10. august 2012.14 god. comment_69920 [quote name='klicko' timestamp='1344593644' post='69883'] Ne znam sto gotivite toliko coveka.Ja ga nisam gotivio ni kad smo osvojili Ligu Sampiona/Prvaka.Da nam pomocni trener bude glavni trener?Ja nisam video nikakvu taktiku da je on imao protiv Barcelone,Byerna i ostalih iz Premier League sem bunkera.Ima extra igrace i mislim da bi neki drugi trener to bolje iskoristio.Neverujem da cemo ove sezone ista osvojiti ako je on trener.Nadam se da gresim u vezi ovoga . [/quote] Gdje admin? Banuj ovog! Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69934 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1344598822' post='69920'] Gdje admin? Banuj ovog! [/quote] hahahahahhaha,nemoj samo Klička da dirate[quote name='klicko' timestamp='1344593644' post='69883'] Ne znam sto gotivite toliko coveka.Ja ga nisam gotivio ni kad smo osvojili Ligu Sampiona/Prvaka.Da nam pomocni trener bude glavni trener?Ja nisam video nikakvu taktiku da je on imao protiv Barcelone,Byerna i ostalih iz Premier League sem bunkera.Ima extra igrace i mislim da bi neki drugi trener to bolje iskoristio.Neverujem da cemo ove sezone ista osvojiti ako je on trener.Nadam se da gresim u vezi ovoga . [/quote] Kakve to veze ima,pa i Murinjo nije seo odma u fotelju. Da ne pišem sad ceo referat ovde kad je u pitanju taktika,RDM igra šah,ne fudbal. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69935 Klicko ne upustaj se u dialog sa silama foruma hahahaha,ipak je to autoritet ....a to da nije neki trener .....al dobro svako ima svoje misljenje i vjerujem da nisi novi Modric ili Pesta Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69986 [quote name='klicko' timestamp='1344614139' post='69980'] OK nadam se da gresim [/quote] Ne predaj se Kličko tako lako Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69994 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1344598822' post='69920'] Gdje admin? Banuj ovog! [/quote] E sada si stvarno pretjerao. Zašto bi tip bio banovan, samo je rekao svoje mišljenje ne vrijedjajući apsolutno nikoga na ovome forumu. To što ti ne misliš kao on nije razlog da tražiš ban za njega. Nemoj se naljutiti ali iskreno nije mi jasno kako imaš obraza tražiti ban za ovako nešto. Šta misliš da od sada uvodemo novo pravilo " Svako ko misli drugačije od većine a posebno ko se protivi miušljenju Twelfth Man( najpametnijeg lika na forumu) treba da dobije trajni ban.". [quote name='klicko' timestamp='1344614139' post='69980'] OK nadam se da gresim [/quote] Klicko gotov si kako si se usudio da se zamjeriš najvećoj sili na ovom forumu, sad će te pojest crni mrak... Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69995 Pravo na mišljenje nikom neće biti uskraćeno sve dok to ne preraste u baljezganje bez argumenata u cilju stvaranja bespotrebnih off-topic diskusija i mnogo spam postova. Ja ovdje vala poštenog kontra-argumenta ne vidjeh, nego gomilu uvreda na račun naše igračke i trenerske legende, te jedinog managera koji je u CFC-u osvajao Ligu Šampiona. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69997 [quote name='chelseafan97' timestamp='1344618214' post='69994'] E sada si stvarno pretjerao. Zašto bi tip bio banovan, samo je rekao svoje mišljenje ne vrijedjajući apsolutno nikoga na ovome forumu. To što ti ne misliš kao on nije razlog da tražiš ban za njega. Nemoj se naljutiti ali iskreno nije mi jasno kako imaš obraza tražiti ban za ovako nešto. Šta misliš da od sada uvodemo novo pravilo " Svako ko misli drugačije od većine a posebno ko se protivi miušljenju [b]Twelfth Man( najpametnijeg lika na forumu) [/b]treba da dobije trajni ban.". Klicko gotov si kako si se usudio da se zamjeriš najvećoj sili na ovom forumu, sad će te pojest crni mrak... [/quote] Drago mi je da uvidjas neke stvari, napredujes. Jos da nisi bukvalista bilo bi nesto od tebe. Prijavi
10. august 2012.14 god. Autor comment_70000 Da li je tko od vas izanalizirao naše ljetne pripremne utakmice? Zanima me koliko RDM ima svoje krivice u lošim rezultatima. Ili jednostavno opravdati sve eksperimentom? Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70010 [quote name='Caeruleus' timestamp='1344619320' post='70000'] Da li je tko od vas izanalizirao naše ljetne pripremne utakmice? Zanima me koliko RDM ima svoje krivice u lošim rezultatima. Ili jednostavno opravdati sve eksperimentom? [/quote] To su pripremne utakmice,kakve veze ima,mogli smo i sve da ih izgubimo sa po 10 gola razlike.Nema tu krivice u pravom smislu te reči,rezultat nije u prvom planu,videli smo KDB na poziciji cm pored Lampsa,drugu utakmicu na poziciji desnog krila,mladi igrači Chalobah i Kane dobili priliku,njih sam baš i želeo da vidim s obzirom na priče koje kruže o njihovom potencijalu,Piazon dobio priliku u napadu,dal treba još da nabrajam...Nema potreba da se bilo šta opravdava,on mora kao trener da isproba sve moguće opcije da bi znao sa čime raspolaže. Treba obratiti pažnju na sitne detalje tokom pripremnog perioda a ne samo na rezultat koji nema nikakvu važnost.Hazarda je jednu utakmicu stavio iza napadača,dok je Marin igrao levo krilo,drugu ga je terao na levo krilo dok je Marin bio na klupi.itd.. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70096 di matteo je odlican strucnjak i takticar jer ruku na srce on u ligi prvaka i fa cupu nema porza uz dosta jakih utakmica 4-1 napoli 2-2 barca( s igracem manje,na camp nou,bez terrya,cahilla,luiza) 5-1 totenhama 5-2 leicester ljudi moji on je stavia livu momcad protiv benfike na luisau pa ih dobija a za ligu mu se ne moze zamjerit, isa je na sve ili nista, isplatili mu se jer je odlican takticar ko je*e atraktivnost ako gubis(barca,real,bayern) tak da... di matteo is[i][b] the boss[/b][/i] Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70105 “Everybody would like to play like Barcelona, but there isn’t another team in the world who plays like them,†said Di Matteo. “It’s a culture, a way of life, a style they’ve produced through the club for many, many years. “The aim for a lot of teams and clubs is to get there but, as far as I’m concerned, there isn’t one who can play the way Barcelona can. And there’s only one Lionel Messi around.†“I’m not preaching that we’ll be this or that,†he said. “We’re going to try to win in the way we’re capable of. “We’ll have some good games, I’m sure. But I wouldn’t say that other teams play consistently attractive football over the whole season. It’s quite difficult. You’ll have some games better than others. “Certainly, with the influence of the new players, they will be a bit different once they are integrated because they have different characteristics and abilities to the other players. “But I don’t think you can expect a completely different Chelsea overnight. The majority of the team are still here and with those players the club have been very successful already. So don’t expect radical changes.†“Our biggest aim, or our ambition, is to be able to be challenging at the right end of the season for the trophies that are still available,†he said. “We certainly have to do better in the Premier League.†Ako nešto mrzim to su izjave : " Cilj nam je da igramo kao Barselona" Neznam samo dal pod tim podrazumevaju i foliranje,s obzirom da je njihova raskošna igra i "veliki rezultati" u "jakoj ligi" padaju u vodu kada vidim ovako nešto http://www.youtube.com/watch?v=rHplhPlysMQ Neka hvala,ne treba nam takva kultura,stil igre i način života Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70117 [quote name='chibabachi' timestamp='1344644171' post='70105'] “Everybody would like to play like Barcelona, but there isn’t another team in the world who plays like them,†said Di Matteo. “It’s a culture, a way of life, a style they’ve produced through the club for many, many years. “The aim for a lot of teams and clubs is to get there but, as far as I’m concerned, there isn’t one who can play the way Barcelona can. And there’s only one Lionel Messi around.†“I’m not preaching that we’ll be this or that,†he said. “We’re going to try to win in the way we’re capable of. “We’ll have some good games, I’m sure. But I wouldn’t say that other teams play consistently attractive football over the whole season. It’s quite difficult. You’ll have some games better than others. “Certainly, with the influence of the new players, they will be a bit different once they are integrated because they have different characteristics and abilities to the other players. “But I don’t think you can expect a completely different Chelsea overnight. The majority of the team are still here and with those players the club have been very successful already. So don’t expect radical changes.†“Our biggest aim, or our ambition, is to be able to be challenging at the right end of the season for the trophies that are still available,†he said. “We certainly have to do better in the Premier League.†Ako nešto mrzim to su izjave : " Cilj nam je da igramo kao Barselona" Neznam samo dal pod tim podrazumevaju i foliranje,s obzirom da je njihova raskošna igra i "veliki rezultati" u "jakoj ligi" padaju u vodu kada vidim ovako nešto [media]http://www.youtube.com/watch?v=rHplhPlysMQ[/media] Neka hvala,ne treba nam takva kultura,stil igre i način života [/quote] Samo što to nitko ne želi vidjet pa govore da je način na koji je Chelsea osvojio Ligu Prvaka anti-nogomet a ovo je svima nešto potpuno normalno. Baš zato mrzim katalonske cigane i njihove plastične navijače. Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70133 Zamislite kako je meni bilo :).Ja sam igrao za reprezentaciju skole i trebali ici na neki turnir medju skolama i nastavnik fizickog(trener) navija za Barcu.I jednom kad smo 'trenirali' kaze on igracemo kao Barca :).Ja samo sto nisam zaplakao Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70143 [quote name='klicko' timestamp='1344593644' post='69883'] Ne znam sto gotivite toliko coveka.Ja ga nisam gotivio ni kad smo osvojili Ligu Sampiona/Prvaka.Da nam pomocni trener bude glavni trener?Ja nisam video nikakvu taktiku da je on imao protiv Barcelone,Byerna i ostalih iz Premier League sem bunkera.[b]Ima extra igrace i mislim da bi neki drugi trener to bolje iskoristio[/b].Neverujem da cemo ove sezone ista osvojiti ako je on trener.Nadam se da gresim u vezi ovoga . [/quote] Koje extra igrace? Je li se ovo odnosi na proslu sezonu? Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70145 Na ovu sezonu.Hazard,Oscar,Marin=75mil. Potrosimo 75mil. i onda nema extra igrace? Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70146 djecace strpi se malo sezonu-dvije pa onda se vrati na ovu temu da komentarises RDM-a , njegovo znanje i rad Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70163 Pogledaj samo godine navedenih igrača i kolko još mogu igrati za nas, i više nego isplati se to, vidjeces sve polako Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70492 Dosta sam ga hvalio,sad da ga malo i kudim. Posle crvenog je vratio Ramiresa na poziciju beka i pogresio,jer su nas razbili po toj strani.Ostavio je ocajne Luiza i Mikela da igraju celu utakmicu,iako se videlo da je Luiz izrazito nervozan i da ce napraviti neku glupost.Nije reagovao izmenom dok smo primali golove tek posle.Nadam se da cu ga sledeci mec hvaliti. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70498 O napokon neko .Trebao je Luiza na desnog beka,a chilla stopera. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70502 Igraci koji igraju na poziciji zadnjeg veznog su ocajni, Mikel, Esien, Meireles...jedino Lamps nesto pokusava ali ni on nije u stanju da zadrzi loptu. Ne znam da li ce uspjeti Oscar, ja mislim da nam itekako treba jedan dobar zadnji vezni, nadam se da ce RDM to na vrijeme uvidjeti i reagovati! Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70530 RDM out! 4 poraza zaredom, i to u prijateljski tekmama, dosta je više.. Propade nam sezona !! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.