Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Uz Carla najveći gospodin koji je vodio ovaj klub:

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]RDM via LMA: “Lifting [/background][/font][/color][url="https://twitter.com/search?q=%23cfc&src=hash"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]'s 1st CL trophy was the best achievement in club history. It's a memory I will treasure for the rest of my life'[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]RDM: “I have a deep & unreserved passion for [/background][/font][/color][url="https://twitter.com/search?q=%23cfc&src=hash"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]. I'd like to sincerely thank staff, my players & Chelsea fans for tremendous support'[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)] 'I am extremely proud of the successes and trophies that we were able to bring to the club in recent months.' [/background][/font][/color][url="https://twitter.com/search?q=%23cfc&src=hash"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]LMA: RDM 'has received huge number of messages of support from managers, coaches, administrators at other clubs, [/background][/font][/color][url="https://twitter.com/search?q=%23cfc&src=hash"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)] supporters & players'[/background][/font][/color]
Svi sada svjedocimo da je istina sto kazu da sve sto je lijepo kratko traje,i da smo toga svjesni tek kad ono prestane.Jesam muskarac ali lagao bih kad bih rekao da nisam pustio suzu po treci put zbog Chelsea ove sezone,prvi put Liga Sampiona,drugi put Didijev oprostaj i sad Diti(dotuce me ovaj video iznad)! Ne vjerujem koliko mi se uvukao Chelsea pod kozu ! I da,Diti je nasa legenda i tamo u Legendama i pripada !!!
Rekao sam prije neki dan a i sinoc nakon poraza od Juvendtusa, i u dobru i u zlu, podrzavam Di Mattea. Nekada uspijeh nije mjera velicine kluba. Niti je mjera sretnoga navijaca. Ali ipak Di Matteo je za kratko vrijeme donio i uspjeh a samim time i srecu.
Da mi je neko rekao da cu biti ovako razocaran njegovim otkazom rekao bih mu da nema sanse, da je nemoguce.
Cak ni otkaz Mourinha sa ovim ne mogu porediti. Mozda sto sam stariji pa mogu shvatiti kako jedan covjek moze promijeniti poglede na buducnost i na klub...

Vidim razne komentare o Di Matteu i neki su odusevljeni njegovim odlaskom. Pa se zapitam, kakvi su to navijaci? Kako jedan navijac moze dovesti u pitanje njegovu profesionalnost i znanje... Zar je moguce pozeljeti da jedna ovakva legenda dobije otkaz? Zar je moguce pisati uvredljive komentare za ovog gospodina, za ovu legendu, jer niko od nas ne zna sta je Chelsea, niko od nas ne zna kako voljeti Chelsea, kako navijati za taj klub kao Roberto Di Matteo..

[size=6][b]Ja nocas vino pijem za njegov pocetak novi,
Ja nocas vino pijem, pijte sa mnom drugoviiii,
Jos ovu noć za Di Mattea, jos ovu noć za Roberta,
Hej sviracu stimaj zice,
Nek se pjeva pjesma stara
Bio nam je kao vino,
Bio nam je ko gitara...[/b][/size]
I eto, većina nas opet ostaje uz Chelsea. Navikli smo na sranja, ne ovolika, ali jesmo. Samo što poslije ovoga više nikada ništa neće biti isto, ostati će jedna nenadoknadiva praznina, ono kad je Mourinho otišao nije ništa nasuprot ovoga. Ne znam što bi moglo vratiti stvari u normalu, što bi trebalo napraviti, ima li ikakvog načina, a i da znamo šta i kako, koga briga, ne pita nas se ništa, Rafa je novi menadžer a mi osuđeni na to da preko kurca gledamo tekme i navijamo do kraja sezone, i dalje.
21.11.2012. - smak svijeta o kojem su ljudi pričali. Ali, našeg svijeta...
[b]
Prema pisanju Daily Maila, Di Matteo je dobio otkaz jer ga je Abramovič prije meča sa Juventusom zamolio da igra Torres, ali Di Matteo ga nije poslušao.[/b]
[quote name='Kalouda' timestamp='1353574763' post='90224']

[b] Prema pisanju Daily Maila, Di Matteo je dobio otkaz jer ga je Abramovič prije meča sa Juventusom zamolio da igra Torres, ali Di Matteo ga nije poslušao.[/b]
[/quote]

Ma pustite te priče, samo sam čeka kad će se neka takva pojavit. Kad tako nešto Sky objavi onda mogu vjerovat donekle.
Upravu si, i ja ne vjerujem. Al eto vidio sam na fb negdje pa prekopiro :D .. A svejedno Daily Mail je povjerljiv kolko je i Paravinja romantičan. ;)
Priča iz Daily Maila:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2236606/Roberto-Di-Matteo-sacked-Chelsea-Roman-Abramovich-Inside-story-Neil-Ashton.html

Ne želim vjerovati da su ovo uradili Robbieju, ali nažalost mislim da je upravo tako bilo.
  • Autor
E ovo je stvarno sramota, obavezno pročitati:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2874-rdm-u-zaprijeceno-da-ne-smije-torresa-ostaviti-na-klupi-a-klub-ga-obavijestio-u-4h-ujutro-o-otkazu.html
Jebo ja sebe kad mi se ne plače kad vidim ovu sliku iznad što je Cae postavio. Čovjek je volio klub, bio dio kluba, ova ljudina je bila uz klub prije Romana i njegova "carstva", prolivao krv za plavi dres. A onda dođe netko, svu njegovu ljubav pogazi, naloži, baci u vatru. Pređe preko svega kao da nikad nije ni bio trener.

A zbog čega? Zbog jebene plavuše, zato što mu je bitnije kako će kosu zalizati nego kako će srce ostavit na terenu, koji uđe protiv Juventusa i šeće se po terenu kao da je rezultat 3:0 za nas, a ne obratno, koji je dobio "devetku" a plaši se pucati na gol, koji ni po čemu u velikoj većini utakmica nije zaslužio mjesto ni na klupi, a kamo li mjesto u prvom sastavu ispred Sturridgea, istog Sturridga koji je gotovo sav teret prvog dijela prošle sezone iznio na svojim leđima, ljepotana koji se ljuti što nije igrao ispred jedne veličine, jednog Didiera, a ni po čemu nema opravdan razlog za tu ljutnju. Zauzima mjesto u napadu, okupirao je tu devetku, a ništa ne radi da opravda to ukazano povjerenje ( čitaj: naredbu s vrha ). Budimo realni, za Torresa je isplaćeno 50 milja i Roman si ne želi dopustiti da te pare sjede na klupi. On ga želi na terenu gledajuć kako će vratit uložene pare. A ovaj postaje sve gori i gori. Što mu više prilika daješ, on te više šamara svojim katastrofalnim izvedbama.

Na kraju, kao šlag na tortu, umjesto ove ljudine, Robbieja, taj Roman dovede čovjeka koji je ne tako davno, prije par godina govorio o ovom klubu kao umjetnoj tvorevini nastaloj na ruskim parama, a za navijače, ZA NAS govorio da smo umjetni sljedbenici istog tog umjetnog kluba. Dovede ga kako bi plavušu vratio u formu. Puu!

I sad mi netko kaže da ne psujem, da se ne ljutim, da će Rafa bit dobar na Chelseajevoj klupi. Možda i hoće. Možda ćemo sada zaredati 30 pobjeda, osvojiti prvenstvo i ove preostale nam liga kupove, možda će Shakhtar pobijedit Juventusa, a mi ostvarit pobjedu nad Dancima, možda ćemo proći skupinu Lige prvaka i na kraju drugu godinu zaredom, osvojit to natjecanje te tako postat prvi u povijesti kojima je to uspjelo. Možda. Sve je moguće od navedenog. Jedno nije moguće samo. Nije moguće da ja, a vjerujem i velik broj vas, drugova forumaša i pravih navijača Chelseaja, kažemo da je Rafa naš čovjek, nije moguće da slavimo njegove uspjehe na klupi ovog kluba s istim žarom i zanosom kao što bismo slavili duplo manji uspjeh s Robbiejem ili nekom drugom našom legendom na čelu, na kormilu kluba.

Ostajemo naravno uz klub, ali ću vjerojatno do kraja sezone utakmice voljenog kluba gledat, izvinite na izrazu, preko kurca. A nisam jedini. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Romane, puši mi ga za ovo.

[size=7][color=#0000ff]THERE'S ONLY ONE ROBERTO DI MATTEO![/color][/size]
eh kad se sjetim prije 2,3 tjedna kad sam rekao da "visi" na klupi Chelseaja smatrali ste me ludim,, nema tog trenera koji si može priuštit 2-3 loše tekme, barem ne dok je Abramovič na čelu CFC-a.
Meni će strašno nedostajat onaj njegov pogled i žvakanje žvakaće i kad gubio i kad vodimo on žvaće i ima onaj neki prepoznatljivi pogled. LEGENDA!!
"Robbie gave us all one of the best moments of our lives. He was one of us, and that is something that Rafa, Pep, Mourinho will never be. He loved our Club as much as we did, and thats why this hurts so much. Thanks for everything, Robbie. #OneDiMatteo" komentar sa yt
Ja ne mogu vjerovati, neću se pomirit sa ovim nikad. Ne mogu nekako... Čovjek voli klub.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=uZY9kRy7qoQ[/media]

Ovo bi mogao gledati danima, i slušati ovog komentatora:

"[i]..tremendous effort, oooh my word. Talk about punishment[/i], [i]what a goal by Dii Matteooo[/i]"

LEGENDA!!!
Hvala mu za sve.Do neba.Ucinio je ono sto nijedan trener nije uspeo,ma koliko je manje zvucno ime bio.Titula LS je san koji je dugo sanjan,ali koga je on ostvario.Za London,za Chelsea,za Abramovica,za sebe,za sve navijace,za mene...
Naklon do poda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.