Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]RDM out! 4 poraza zaredom, i to u prijateljski tekmama, dosta je više.. Propade nam sezona !! [/font][/color][/quote]

Tako je!!!! Od pocetka sam govorio da RDM nije trener za nas.RDM out!
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Dobro,sta sad bolje i sada izgubiti nego sljedece sedmice.....na kraju sezone cemo vidjeti sta smo i kako napravili polako......

OFF: trebevic bili mogao Yann M'vila ? :-/
[quote name='klicko' timestamp='1344794412' post='70531']
[/quote]
Eh kad djeca ne kontaju sarkazam.. haha :D
[quote name='Spaha' timestamp='1344807908' post='70580']
[url="http://www.hasrobertodimatteobeensackedyet.com/"]http://www.hasrobert...nsackedyet.com/[/url]
[/quote]
ovo je dubri bia svaki drugi post na temi AVB-a jos dok je on bia menadzer :P :P :P
ruku na srce mora poboljsat statistiku i igru jer sebojin da ce ga abramovic rjesit duznosti pije nego kaze poraz
Jedna stvar mene živcira samo: Mnogi ( znate i sami na kakve tipove ljudi mislim ) prišivaju RDM-u titulu bunkermana na osnovu 3 utakmice u Ligi prvaka ( 2 protiv Uefalone i finale s Bayernom ). Liga prvaka je malo duže natjecanje s više od 3 utakmice. Tko je gledao sve do jednu utakmicu, zna o čem pričam. Rezultati 5-0, 4-1 i slični nisu mogli biti postignuti bunkerom.
[color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RDM:[/color][/color][/color][/color][list]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Aspirations to build on last season and do better.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Marin is still injured.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Oscar is available.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Style of football will change inevitably. Core is still strong.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Not willing to talk about transfers. Will see what happens in the next 2 weeks.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Expectation levels are high as always. Perhaps more pressure has been added.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RDM expects around 4 teams to be challenging for the title. Chelsea included, playing catchup to the Manc clubs.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Considers City favourites for the title.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RDM's imprint on the squad will take time.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Says he always feels responsible for results. Pressure is inevitable.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Has spoken to Abramovich about expectations - Not willing to discuss.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Will decide RE: Oscar starting against Wigan.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RE: Lukaku - He has to look forward to his new challenge. Had a difficult season last season. Better to look forward than back. Should concentrate on the coming season, not the past.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RE: Mata - Had a long summer. WILL factor in a break for Mata at some time this season.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RE: Wigan - Had a strong end to the season, expecting a difficult game, will not be easy.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Not expected to win the title, will of course try to challenge.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RE: Moses - Player for Wigan, not willing to speak about him. Says he is young and talented, repeats he plays for Wigan. Expects him to play.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]RE: Meireles - A lot of speculation about our players, not much he can say, will be involved at the weekend.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Says Chelsea will not be held to ransom for players. Will pay what they feel is appropriate.[/color][/color][/color][/color]
[*][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]No players coming in before Sunday.[/color][/color][/color][/color]
[/list]
Dobro je sto nam raspored u pocetku nije toliko zafrkan. Wigan, reading, newcastle, qpr i stoke

Te moci cemo uzet bodove i sa losijom igrom te da ce se moci nasi uigrati za arsenala koji je u 6om kolu.

Inace ovdje gore zapinje newcastle za oko al ipak nije to onaj newcastle od prosle godine ja msm.. Te da nece ponoviti sezonu proslu.

Dok i sa stokom zna biti tesko kad postave svoj bedem :)
[quote name='Wisey' timestamp='1345205450' post='71376']
[color=#fff][color=#aed1f6][color=#fff][color=#606060]RDM:[/color][/color][/color][/color][color=#606060].[/color][list]
[*][color=#00ff00]Says Chelsea will not be held to ransom for players. Will pay what they feel is appropriate..[/color]
[/list]
[/quote]

Ovo je najbolje .
Dobri potezi Robbieja večeras. Na vrijeme izvršio logične izmjene, riskirao jer je znao da nema šta izgubiti i to mu se vratilo. Mada me jedino kopka forsiranje Ramija na krilu, vidjećemo dokle će to ići. Volio bih ga vidjeti u sredini pored Mikela, zanima me kako bi to funkcionisalo. :> Možda ako kupimo Mosesa ili nekog drugog na krilu onda se to i dogodi.
Protiv Newcastlea ipak dolazi pravi test, najteži dosad i vidjećemo kako će posložiti ekipu za to.
haha cara :D kaže da je bila zabavna utakmica :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=ru6v6pzwDTg&feature=bf_next&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww"]http://www.youtube.com/watch?v=ru6v6pzwDTg&feature=bf_next&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww[/url]
Odlican posao RDM-a u ovom prelaznom roku za razliku od AVB-a prosle sezone kad nije napravio nista, a trebao je da se rjesi igraca koje se sad Di Mateo rjesava!
Podmladjen tim, Hazard (21), Oscar(20), Marin (23), Moses (21)...siguran sam da ce upravo ovi nabrojani igraci biti kicma ekipe!
[quote name='how yes no' timestamp='1344794050' post='70530']
RDM out! 4 poraza zaredom, i to u prijateljski tekmama, dosta je više.. Propade nam sezona !!
[/quote]
.
[quote name='klicko' timestamp='1344794412' post='70531']
[/quote]

Hahahhaahah, HYN kralju, a gledaj klicka što si mu je tvoj post došo ko kec na desetku, hahaha. Jedna od najboljih situacija što sam vidio na forumu. ;D

Protiv Readinga je pokazao da uvjek možemo više napadati. Samo Mikel out - Stu in, Rami out-Oskar in. Stvar rješena. Stvarno mislim da bio on mogao postati naš Sir Ale... Naš Robert Di Matteo. Ditteo :)

I odlične igrače uzima btw

Mislim da je Oskar bio njegov pik, Hazard je već Romanov.
[quote name='trebevic' timestamp='1345752387' post='73323']
Odlican posao RDM-a u ovom prelaznom roku za razliku od AVB-a prosle sezone kad nije napravio nista, a trebao je da se rjesi igraca koje se sad Di Mateo rjesava!
Podmladjen tim, Hazard (21), Oscar(20), Marin (23), Moses (21)...siguran sam da ce upravo ovi nabrojani igraci biti kicma ekipe!
[/quote]
Malo se tu sta pitao RDM.Nego je prosla svetska ekonomska kriza i Roman uvecao svoje bogastvo.Zar ne mislis da Karlo ne bi doveo nekog igraca posle sezone u kojoj smo uzeli duplu krunu,a otisli Balak,Deko?Nije se imalo para,a sada se Roman oporavio i kolo vodi.
[quote name='Ercov' timestamp='1345756801' post='73340']
Malo se tu sta pitao RDM.Nego je prosla svetska ekonomska kriza i Roman uvecao svoje bogastvo.Zar ne mislis da Karlo ne bi doveo nekog igraca posle sezone u kojoj smo uzeli duplu krunu,a otisli Balak,Deko?Nije se imalo para,a sada se Roman oporavio i kolo vodi.
[/quote]
Zar Carlo nije potrosio 80 miliona na dvojac Torres-Luiz, te jos 20 miliona na Ramiresa...Roman uvijek daje pare!

Boas je mogao napraviti rez proslog ljeta kao sto je RDM to sad uradio.
[quote name='trebevic' timestamp='1345757266' post='73342']
Zar Carlo nije potrosio 80 miliona na dvojac Torres-Luiz, te jos 20 miliona na Ramiresa...Roman uvijek daje pare!

Boas je mogao napraviti rez proslog ljeta kao sto je RDM to sad uradio.
[/quote]
Karlo se tu nista nije pitao,a da se pitao ne bi dovodio Toresa.To je bio Romanov hir i pokusaj da uzme LS te sezone.
A AVB je pokusao da napravi rez,ali nije islo.Doslo je do bojkota starijih igraca i tu mu je bio kraj.
@kalouda

Zaletio se klicko :D

Di Matteo mi se sve više sviđa, kao trener. Frajer lagano radi, ono što je zacrtao prema tome i ide, ništa ga ne interesuje (bar tako izgleda).

Također ne vjerujem da je on sve ove igrače doveo, Oscara i Mosesa da, ali ostale ne vjerujem. Hazarda nije 100%, ali super da ih je dobio ;)

I samo nek prestane povlačiti ekipu nazad, nakon što povedemo. Ostalo je sve ok.

Da Bog da nam Ditteo (k'o što kale reče :D ), penziju dočekao na klupi Chelseaja. Što da ne? ;)
Odlican posao Robbieja uz konsultacije sa Upravom, tako se to radi. Sjajan prelazni rok!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.