Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Ercov' timestamp='1339280208' post='58028']
Ne verujem da ga bilo koji trofej ostavlja za stalno.Mozda LS ili PL,ali uz dobru igru,sto ce biti vrazji tesko.
[b]Nije posteno prema njemu sto ce dobiti ugovor na samo jednu godinu i sto sluzi kao privremeno resenje dok se Gvardiola ne smisli da nas preuzme[/b].
[/quote]

Prvo više je dobro, nego što nije, to što će dobiti ugovor na jednu godinu. A drugo, otkud ti znaš, da je on privremeno riješenje, dok Guardiola ne dođe??

Možda Roman ti šapnuo nešto?? Pusti novinare, ne mogu sve znati. Nekad nešto i pogode, ali rijetko, tako da...

Kao, što whisper reče, ovo je najbolji mogući scenario.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

I ja kazem da je bolje sto ce dobiti ugovor na jednu godinu nego nikako,ali sam napomenuo da to nije posteno prema njemu.
Gvardiola je trenutno u zizi,ko zna ko ce sve biti u opticaju do na kraju sledece sezone,a mozda i pre.Seti se kako je AVB otisao, a imao je visegodisnji ugovor.Sta ce spreciti Romana da tako nesto uradi i RDM-u koji ima ugovor na godinu,pogotovo u slucaju losijih rezultata?
Da ga je hteo kao dugorocno resenje odmah bi mu posle finala u Minhenu ponudio bar trogodisnji ugovor.
Za mene je ocekivano da je RDM dobio jednogodisnji ugovor za pocetak.
Ne sumnjam da nece biti problema da se on produzi vec na sredini sezone ako rezultati budu dobri.

Puno srece u radu Robiju i da nam donese jos mnogo trofeja.
[quote name='Ercov' timestamp='1339282980' post='58036']
I ja kazem da je bolje sto ce dobiti ugovor na jednu godinu nego nikako,ali sam napomenuo da to nije posteno prema njemu.
Gvardiola je trenutno u zizi,ko zna ko ce sve biti u opticaju do na kraju sledece sezone,a mozda i pre.Seti se kako je AVB otisao, a imao je visegodisnji ugovor.Sta ce spreciti Romana da tako nesto uradi i RDM-u koji ima ugovor na godinu,[b]pogotovo u slucaju losijih rezultata[/b]?
Da ga je hteo kao dugorocno resenje odmah bi mu posle finala u Minhenu ponudio bar trogodisnji ugovor.
[/quote]

Zašto bi on ostao u klubu, ako ćemo s njim imati loše rezultate?? Normalno da će mu biti noga, pogotovo sad s jakom ekipom.

A ako bude nastavio s uspjesima, onda ni ti, nit ja se ne trebamo sikirat, a ni sam RDM. Jer, Roman, koliko god da želi (ako želi) Guardilou, neće otpustit trenera koji vodi uspješno klub. Ja mislim da se takva budala nije rodila.

I nijednog trenera nije otpustio, a da su rezultati s tim trenerom bili dobri. Iznimci su Mourinho (neka svađa ili tako nešto), te Hiddink koji nije htio nastavit, jer je imao posla s Rusijom.

Ostalo su sve, hajmo reći opravdani otkazi. Iako možda nije trebao žuriti s njim, prije svega s Carlom, pa i AVB-om.

Dakle, RDM-a mogu otpustit samo loši rezultati, ništa drugo. ;) Zato se ja ne sikiram, jer sam siguran da će to pod njegovim vodstvom biti, jako dobro. Naročito jer se ekipa opasno pojačava.
Celzi mora igra
ti lepo i osvajati trofeje,a to ne moze preko noci.Di Mateu treba vremena,koje mu Roman nece dati.
[quote name='Ercov' timestamp='1339284880' post='58039']
Celzi mora igra
ti lepo i osvajati trofeje,a to ne moze preko noci.Di Mateu treba vremena,koje mu Roman nece dati.
[/quote]

Sačekajmo, pa ćemo onda vidjeti. Ja sam siguran da on kao i Chelsea, mogu uspjeti.
[quote name='how yes no' timestamp='1339285546' post='58045']
Sačekajmo, pa ćemo onda vidjeti. Ja sam siguran da on kao i Chelsea, mogu uspjeti.
[/quote]
Ja sam siguran za Chelsea,a za njega se nadam.
ma i on ima da uspikje,sljedeće sezone uzimamo(nadam se) UEFA Super Cup,Fifa Club World Cup,FA Cup,BPL, za CL nevjerujem jer historija kaže da nijedan klub nije obranio trofej CL od 1992 :)
ja sam optimističan, ekipa se opasno pojačava, čeka se potpis Hulka i eventualno još nekog kapitalca

ne vidim kako bi mi mogli loše igrati s takvim igračima, a s obzirom na kvalitetu, trofeji zasigurno neće izostati

što se tiče LP, to se nikad nezna dokud ćeš doći, očekujem nas u knock-out fazi
prvenstvo - očekujem nas među prva 3
FA kup - mislim da bi ga mogli opet uzet
i naravno očekujem europski superkup i kasnije naslov svjetskog klupskog prvaka
za community shield šanse su 50-50, nadam se da ćemo osvojit

mislim da ćemo uzet bar 3 tofeja i imati lijepu napadačku igru i to bi trebalo biti sasvim dovljno za nastavak suradnje s RDM-om
i meni je krivo što ne dobije bar 3-godišnji ugovor, ali jebiga, Roman se previše puta opekao...
Samo da se Robbie dokaze za ovu godinu. Da uzmemo 2 drzavna trofeja i jedan ovaj sto igraju prvaci Evrope. A bas bi me interesovalo sta bi se desilo kada bismo igrali taj sexy fudbal a da nista ne uzmemo?
[quote name='Wisey' timestamp='1339323985' post='58097']
Znači Guardioli bi bio spreman dati višegodišnji ugovor, a Robbieju nakon što je ovo napravio sa ekipom ne. X(
[/quote]

Zar i ti brate Murate...

Otkud znaš dal je uopšte htio i ako jeste, koliko je htio dati Guradioli ili nekome trećem. Bar bi ti trebo znat, da je ovo stvarno najbolja opcija.

OObjašnjeno, zašto.
Nista meni ne bi bilo draze nego kad bi Robbie dobro radio posao pa da ostane s nama dugo godina jos.
Ali, evo, sad je dobio priliku, ja se nadam da ce ju iskoristiti, stovise, [b]uvjeren[/b] sam da ce ju iskoristit.. Ako bude imao dobre rezultate, produzit ce mu se ugovor. Ako ne bude, najvjerojatnije ce ici. Simple as that.
Na Robbievoj strani su igraci i navijaci, s druge strane su Roman i uprava.
Iako ovi drugi imaju glavnu rec, sigurno nece rizikovati da izgube podrsku onih prvih.
Guardiola ili bilo koji drugi menadzer doci ce na mesto trenera Chelsea-ja, samo ako Robbie podbaci.
Svaka cast njemu i svim igracima na istorisjskom uspehu, ali ono sto ovakav klub i Roman traze su uspesi u kontinuitetu.
Da Robbie nije uzeo ova dva trofeja dobio bi otkaz.
Umesto toga dobio je godinu dana da pokaze da ovi uspesi nisu samo puka sreca i vracanje kosmicke pravde.
Pored toga Roman ce mu dati i mnogo jaci tim nego ove sezone.
Preduslova za uspeh ima, nadajmo se samo da ce ga Chelsea i Robbie ostvariti zajedno.
[quote name='how yes no' timestamp='1339331379' post='58130']
Zar i ti brate Murate...

Otkud znaš dal je uopšte htio i ako jeste, koliko je htio dati Guradioli ili nekome trećem. Bar bi ti trebo znat, da je ovo stvarno najbolja opcija.

OObjašnjeno, zašto.
[/quote]
Ako ćemo tako, onda niko ne zna jebiga. Meni ovo izgleda kao čekanje da se Katalonac vrati sa godišnjeg. Al hajde de. Ništa još nije svršen čin, sačekajmo pa da vidimo šta će ispasti. Vjerujem u Robbieja 100%.
Ne znam zasto toliko tragicno prihvatate ovaj jednogodisnji ugovor Robbiju. Momentalno ovaj dogovor je najbolji i za obe strane, najbolji moguci scenario u kojem samo Robbie ima glavnu ulogu. Znaci dobija josh jaciju ekipu, i poverenje od Romana na jednu godinu, ako njegovi rezultati pokazu da je on pravi trenjer za Chelsea onda dobija novi ugovor. Imalo smo puno srece u finalu i mecheva protiv Farcelone, ali smo pokazali sjajan timski duh i radnju, to isto moramo da pokazemo i narednu sezonu, i Robbie ce ostati veoma dugo na ovoj klupi, verujte mi.
To sto engleski mediumi govore o Guardiolu su puste lazi i izmislice kako bi se stvorila losa atmosfera i ostvariti profit.
Ma nije ni Roman glup da daje 20-ak mil za trenera.
Da je produzio Di Matteu ugovor na recimo 4 godine i ovaj napravi neku crnu seriju i Roman ga zeli otpustit' a ovaj ima ugovor tezak 20-ak mil.
Znaci Roman mu mora isplatit' svaku funtu.
Mislim da ce mu dati jednu godinu kao neki test pa onda mozda i visegodisnji ugovor. :D
Veoma pouzdan izvor:

[b]Dan Levene ‏@BluesChronicle[/b]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Expecting to receive confirmation in the very near future that Roberto Di Matteo has been appointed Chelsea boss on a one-year deal.[/background][/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1339339758' post='58179']
Veoma pouzdan izvor:

[b]Dan Levene ‏@BluesChronicle[/b]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Expecting to receive confirmation in the very near future that Roberto Di Matteo has been appointed Chelsea boss on a one-year deal.[/background][/size][/font][/color]
[/quote]

Wisey, kog ti nemaš na twitteru? :D

OT: odlična vijest
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339338868' post='58177']
Ma nije ni Roman glup da daje 20-ak mil za trenera.
Da je produzio Di Matteu ugovor na recimo 4 godine i ovaj napravi neku crnu seriju i Roman ga zeli otpustit' a ovaj ima ugovor tezak 20-ak mil.
Znaci Roman mu mora isplatit' svaku funtu.
Mislim da ce mu dati jednu godinu kao neki test pa onda mozda i visegodisnji ugovor. :D
[/quote]

Opekao se sa Scolarijem, opekao se sa Carlom, pa sa AVB-om, glupo bi bilo da nastavi tako.

Što je sigurno sigurno je.

@wisey, ako dobro razumijem, znači RDM je trener i dalje ??
Potvrda ove informacije mi je stigla iz veoma povjerljivog izvora. Robbie je gotovo sigurno naš novi manager. Očekujmo objavu u narednoj sedmici kad se vrati s odmora.

[url="http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18390166"]http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18390166[/url]

Zanimljivo je sljedeće:

[color=#1C1C1C][font=arial, sans-serif]'It is now thought the most likely scenario will see both parties agree to a longer contract with a clause that would allow either to break it after 12 months.'[/font][/color]

Dakle, ne klasičan jednogodišnji ugovor već jedan tip dogovora koji je interesantan i specifičan. Uprava me sve pozitivnije iznenađuje u zadnje vrijeme. Sve pohvale za njih i odrađeni posao.
Ja skačem na upravu samo što se tiče mladih igrača. Za ovo s RDM-om im svaka čast, možda je ovako i najbolje za sve.
[quote name='Brane' timestamp='1339365835' post='58310']VN Kanade, rezultati:
1. Hamilton (McLaren-Mercedes) 1:32:29.586
2. Grosjean (Lotus-Renault) +2.513
3. Perez (Sauber-Ferrari) +5.260
4. Vettel (Red Bull-Renault) +7.295
5. Alonso (Ferrari) +13.411
6. Rosberg (Mercedes) +13.842
7. Webber (Red Bull-Renault) +15.085
8. Räikkönen (Lotus-Renault) +15.567
9. Kobayashi (Sauber-Ferrari) +24.432
10. Massa (Ferrari) +25.272[/quote]

Brane zalutao ahahahahaha

OT: odlicne vijesti Wisey

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.