Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1340877941' post='61708']
Ukoliko dođe kojim slučajem Hulk, a i bez njega, ovaj čovek će biti na slatkim mukama pri izboru formacije i taktike. ;p
[/quote]
eh to bi bilo extra da nas muče samo slatke muke :D
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Kalouda' timestamp='1341046987' post='62099']http://www.youtube.com/watch?v=DGxU8a_D6PU&feature=related

I lijevom je zavlacio

Sunce ti, koja golčina! Nisam vidio bolje u zadnje vreme...[/quote]

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=sRAwiyOKSJY[/URL]
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Danas održana zakazana press konferencija, na žalost mnogih nova pojačanja Hazard i Marin nisu predstavljeni iako je to velika većina medija predviđala.
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2832006,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2832006,00.html[/url]
- Trebamo tehnologiju jer se u ključnim trenucima događaju pogreške, svake sezone, na svim velikim turnirima. A ovo je pravo rješenje - rekao je trener Chelseaja Roberto Di Matteo u vezi uvođenja Hawk Eyea i GoalRefa.
  • Autor
I love watching movies. I really liked [b][i]Avatar[/i][/b]. You see what I have to put up with?[b] [i]Law Abiding Citizen[/i][/b]. That was good. I love [b]U2[/b], [b]Simply Red[/b], a bit of my[b] Italian music[/b] for nostalgia. I like [b]good food[/b], a nice[b] glass of wine[/b]. Very simple.
  • Autor
[img]http://i.imgur.com/bBhAz.jpg[/img]

[b]David Luiz[/b]: Di Matteo mi je drag poput vlastitog oca. /[b] Lampard[/b]: Da nas je napustio ovog ljeta boljelo bi više nego Mourinhov odlazak. / [b]Terry[/b]: Di Matteo zna kako diše svlačionica, a to nijedan trener otkako sam ja u klubu nije mogao znati točno kao on, jer nisu nikada nosili Chelseajev dres. / [b]Ramires[/b]: Zahvaljujući njemu napredovao sam kao igrač jako puno, a to je najljepši poklon od nekog trenera što možete dobiti. /[b] Mikel[/b]: Robbie mi je vratio samopouzdanje, igram bolje nego ikad. /[b] Meireles[/b]: Najbolji taktičar pod kojim sam igrao. /[b] Ivanović[/b]: Talijan je, a oni razmišljaju kao mi Balkanci srcem i dušem. / [b]Bertrand[/b]: Podario mi je debi u Ligi prvaka i to u finalu, takvo što se ne daruje svaki dan. / [b]Ferreira[/b]: Di Matteo ima dvije obitelji, jednu doma i jednu ovdje u Cobhamu. / [b]Cole[/b]: Kada nam pojašnjava taktiku u svlačionici nemam osjeća kao da kraj mene stoji neki trener prema kojem moramo imati distancu, dapače on nam je poput starijeg brata kojeg se mora slušati. / [b]Mourinho[/b]: Di Matteo je pravi čovjek na pravom mjestu i pravo vrijeme.
Jeza me prolazi kad čitam ovo. Možemo biti presretni što imamo ovakvog čovjeka na klupi, čovjeka koji je dio kluba, koji daruje sebe klubu i diše zajedno s njim. Molim Boga samo da Robbie što duže ostane s nama.
  • 2 sedmice kasnije...
[i]"At the moment, I am very happy with the squad. We have a good squad, a very good team and have new players with us already. "[/i]

[i]"Our job is to try and integrate them into a team that was very successful last season."[/i]
Evo preveo sam današnje izjave Di Mattea:

" Protiv MLS All.Starsa će dva ili tri igrača Chelseaja provesti svih 90 minuta na terenu, ostali, kao i do sada, 60 minuta ili po poluvrijeme. Mnogi igrači su nam na pripreme stigli u različito vrijeme, a neki još nisu ni došli, tako da moramo sve to uzeti u obzir i prema tome odrediti njihovu minutažu u ovim pripremnim utakmicama. "

" Očekujem dobru igru, napredak u odnosu na prijašnje stanje i želim da sve dobre stvari koje smo radili na treninzima moji igraču prenesu na travnjak u toj utakmici s MLS-om. Momčad je ostala gotovo ista i to je dobro. Sada je prioreitet nove igrače uklopiti u ostatak momčadi i omogućiti im što bolju, lakšu i bržu prilagodbu na nove suigrače i novi klub, ali također želimo ostvariti i pobjedu. Pokušat ćemo uspjeti oboje. "

" Najvažnije je da nastavimo s radom u na isti način kao i u dosadašnjem dijelu priprema. Za sada najviše radimo na fizičkoj spremi igrača, ali pokušavamo uvesti i neke nove stvari u igri momčadi koju želimo promijeniti na neki način i odvesti na višu razinu. "

" Još je rano da na teren pošaljem najjaču momčad. Najvjerojatnije takav set igrača nećete vidjeti do Community Shielda ili pak prvog kola Premiershipa. "

" Moram spomenuti sjajne uvjete koji su nam dani na raspolaganju ovdje u Americi, a također i ljude koji su izrazito prijateljski nastrojeni, "

" Utakmica s Paris Saint-Germainom je bila bila dosta zahtjevnija od prethodne sa Seattleom i poslužila nam je kao dobar test kojim smo utvrdili na kojoj se razini trenutno momčad nalazi, kao i igrači pojedinačno. Uz to, uvjerili smo se iz prve ruke u mogućnosti i potencijal naših mogućih protivnika u Ligi prvaka. "
Njegova statistika kao trenera Chelseaja na kraju debitantske sezone:

Vodio nas je u 21 utakmici u kojima smo upisali 13 pobjeda, 5 remija i samo 3 poraza, što bi značilo 61 % uspješnosti.
Sada ima sve preduvijete za uspijeh.

Dobio je odlične igrače (ima još pozicije koje treba dopunit)
Ima momčad kroz pripreme (doduše nisu svi prošli pripreme)
Imam momčad s kojom može igrati više formacija različitim taktikama.

Znači puno bolje stoji nego kada je preuzeo momčad.
Naravno ovdje dosta toga ovisi o strpljivost gazde.I da sezona ne bude na nivou kojem se očekuje.Misšljenja sam da bi ga trebalo procijent dal je on trener kojem će se dat da radi na duže staze,mislim da ga se ne potroši prebrzo kao što je to slučaj bio s nekim ranijim managerima.
Svidja mi se sto veliku vaznost daje Uefa superkupu i svetskom klupskom prvenstvu jer zna da se ona retko igraju.Covek je rodjeni pobednik i veliki takmicar i to je ono sto ga dize u mojim ocima.
Ne znam sto gotivite toliko coveka.Ja ga nisam gotivio ni kad smo osvojili Ligu Sampiona/Prvaka.Da nam pomocni trener bude glavni trener?Ja nisam video nikakvu taktiku da je on imao protiv Barcelone,Byerna i ostalih iz Premier League sem bunkera.Ima extra igrace i mislim da bi neki drugi trener to bolje iskoristio.Neverujem da cemo ove sezone ista osvojiti ako je on trener.Nadam se da gresim u vezi ovoga .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.