Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Di Matteo je potpisao jednogodisnji ugovor, medjutim, postavljeni su mu ciljevi. Ako ih ispuni, dobija ugovor na 3 godine. Ako ne, dolazi Guardiola.
Ciljevi su sledeci:

-Premier League: Top 3
-Champions League: Latter stages
-FA Cup: Semi final

Ja licno mislim da je ovo moguce ispuniti, i da ce Di Matteo uspjeti u tome.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='stifmeister' timestamp='1339365877' post='58311']
Brane zalutao ahahahahaha
[/quote]

Hahaha, i to si sve ti kriv, tebi sam pisao odgovor u F1 temi i eto vidis kako zavrsi :D Jos sam editirao na brzinu, al si bio brzi s citatom tako da svatko moze vidjet :D

[quote name='Blue soldier' timestamp='1339365939' post='58313']
Di Matteo je potpisao jednogodisnji ugovor, medjutim, postavljeni su mu ciljevi. Ako ih ispuni, dobija ugovor na 3 godine. Ako ne, dolazi Guardiola.
Ciljevi su sledeci:

[/quote]

Izvor?
Price o Guardioli sigurno ne dolaze iz kluba, dobro kaze Stif moze se svasta promijenit za godinu dana.
[quote name='Blue soldier' timestamp='1339365939' post='58313']
Ciljevi su sledeci:

[/quote]

Neka Roman lepo kupi Hulka i Falca0a i neka ne brine za ispunjenje ciljeva.
odlična vijest, nadam se da će lijepo posložit momčad i osvojiti neki trofej sljedeće sezone, tako da dobije ugovor na još 2-3 godine.
Hvala Bogu da je Robbie dobio priliku. A ovaj višegodišnji ugovor sa mogućnošću raskida nakon godinu dana je odlična ideja fantastičan potez uprave. Ajde Eobbie pokaži zašto si tu i ostani nam na klupi još dugo dugo.. :)
Svaka cast upravi na ovom potezu ako je istinit, naravno. Jos da se zadrzi Sturridge i dovedu potrebna pojacanja i ovo ce biti perfektan prelazni rok. Samo kad bi davali sansu mladim igracima, pa to bi bilo savrseno. Valjda cemo i to dozivjeti.
Konacno da je zavrsena i ova sapunica... Jako mi je drago sto je dobio priliku... Uz Hazarda treba mu jos 1 ili maximum 2 pojacanja i to je to... imat ce momcad za obranu LP i za juris na BPL...
E nek se i ovo okoncalo. Sada Robbie ima prilku da potvrdi svoj trenerski talenat. Sjajno!
  • Autor
http://www.index.hr/sport/clanak/robi-vise-nije-na-probi-chelsea-s-di-matteom-potpisao-dvogodisnji-ugovor/620414.aspx

Ali prejak im naslov ... Robi više nije na probi xD
Sve ostalo bio bi idiotizam. Robbieju želim puno sreće, ali kako god završi on će ostati u srcu svakog Plavca.
Sad lagano slagati kockice u ekipi, riješiti se još kojeg igrača i možda ponekog dovesti, spremiti se za predsezonu, vidjeti ko će igrati na Olimpijadi, koga od mladih igrača povesti i tako dalje i tako bliže.. Posla ima.
uff: chelsi osvojio lš, doveli hazarda, hulk je blizu, di matteo je potpisao na 2 godine, dobit' ću xbox, chelsijev dres <3 jebenih mjesec dana :D
Uf, 2 godine! Odlično... Prekratko je jednogodišnji a i ovaj čovek zaslužuje više i nadam se da će opravdati ovo i dobiti još 3 godine.. Ali otom potom ;) heh
Dajte Farcu da se igramo, igramo, igramo0o0o0o0o :D

Robbie-a ceka tezi posao ove sezone. Uspeo je sa vremesnim, ali ultra motivisanim timom da osvoji Ligu Sampiona.
Time je navukao na svoja ledja velika ocekivanja i u narednoj sezoni. Znajuci Romana on ce pre svega zahtevati rezultate.
Zelim mu da ga sreca koja ga je ove sezone pratila prati i ubuduce, da konacno vrati Chelsea-ju "staru" slavu, i da zaokruzi plavog lava zlatinm zvezdicama...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.