Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

@stifmeister kao sto Wisey kaze a i inace kad se spomene Guss dajem glavu da se svi odma sjete tog dvomeca protiv Barcelone i zato sam ga i spomenuo :P
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor
Valjda i Abramović shvata da nama ne treba ni Mourinho ni Hiddink ni AVB ni DeChampes ni šta ja znam više tko, jer mi imamo ROBERTA DI MATTEA, DOKTOR TAKTIKE I MILJENIK BOŽJE SREĆE!
  • Autor
Moja podrška RDM-u ako ga Abramovič otpusti. Uvijek s boljeg na lošijeg trenera prelazimo (ako se ovo ostvari).

S Hiddinka na Ancelottija
S Di Mattea na Guardiola ... :/
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335528162' post='43787']
Moja podrška RDM-u ako ga Abramovič otpusti. Uvijek s boljeg na lošijeg trenera prelazimo (ako se ovo ostvari).

[/quote]
ocekujem double sljedece sezone i onda noga guardioli i tako u krug
Stvarno ce biti steta ako RDM dobije otkaz, sa ovako tulavom ekipom je dosao do 2 finala i radi odlican posao. Naravno Guardiola mi je prvi izbor ako ode RDM ali njegov ostanak je ono sto treba klubu.
RDM i Eddie rade odličan posao, i sve osim njihova ostnaka smatram greškom kluba, mislim d žak jedan Mourinho nebi napravio s Chelsijem ovo što je Robi napravio i za to mu kapa dole, ako baš mora otić nek ga bar zamjeni već spomenuti Mourinho , jer je več radio u Chelsiju i u Premier ligi, dok je odsta engleskih klubova pokazalo da tika-taka ne prolazi tu, a samo traćenje vremena i novaca će bit pokušaji Guardiole da to osvari sa Chelsijem, na kraju će opet dolazit netko novi itd. u krug kao što crv reće a meni je već dosta toga... RDM se pokazao i zaslužio ostanak, ja sam za njega i uz njega !
Ako RDM ne dobije ugovor na kraju sezone bez razliku dal ce da osvoi FA CUP/LS i na njegovo mesto dodje Guardiola, ja se zvanicno otkazujem od svakakvu ljubav sprema Chelsea-ju sve dok je glupi Abramovich gazda ovog predivnog kluba!
Za mene RDM je, i uvek ce biti vtori najbolji menadzer posle Mourinha, covek mi je urastao u kozu i srcu, volim ga dozivotno u Chelsea, osobno sam odusevljen njegovom fudbalskom inteligencijom, rotacijom igraca, i svkakoa veliku takticku znanost.
Ovo bi se trebalo podrazumijevati, sramota da mi strepimo oce li nam covjek koji je od mozda najgore momcadi Chelseaja u zadnjih ne znam ni ja kolko godina napravio finalista Lige prvaka, Fa Cupa i contendera za TOP 4 Premiershipa ( a sve to nakon sto smo upali u govna pod AVBovim vodstvom), ostat na klupi i sljedece sezone.. Abramovicu pamet u glavu, ne trebaju nam zvucna imena, treba nam ono sto klub cini boljim, ono sto igraci vole i ono sto cini nas klub uspjesnim, treba nam Roberto Di Matteo
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335528162' post='43787']

[/quote]
I sa Ancelottija na Villasa Govnasa i to je bilo sa boljeg na goreg.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2136580/Roberto-Di-Matteo-wont-rule-No-2-again.html?ITO=1490

Ako je ovo tacno, tom coveku je jedino vazna ljubav prema klubu :)

Romane triput meri jednom seci, da se opet ne zaebes negde....
Ovom izjavom je pokazao koliki je kralj.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557804_360345420675341_298730036836880_1051896_789806081_n.jpg
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335049020' post='42496'] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [url="http://www.goal.com/en/news/9/england/2012/04/21/3050934/lampard-going-back-to-basics-is-why-di-matteo-is-strong"]http://www.goal.com/...atteo-is-strong[/url] Lamps o tome zasto bi RDM trebao da dobije permanent job :D[/quote]

Ako tako Super Frank misli onda to mora biti pozitivno za klub...
Uglavnom, i Mourinho je izjavio da Roman treba ostaviti RDMa. Mislim da je zasluzio.

Nisam vjerovao da cemo proci Napoli a kamo li Barcu i da cemo biti u finalu. Za to je najzasluzniji RDM.
I ostali rezultati sve govore. Mislio sam da niko ne moze spasiti ovu sezonu i da niko ne moze izvaditi Chelsea iz govana u kakvim smo bili.
Nevjerovatno, ovaj covjek je to uradio...
I zasto ga ne nagraditi??

Romane, poslusaj jednom navijace, sta oni zele? Jer bez njih ne bi bilo ni Chelsea....
[quote name='ADiS' timestamp='1335654617' post='44255']? Romane, poslusaj jednom navijace, sta oni zele? Jer bez njih ne bi bilo ni Chelsea....[/quote]

Ova mi se zadnja rečenica posebno svidja, u pravu si uvijek on ide kontra volji navijača... :o
Pa koliko smo samo odbranu popravili od dolaska RDM.Pod vodstvom AVB smo primali previse golova.Trp'o nam je ko stigne.
Jebote,5 od Arsenala na SB,3 od Uniteda,3 od Ville...
Di Matteo mora ostati !
[quote name='Wisey' timestamp='1335734446' post='44474']
Zasad ima isti skor kao Hiddink u Chelseaju. 16 utakmica: 11 pobjeda, 4 remija, 1 poraz. Fascinantno ! B)
[/quote]

još kad se sjetim da je taj poraz došao zbog u najmanju ruku glupe i smiješne reakcije Essiena, onog lampatanja rukama po 16-ercu. I onaj rem protiv Fulhama akd je Kalou mašio cijeli gol sa nepuna 3 metra -.-
Al svaka mu čast, di bi nam bio kraj da je on od početka sezone.... B)
  • Autor
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428024_399669156713677_124472060900056_1758745_777357831_n.jpg[/img]

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420367_399652360048690_124472060900056_1758724_2090752239_n.jpg[/img]
Svaka cast za meadzera mjeseca!

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523326_413113392040306_242001465818167_1551755_1038391386_n.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.