Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Slijedi 10 dana koji će vjerovatno odrediti ovu sezonu. Sve je pred nama i našim Robbiejem, zamislite koje bi ludilo bilo da prvo sutra dobijemo Spudse, pa zguzimo Barcu na Stamfordu, uzmemo Arsenal kod njih i ovjerimo prolaz protiv Barce.. :D :P
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Wisey' timestamp='1334408752' post='41063']
[url="http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17712974"]http://www.bbc.co.uk...otball/17712974[/url]

BBC-jev interview sa Robbiejem. :)
[/quote]
[quote name='Wisey' timestamp='1334443369' post='41136']
Slijedi 10 dana koji će vjerovatno odrediti ovu sezonu. Sve je pred nama i našim Robbiejem, zamislite koje bi ludilo bilo da prvo sutra dobijemo Spudse, pa zguzimo Barcu na Stamfordu, uzmemo Arsenal kod njih i ovjerimo prolaz protiv Barce.. :D :P
[/quote]

Kako si uspeo da razdvojis postove :huh:
[quote name='Wisey' timestamp='1334443369' post='41136']
[/quote]

i snjeguzica ne pojede otrovnu jabuku i pepepljuga ne izgubi moći u ponoć i pinokio postane pravi dječak i Ivica i Marica se kresnu u šumi umjesto da nalete na zločestu babu.....
Wis rjči ti se pozlatile :D ja vjerujem u Robija :)

@Wh mislim da ti je to zbog vremenskog razmaka
[quote name='soxx' timestamp='1334517151' post='41262']
Sto je on dobio otkaz u WBA? Moze neko da mi napise da ne trazim
[/quote]
A 3-0 loss to Manchester City on Saturday was West Brom's 13th defeat in 18 games in all competitions, leaving the team only two points above the drop zone.
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/538686_364952880222591_219945171390030_1121423_1948411231_n.jpg[/img]

ovo je ono sto sam dugo cekao nakon murinja, da je treneru drago zbog pobjede, zbog gola
Svaka cast RDM, kako je samo uspio zaustaviti Barsu. Jedno se mora reci ima covjek srece.

Samo mu zamjeram sto Kalou igra ispred Dannya, to je za mene neshvatljivo. Pustimo to sad vrijeme je za slavlje.

Svaka cast RDM, kako je samo uspio zaustaviti Barsu. Jedno se mora reci ima covjek srece.

Samo mu zamjeram sto Kalou igra ispred Dannya, to je za mene neshvatljivo. Pustimo to sad vrijeme je za slavlje.
Ovaj covjek mi je strasno prirastao srcu.. Romane, odrec cu te se ako mu ne das stalni ugovor, ako ga je itko zasluzio, to je RDM! :D
slažem se sa većino, treba mu produužit ugovor, čovjek radi mrak poso !!!!
malo sam bio skeptik oko sastava jučer , pogotovo kad sam Meirelesa vidi, ali odigrali su perfektno, timski nije bilo Lamspa,Mikela Meirelesa ili nekog 4. bio je to jedan Chelsea, svi za jednog !! savršena taktika, jest Barca imala prilika al to je dekoncentracija pojedinaca ne taktički problem.
Eto jedina mana je to što gura onog Kaloua ispred Stu-a , a modža mu samo čita lekciju za sebičnost, kako bilo Chelsea ima odlične rezultate i samo tako neka nastavi, GO BLUES GO ROBI <3
car careva!pa ljudi moji,on je uradio ono sto drugi ljudi nisu,on je pobjedio barsu
a to nije mala stvar pobjedit barsu to znaci pobjedit uefuuu lopovsku.ako mu nedadne ugovor...dalje da ne govorim.
[color=#0000FF][size=6]KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!!![/size][/color]
Keep calm and support Di Matteo! B)
Al imamo srece otkad je on na klupi, napisao sam u prvom postu, kad je on postao privremeni trener, da bi volio da osvojimo LP pod njegovom palicom, jer taj covjek je 'kriv' zasto navijam za Chelsea..i hvala mu..:D Sretno majstore.. :D Idemo do kraja,,unisti ih..:D
Sve se i dalje može srušiti u vrlo kratkom vremenskom periodu tako da se ne trebamo još zanositi. Robbie mi ulijeva sigurnost i vjeru, smiren je i to nam treba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.