Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Kaze gledatelj na chesea tv, Mr. Abramovic, you´ve got your dream now keep your manager...
Cech znao da cemo osvojiti cim je Drogba isao prema golu da suta 5 penal... Bio je siguran imao je povjerenja, tako kaze...
Drago mi je prvenstveno zbog Drogbe, Lamarda, Terrya, Cecha, Essiean, A.Colea. Toliko toga su uradili za Chelsea a i za fudbal i bilo bi steta da zavrse karijeru a da ne osvoje Ligu Prvaka. Velikani su to..
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

hehe čelonjo najdraži :D ljubavi, čeleva, legendo največa, :'D [font="verdana, geneva, sans-serif"][size="4"][color="#0000ff"]HVALA TI LEGENDO, OD SVEG SRCA TI HVALA[/color][/size][/font] :')
Mislim da nakon ovoga uspjeha LIGE PRVAKAAAAAAAAAAA Abramovic nema sanse da trazi novog menadzera. Bio bi to absurd nevidjen u historiji fudbala
Gledao sam prenos na bht i sad kako je onaj komentator na bht totalni retard, covjek prica dok igraci daju izjave nakon meca ja prepacim na PTPC kad tamo komentator dva puta govor[b]i Di Kaprio umjesto Di Matteo[/b].
Chelsea igra citavu utakmicu bunker, kaze Velid Spaho negdje u 80-oj. Da li Chelsea ide na nerjeseno ( ako onda nisam umro od smjeha).
[quote name='Elao' timestamp='1337464956' post='50011']
Je li treba uopste vise raspravljati da li da ga ostavi Abramovich na klupi?
[/quote]

Sve si rekao :)
[quote name='soxx' timestamp='1337502213' post='50203']
Ma komentator spominje kako je dobio otkaz Manuel VIllas Boas
[/quote]
ma smarač.
Legenda kao igrac,legenda kao trener.Donosi nam tofeje kako god okrenes.Psovao sam ga sinoc sto ne menja Kalua Toresom ranije i sto ubaci Maludu,ali on sa svojom taktikom uze LS!LIGU SAMPIONA!!!!
Od svih trenera koje je Roman dovlačio i kupovao na kraju se ispostavi da je imao pravu osobu uz sebe cijelo vrijeme.
Roberto hvala ti.

Sto se mene tice, moze odmah da napusta fudbal i da ide na pecanje.
Ostao ili otisao iz kluba,postao je "besmrtan".A ostace,siguran sam.

Ziv bio legendo.
German Sky reporter says to di Matteo: "Your style of football is successful but is it nice?" Di Matteo walks off...

Upravo sam pogledo ovu scenu na njemačkom Skyu i iskrižao se od smijeha. Novinar ostao popišan. Koja legenda je ovaj Robbie. :lol:
Legenda nam donijela trofej. Bolje od ovoga ne moze, nikako!

Hvala mu za sve i nadam se da ce biti sa nama i naredne sezone. On nas mora voditi u nove pohode na trofeje. Mora!
[quote name='Wisey' timestamp='1337525854' post='50556']
German Sky reporter says to di Matteo: "Your style of football is successful but is it nice?" Di Matteo walks off...

Upravo sam pogledo ovu scenu na njemačkom Skyu i iskrižao se od smijeha. Novinar ostao popišan. Koja legenda je ovaj Robbie. :lol:
[/quote]

Ocu link ocu link! Moram to vidjet :lol: Majku im prepotentnu!
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1337526561' post='50568']
Legenda nam donijela trofej. Bolje od ovoga ne moze, nikako!

Hvala mu za sve i nadam se da ce biti sa nama i naredne sezone. On nas mora voditi u nove pohode na trofeje. Mora!
[/quote]
koji kralj, ne vjerujem haha
[quote name='chelseafan97' timestamp='1337524546' post='50527']
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551196_270045123092661_1024932363_n.jpg[/img]
[/quote]

Zardi ovoga mora ostati. Uredu, igra je bila teška za gledati u ovim tekmama LP, naročito polufinale i finale. Ali kad pogledaš, da smo se nadigravali(što smo mogli), nebi sinoć slavili, sigurno.

Osvježiti ekipu, atraktivnim igračima, mladim, punim snage (zna se otprilike šta nam treba) i vjerujem da niko neće spomenuti onda defanzivni Chelsea. Sjetite se WBA-ja pod njegovim vodstvom, samo nadigravanje.

Sada nije iz još jednog razloga težio atraktivnome , a to je njegov posao. Da nije osvojio, to što jeste, jučer bi mu bio zadnji dan kao treneru Chelseaja. Ovako išao je na sigurniju varijantu i eto ga, najvjerovatnije i dobija novi ugovor.

Dakle ugovor, nove igrače i nema frke, što se tiče atraktivne igre. ;)
  • Autor
Uglavnom rezultati govore za sebe tko je tko ove sezone:

[img]http://i47.tinypic.com/15d0sr6.jpg[/img]

A kad pogledaš sastav, samo od Liverpoola imamo bolju ekipu. Znači Di Matteo svaka čast!
makar mrzim znak zvijezde iz mojih nekih privatnih uvjerenja ali kojima ovdje nije mjesto... ali... ova zvijezda iznad chelseovog grba... pa ljudi dragi... zar postoji ista ljepseg od toga?!?!? jaoooo... nadam se da cu si cim prije nabavit novi dres s tom novom oznakom na grbu... :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.