Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1336062776' post='45306']
Sve zahvaljujući jednom čovjeku!

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1273-chelsea-momcad-mjeseca-prema-iffhs-u.html"]http://chelseabalkan...ma-iffhs-u.html[/url]
[/quote]
Je li baš zahvaljujući jednom čovjeku ? Mene baš intrigira koliko je to njegovo maslo. Sigurno ne toliko koliko većina vjeruje.

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2138945/Ray-Wilkins-says-Roberto-Di-Matteo-sacked-Chelsea-win-cup-double.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2138945/Ray-Wilkins-says-Roberto-Di-Matteo-sacked-Chelsea-win-cup-double.html[/url]
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Pored ovakvog rasporeda ja se čudim što ima samo 2 poraza u 15 utakmica !
Svaka čast care, dabogda još 50 godina vodio Chelsea!!!
Covek se okrenuo trofejima, i ja ga potpuno razumem.

Ako uspe da uzme bar jedan od njih, pa i da ne ostane na mestu trenera, klub ce ga pamtiti kao nekog ko je doneo jos jedan pehar u vitrine, igraci i navijaci po radostima koje prate osvajanje trofeja... Nista nece znaciti 4. mesto Chelsea-u ove sezone, ako naredne ne napravi nista vredno pomena u LS.

Ja verujem da dolazi novo doba za Plavce, i da su vesnici tog doba 05. i 19 maj 2012.

Cilj opravdava sredstva, tako da Robbie zrtvuj sve, i donesi nam kuci Sveti Gral !
Upravo to, od njega bi zelio sad da digne ruke od PL-a jer cemo tu se samo istrosit za finale a nista necemo postic, prepreprevise stvari se mora poklopit da mi zavrsimo 4. sto je ravno nemogucemu.. U PL nek igraju mlađi igraci, nek im se dadne prilika, a sve napore ulozit danas u osvajanje FA Cupa i nakon toga Lige prvaka.. Moze ispast naivno pa da ne osvojimo nista, al ni sad nemamo nista, a od PL sam ja vec odustao i vjerujem, nisam jedini
Nakon onakvog počekta sezone s Boasem na čelu ne preostaje nam ništa nego diviti se ovom čovjeku iznad. HVALA TI ROBERTO!
Hvala ti Robbie za sve.
Uradio je sjajan posao,spasao sezonu vec osvajanjem ovog trofeja i imace sansu da je ucini najuspesnijom u istoriji.Sta god da bude u Minhenu,treba mu dati priliku i naredne sezone.
Mislio sam da smokrenuli Liverpoolovim stopama,a onda nas naš ćelo izvuče iz govana <3 RDM <3
hahah Cae dobra dobra....

on je odradio odličan posao, ja bi 1. prije jedno 3 mjeseca potpisao da osvojimo samo FA cup ove sezone da mi je netko ponudio, vjerujem i vi, a Robbie ne samo to nego nas uveo u finale LP, kakav god bio ishod on mora dobit iduće sezone svoju šansu, drago mi je što su se igrači počeli već javljat oko toga i zauzimat za Robia, iduće sezone ako ostane m ne ginu nam 2 trofeja, u to sam siguran B)

Blues jeben post, baš je ljep :D i slika i natpis i sama slova natpisa
Po meni bi najbolji scenario bio, da ako vec Roman nema poverenja u Robbiea oko transfera, da dovede nekog iskusnog sportskog direktora, koji se razume u fudbal, i koji ce u dogovoru sa Robbiem dovoditi igrace. A takticku stranu ostaviti naravno Robbieu i ne mesati mu se u posao.
Iskusan sportski direktor, sa pravim kontaktima + trener koji poznaje dusu tima koji vodi moze biti prava karta za uspeh.
Mnogo simpatičan čovjek i dobar trener. Zaslužio je da ostane na klupi i naredne sezone. Roman sigurno neće naći bolje i jeftinije rješenje (igrao je za Chelsea, odlično poznaje klub, igrače i navijače, taktički jako dobar i ima dosta sreće).
[quote name='Hemingway' timestamp='1336445397' post='46550']
Mnogo simpatičan čovjek i dobar trener. Zaslužio je da ostane na klupi i naredne sezone. Roman sigurno neće naći bolje i jeftinije rješenje (igrao je za Chelsea, odlično poznaje klub, igrače i navijače, taktički jako dobar i ima dosta sreće).
[/quote]
Nek ga sreca posluzi i u Minhenu.
Ma i da ne osvoji LP mora ostat trener, ako nije ni Barca ni Real sa trenerima koje svi hvale doc do finala, a Robbie je onda mu stvarno treba dat još barem iduću sezonu da vodi Chelsea
I sad ce Robbie dobit otkaz zbog ovih kretena na terenu koji ne znaju sta rade na utakmici s Lpoolom.. ja ne mogu vjerovat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.