Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor
[b]
Di Matteo: "Neću napustiti Chelsea, sve dok to navijači ne budu tražili od mene."[/b]

[u][b]Ljudi RDM nije izabran za menadžera mjeseca, to su provalili na onoj grupi "Curo ti nisi Chelsea" ili kako se već zove. Svašta lupaju. Ta je slika od doba kada je bio u WBA. Ali ako pobjedi NCU mogao bi biti menadžera mjeseca.[/b][/u]
[quote name='Zxenox' timestamp='1335872153' post='44831']
pa ko je drugi mogao da mu uzme titulu menadžera meseca? Idemo legendo!
[/quote]
Pa nije on dobio.
Za 4. mjesec moraju proglasit još
Nadam se da će Di Matteo ostati na klupi, pre svega zbog te dobre atmosfere u ekipi koju nismo imali još od odlaska Guusa, (a pre toga smo je imali samo kod Murinja).Mislim da bi odlazak RDM-a bio veliki šok za igrače na psihološkom planu i da naši momci od toga dugo ne bi mogli da se oporave.Pored toga [u]Di Matteo ima ODLIÄŒNE rezultate sa ekipom koju nije sastavio, već koju je dobio![/u]Broj pobeda ne nevažan, jer mi znamo i da je nerešeni rezlutat protiv Barselone (kojim smo i izbacili cigane) svima nama draži od neke tamo pobede nad Birmingemom.

Jedina stvar koju zameram Robiju (koja ne utiče previše na moje mišljenje o njemu) jeste ta što premalo daje šansu mladim igračima (Lukaku nema ni jedan minut na terenu od kako je RDM došao, Piazon takodje, Romeu jeste imao povredu ali je mogao da odigra par mečeva više, jedino se Bertrand redovno nalazi u 11).Svestan sam da je ovo bio period u kome smo morali da dobijemo skoro svaku utakmicu, ali dati mladjem igraču poslednjih 10ak minuta na utakmici koju dobijamo ne bi trebao da bude problem (kao što je Hutchinson dobio protiv QPR-a).Ponavljam, ovo ne utiče previše na moje mišljenje o njemu, i uradio bih sve da ostane!
Ja mu vala i ne zamjeram.. Jer kad onaj jedan AVB koji je dosao rekao mladje samo ubacivati i tako podmladjivati a nije ubacio par puta lukakua. Samo sto mu je romeu imao dovoljne minutaze.. TO je to..
Sad će posle ovog poraza početi priče da je Di Matteo kriv, i da treba da ide.. ipak svi pravi navijači bi trebalo da imaju poverenja u njega i da se nadaju njegovom ostanku.

HOĆEMO DI MATTEA!
Većim dijelom jest kriv za ovaj poraz. Razumijem malo odmaranje igrača, ali mislim da je previše mijenjao pogotovo što je izveo komplet novu sredinu terena za koju se otprije znalo da ne može stvorit šanse ni na treningu. :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335992489' post='45150']
Ima previse povjerenja u Maludu a premalo u mlade igrace.
[/quote]

Slažem se za ovo za mlade igrače, ali Malouda je igrao samo da bi se Mata odmorio, a kao što sam rekao u temi posvećenoj njemu, Mata je ove sezone preopterećen, tako da Robi nije imao drugog izbora.I dalje mislim da je izveo odličnu ekipu koja je izgubila isključivo zbog odlične igre protivnika.Možda je Romeu mogao da dobije šansu.. ali šta da se radi.Idemo po FA Kup.
Ne bih ga ja krivio za poraz. Nije zasluzio. Odmarao je dva igraca koja ce nam biti potrebna u subotu, a jedino ta dva igraca mogu odigrati u sredini onako kako nam treba... Nije dobio od Maloude, Sturridgea i Meirelesa ono sto je zamislio... Jbg, ne znam kako ovaj poraz vidi Roman ali nadam se da je jos uvijek svjestan sa kakvim mi igracima igramo i ko je prvenstveno zasluzan sto smo u finalu lige prvaka...
[quote name='ADiS' timestamp='1335993155' post='45154']
Ne bih ga ja krivio za poraz. Nije zasluzio. Odmarao je dva igraca koja ce nam biti potrebna u subotu, a jedino ta dva igraca mogu odigrati u sredini onako kako nam treba... Nije dobio od Maloude, Sturridgea i Meirelesa ono sto je zamislio... Jbg, ne znam kako ovaj poraz vidi Roman ali nadam se da je jos uvijek svjestan sa kakvim mi igracima igramo i ko je prvenstveno zasluzan sto smo u finalu lige prvaka...
[/quote]
Da Roman tako razmišlja ni Andre ne bi dobio nogu. ;)
ma igrrali smo mi dobro, jebiga Raul na početku odma zapuco ljepu rlicu što mu je Torke ostavio i Torke je išao opet zaobilait golmana umjesto da je rješi ono kadje dobro štopao dugu loptu, stvarali smo poneke prilike udarali bili bolji, samo eto 2 jedina poteza ali odlična Cissea su nas koštala golova :/ jedina mu je zamjerka što je vadio Danniya a ne Ramiza
pa i jest, odma na početku tekme su Torres i Meireles imao odlične šanse, imali su i onaj slobodnjak, meÄ‘utim Newcastle je rano poveo (19. minuta) i to ih je pokolebalo
  • Autor
Šta je sad, dovodite njegove kvalitete pod upitnik? Izgubio 2 od 15 utakmica i odma ne valja. Da vas neke sanjare upozorim da će pod Di Matteom biti još poraza, jer je to normalno svaki trener gubi kad tad - Ferguson, Mourinho, Guardiola...svi kad-tad izgube. Samo postoje kvalitetni i manje kvalitetni treneri. Kvalitetni su oni koji imaju malen omjer izgubljenih utakmica u odnosu na ukupan broj. MeÄ‘u njima je i Di Matteo zasigurno. Manje kvalitetni treneri su oni koji ili nemaju sreće ili gube utakmice koje ne bi trebali gubiti kao što je u našem slučaju bilo sa Scolarijem i AVB-om.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.