor vesti, ako se kopira deo teksta ili ceo tekst, da ne bi zauziamali celu stranicu, onda bi trebalo da stavimo u "spoiler" pa ko želi da čita neka čita, time se dosta dobija i na preglednosti

druga korisna stvar jeste i kada bi se više pisalo u temi za fimove i serije, pa bi se tu trpali delove koji su vezani za radnju filma koji neko možda nije gledao i slično

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Bio sam neki dan u Banjaluci ker me izveo malo u grad, čisto da znate :D

Imam sliku kako je pivo nasuo sebi, da se usereš od smijeha 

Okaci neku sliku 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.