Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1337007602' post='48572']
Ja sam uvjeren da će osvojimo li Ligu prvaka, Di Matteo dobiti ugovor. Pa samo zamislite scene u kojem će deliriju biti Roman Abramovič tu večer (ako osvojimo), ima da mu RDM odmah dotrči nakon tekme do VIP lože i potpiše mu se na ugovor...
[/quote]

Ili da mu natakne Klempavog na glavu i izudara varjacom :D

Ja se nadam da ce ostati, bez obzira na ishod finala.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336997253' post='48496']

Cinjenica je da trenutno imaju 8-9 igraca iz svoje akademije koji su bitan dio njihove ekipe,a sa tim se nemoze pohvaliti niti jedan drugi od vecih evropskih klubova. A normalno nemogu svi igraci uspjeti kod njih sto Bojan i Dos Santos dokazuju :)
[/quote]
Dobro oni su bogovi...
On mora ostat'. To sam govorio i za AVB-a i tako sam i sad stao na stranu di Mattea. Pokazao je da zaslužuje bit' na klupi a Abramovich ako to ne vidi onda stvarno ne znam šta mu je..
http://www.youtube.com/watch?v=heBxSL0eSQU

zar taj stari debil ne moze pocekat barem da prodje finale LP pa da onda sere... a ne ovako samo narusava moral igracima... e j*eb*m ga glupog... :/
jebote pa na čijoj su ti ljudi strani ?? prvo Roman se sastaje sa Guradiolom "šalju si ljubavna pisma" samo što mu ne izjavi ljubav, onda odjebu RDM-ov plan za pripreme pre iduću ezonu, sad ovo... jel imaju uopće mozga da skuže da to loše utječe na ekipu...ma mislim u ovoj upravi sve debil doo debila, uopće mi nebi bilo žao da Robi ode i uspije negdje drugdje jer kod Romana očito nemožeš ako ne dolaziš iz katalonske WC školjke
[quote name='Vinko' timestamp='1337118992' post='49028']
jebote pa na čijoj su ti ljudi strani ?? prvo Roman se sastaje sa Guradiolom "šalju si ljubavna pisma" samo što mu ne izjavi ljubav, onda odjebu RDM-ov plan za pripreme pre iduću ezonu, sad ovo... jel imaju uopće mozga da skuže da to loše utječe na ekipu...ma mislim u ovoj upravi sve debil doo debila, uopće mi nebi bilo žao da Robi ode i uspije negdje drugdje jer kod Romana očito nemožeš ako ne dolaziš iz katalonske WC školjke
[/quote]

+1
Veliki covjek i gospodin je ovaj nas Roberto Di Matteo a.k.a. Robbie. B)
Ova opcija koja se spominje da bi Hiddink mogao doc u klub na mjesto glavnog trenera, a RDM da mu bude prvi pomocnik da bi nakon dvije godine preuzeo kormilo samostalno, uopce se ne cini tako lose, samo pitanje je - ima li tu istine ikako. Sam Robbie je nedavno izjavio da mu nece biti problem bit pomocni trener, samo neka bude u klubu. Time je stvarno pokazao kako voli ovaj klub i koliko mu je do njega stalo, a mozda je upravo to i razlog ove Abramoviceve ideje.
Da nam je znati, da nam je znati :)
Ovo za tandem Hidink Di Matteo bi bilo perfektno. Imali bi definitivno najbolji trenerski duo u Engleskoj.
Ne znam ima li u tome istine ali znam da se spominjalo da je Hidink insistirao da u njegovom ugovoru sa Anzhijem bude klauzula da moze napustiti Rusiju ako ga Chelsea pozove. Tako da je njegov dolazak( ukoliko je ovo tacno) veoma realan i ocekivan.
Ako je iko u stanju dobro posloziti ekipu onda je to Guus.
[quote name='Wisey' timestamp='1337175969' post='49150']
Može Guus ali za DoF, Robbie nek ostane manager.
[/quote]

Moze i tako. Mada ne bih nista protiv ni da budu trenerski duo. Ma kako god okrenes, da nam je njih dvojicu imati u klubu.
Meni iskreno svejedno tko ce bit glavni, tko pomocni.. nek su ona dvojica tu, to je najbolje mislim za klub, a svakako zajedno rade i svejedno je ( meni ) tko je na celu.. Istina, taj se vise pita i sve to stoji, al opet nije to neka stvar. A svakako ce onda za 2 godine RDM preuzet.. opet govorim ako je ovo sve istina, tako sam procitao u onom clanku
Nakon što je Carlo otpušten molio sam Boga da Roman dovede Guusa, jednostavno zato što mi je uz Mou-a najdraži i najbolji trener (ne mogu se odlučit' izmeÄ‘u njih dvojice), došao je AVB, ni to mi nije bilo mrsko.
I dalje sam za Hiddinka ali samo u slučaju da Di Matteo dobije neku važniju ulogu (Pomoćnika). Ova ideja da Roberto preuzme nakon 2 godine bi bila izvrsna. Iako će mi bit žao di Mattea jer nakon svega ovoga nije zaslužio da bude zasjenjen pa makar to bio i veliki trener poput Guusa. Što nam roman sprema samo će vrijeme pokazat.. :)
Ne bih da bude pomoćni, to bi bilo nezahvalno prema njemu. Šta ako ni Hiddinku ne bude išlo? Pa bi opet on uskako, pa bi tako u krug išli.
RDM dosta rizikuje, ovoga puta je remizirao sa Totenhemom, Arsenalom i izgubio od Njukasla sve konkurenti za 3 i 4 mjesto, cuvao igrace za Ligu Sampiona. I ne znam iskreno koliko se pita on oko svega, vec je dao izjavu kako je Marin doveden bez njegovog znanja. Ja mislim da bi ga ipak trebalo ostavit na pomocnog trenera bez obzira na uspjehe, ipak nam treba neka 'tvrdja' osoba, nesto kao Murinjo ili cak i Hidik koji ce sam da odredi koje ce igrace koristiti. Roman se dosta mijesa u dovodjenju igraca (nesto kao onaj Morati u Interu) i dok god to bude radio, menadzeri ce imati problema.. Sve u svemu, podrska Robertu u finalu! :)
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans][size=3]"I have to give Andre credit too and we would all share the victory with him if we win," the Italian told a news conference at Bayern's Allianz Arena. "Andre laid the foundations for this."[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans][size=3]Veliki gospodin ovaj RDM. [/size][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans][size=3] [/size][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans][size=3] [/size][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans][size=3] :)[/size][/font][/color]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4aj0amxz01r3p0vko2_500.gif[/img]
Zasluzio si da ostanes trener i prije ove utakmice , vcrs si samo to i dokazao .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.